M.C. Hansen er en dansk sangskriver og historiefortæller i øjenhøjde med sit publikum. I sit tekstunivers skaber han underholdende skildringer af personligheder, som findes i alle folks liv, og som lytteren kan spejle sig i. Poesien er finurlig og simpel, men oprigtig og med en evigt nysgerrig søgen efter de skæve fortællinger. Det mindste og nærmeste kan være det største, der findes, udtaler M.C.

Musikalsk trækker M.C. Hansen både på amerikanske traditioner og den arv Carl Nielsen efterlod os – en behagelig og lunefuld blanding af folk og rock der byder lytteren ind i et varmt og omsluttende rum af fortællinger og melodier.

Nu annoncerer M.C. Hansen en forårs-turné med sit nye album SPEKTAKEL, der atter bringer ham rundt i det danske land til underholdende og vellydende aftener. Koncerterne er M.C. Hansens bud på den moderne danske vise, hvor han kombinerer den velkendte opsætning af en sangskriver og et orkester med passager af spoken word, der iscenesætter sangene med underlægningsmusik.

Det er historiefortælling, digte og traditionel sangskrivning til lyden af et dansk verdensmusikorkester med violin, lap steel, mandolin, trædeorgel, bas, percussion og flerstemmig sang.

På M.C. Hansens nye, dansksprogede plade SPEKTAKTEL reflekterer han over og spejler sig i mennesker og relationer omkring ham. Han gør status på livet og sin egen historik, og dette bliver perspektivet for personerne i hans fortællinger.

M.C. Hansen og Spektakel i Bio Bernhard

Fredag // 26.04.2024

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Bio Bernhard

Forsalg: 175,-

Dørsalg: 195,-

Køb billet