• Afterparty

12 jul

Waterline - Dizzy Mizz Lizzy Jam

 • Afterparty

13 jul

Chief 1

 • Familiekoncert
 • Fri Entré

13 jul

Sille & Palle

 • Afterparty

14 jul

We are the 90s

 • Familiekoncert
 • Fri Entré

14 jul

Moussa Diallo Trio

08 sep

Mund De Carlo + special guests

 • + BURGER

15 sep

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

 • FÆLLESSPISNING

20 sep

SP JUST FROST

22 sep

Marc Facchini & Den Usynlige Hånd

29 sep

Pligten Kalder

 • FÆLLESSPISNING

06 okt

Hit Med 80'erne + afterparty

 • FÆLLESSPISNING

12 okt

Sing Sing Sing

 • FÆLLESSPISNING

13 okt

Niels Skousen

17 okt

Louise Hart

19 okt

Iris Gold + Pastell

20 okt

Young Sounds #10 // Baby In Vain

 • Familiekoncert

20 okt

Styr På Dyr

26 okt

Pernille Rosendahl

02 nov

Mathilde Falch + Solsort

 • Udsolgt

03 nov

Carpark North

 • FÆLLESSPISNING

08 nov

Rasmus Walter

09 nov

Ude Af Kontrol

16 nov

Allan Olsen

 • Nyhed

17 nov

Scandinavian Pink Floyd Project

24 nov

Die Herren

 • FÆLLESSPISNING

08 feb

Baal

23 feb

Sanne Salomonsen

Waterline (Dizzy Mizz Lizzy jam) har i mere end 17 år været fast inventar på en lang række af landets etablerede spillesteder med mere end 300 koncerter, hvor de regnes for et af landets dygtigste jambands. 6000 syngende mennesker på Open Air Varde og 4000 festende mennesker til Ringsted Festival kan simpelthen heller ikke tage fejl, for nu blot at nævne et par af de senere års koncerter! At man ikke kan høre forskel fra originalen, og det musikalske niveau ikke er til at sætte en finger på er blot én ting, men vigtigst af alt formår disse tre rutinerede gutter at nå udover scenekanten og skabe en fest, hvor man ganske enkelt ikke KAN lade være med at hoppe, danse og skråle højlydt med på numre som Silverflame, Love Me A Little, Waterline mv., på den lange stribe af hits fra et af landets største rockbands gennem tiderne.

Waterline - Dizzy Mizz Lizzy Jam

Festuge

Torsdag // 12.07.2018

Koncert kl. 23:30 // Døre kl. 22:30

STARS // stående

Dørsalg: 100,-

Dørsalg

Chief1 har legende status som grundlægger af Danmarks første store hip-hopband ”Rockers by choice”.
Siden har han produceret hit for – om ikke gud – så i hvert fald hver mand, og hans CV er for langt til at
remse op her. I mange år som makker med Remee, og nu og som solist i eget navn. Men det er bag de to pladespillere vi skal opleve Chief1 på Stars. Som DJ. Som indpisker i en fest vi ikke ved hvor ender, men som med garanti er af høj international klasse når det kommer til valget af musik. Chief1 garanterer festen og et rum fyldt med kærlighed

Chief 1

Festuge

Fredag // 13.07.2018

Koncert kl. 22:30 // Døre kl. 22:00

STARS // stående

Dørsalg: 100,-

Dørsalg

Koncert i gården på STARS // Fri entré


Til Sille og Palles koncert medvirker de helt unge verdensborgere i en spil-levende børnekoncert, der præsenterer forskellige musikgenrer – fra vuggende Samba og svedig Funk over boblende Bebop til lullende blød Bossa + et par klassikere, som vi alle kan synge med på og de melodier der opstår helt spontant undervejs.
– Husk dit instrument!

Om Sille & Palle:
Sille Grønberg og Palle Windfeldt har dannet par i 25 år og er 2 af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og CD´er for børn med ca 130 koncerter årligt i ind- og udland. Parret var bl.a. en del af børnejazzorkestret Djanzz og står bag musikken til Ramasjang-programmet “Rosa fra Rouladegade”.
De har desuden udviklet en klassisk børnekoncert i samarbejde med Operaen.

Sille & Palle

Børnekoncert

Fredag // 13.07.2018

Koncert kl. 13:00 // Døre kl. 12:45

SMALLSTARS // stående

We are the 90’s fejrer følelsen af 90’erne for fuld smadder. Buffalo-sko, refleksbukser, bøllehat og knæklys var med til at gøre årtiet yderst festligt og meget farverigt, og det samme kan man sige om det fire mand og én kvinde store liveband, som lige nu buldrer frem over hele landet, med gennemførte sceneshow og energiske optræden. Det er eurodace, boybands og girlpower, sparket afsted med fuldt liveband og total hitgaranti.

We are the 90s

Festuge

Lørdag // 14.07.2018

Koncert kl. 22:30 // Døre kl. 22:00

STARS // stående

Dørsalg: 100,-

Dørsalg

Har du allerede oplevet Moussas eventyr og sange, får du lyst til at komme igen. Er det første gang, så glæd dig og tag dine venner med.

Glæd dig til sangen om den lille mariehøne Kimi Komo, som Moussas bedstemor fortalte ham en dag, han ikke havde lyst til at gå i skole. Moussa synger også om Yolo og den forfængelige prinsesse. Sangen om hanen og firbenet handler om venskab og der er en sang om pigen Fanta Cisse.

Sangene bygger på de afrikanske eventyr, som Moussa fik fortalt af sin bedstefar, da han var barn i Mali. Det er sjove historier, som du også kan blive lidt klogere af.

Musikerne spiller på spændende afrikanske instrumenter. Der er en kora, som er et strengeinstrument med en smuk lyd i familie med en harpe. 

Moussa Diallo Trio

børnekoncert Festugen

Lørdag // 14.07.2018

Koncert kl. 13:00 // Døre kl. 12:00

Fri entre

HOVEDET PÅ BLOKKEN TOUR 2018

Mund De Carlo er en af de mest unikke stemmer i dansk rap.
Med særpræget flowteknik og stor sproglig nytænkning sammensmelter han form og indhold uden at gå på kompromis med nogen af delene. Som en del af det selvdrivende musikkollektiv, Struglaz, har han flere anmelderroste plader i rygsækken og har spillet på blandt andet Smukfest, Musik i lejet, udsolgt Vega og en nylig udsolgt release koncert på Sigurdsgade for albummet ”Hovedet på blokken”, som han drager på minitur med til september. 

LIVE anmeldelse ("Hovedet på blokken" release-koncert)
★★★★★☆ (Musikblogger.dk) 
”Mund De Carlo gik på scenen med et levende live-band og sin faste makker, Milad Genius, ved sin side og fejrede udgivelsen, der bliver ved med at give ”Hovedet På Blokken”. En artist bygget på dedikation og kærlighed med flid og flow, men også en kunstner, som tør gå imod strømmen”
D. 26. marts udgav rapperen sit 3. solo album, ”Hovedet på blokken”, med producermakkeren Milad Genius. Et album med Nørrebro som omdrejningspunkt med features fra bl.a. Clemens, Yepha, Balthasar og Rest In Beats og med en stærk lydside af skramlede samples, politisirener, tunge baslinjer og groovy jazzhorn.

Album anmeldelse
★★★★ (Bands Of Tomorrow)
”Ordspil og varierede flows, der kan få de fleste lingvister til at krølle tungen. Der er konstant noget på spil, og man kan som lytter dykke ned i hvert nummer og få noget ud af det”.
Mund de Carlo nævnes ofte som en af de mest imponerende live-rappere herhjemme med en evne til at personliggøre hver koncert, og på ”Hovedet på blokken” tour rulles der ud med liveband og special guests på scenen.

Mund De Carlo + special guests

Lørdag // 08.09.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 90,-

Dørsalg: 140,-

Køb billet

Varm op til koncerten med en lækker BLUES-BURGER med kartofler!
- leveres af Duevangs Spisehus og serveres på SMALLSTARS kl. 19:00

______

"Så er den der sgu’!"

Det var ordene fra sanger og guitarist Thorbjørn Risager, da han og The Black Tornado lod den sidste tone ringe ud efter indspilningen af bandets nye album med den – skulle det vise sig – såre præcise titel "Change My Game".

For den, der 'var dér', var ikke så meget det nye album, men lige præcis dét, "Change My Game" repræsenterer. Nemlig vejen væk fra dén blå skygge, der altid har fulgt bandet og hen til et sted, hvor man ikke længere 'bare' kan rubricere dette foretagende som blues.

”Jamen, jeg elsker blues, og det er også dér, vi kommer fra. Men vi har udviklet os meget, og nu ser jeg gerne, at det er skiltet med 'ROCK', der lyser over os", siger Thorbjørn Risager.

Det lader sig i den grad høre, at bandet har 13 år på landevejen og et utal af koncerter bag sig. Thorbjørn Risager & The Black Tornado spiller med en overlegen selvfølgelighed, som man kun KAN lære derude på den endeløse landevej. Den vej, som i årenes løb har ført bandet rundt i det meste af Europa med afstikkere til så forskellige steder som Indien og Canada.

Som vanligt, fristes man næsten til at sige, følger en omfattende turné i kølvandet på udgivelsen fra det altid koncerttravle band. Sammenholdet og intensiteten er skam også fortsat stærk i bandet. Musikken er stadig livet, og livet er stadig musikken, og sådan er det for hele holdet, og det kan intet ændre på. Der, hvor gamet er anderledes og ændret for bandet, er i lyden og udtrykket med det helt skarpe og bevidste genremæssige hop. Hvorvidt bandbussen på næste tour således også vil emme af rock’n’roll-liv med alt, hvad dertil hører, må guderne vide. Rockakkorderne er i hvert fald slået an … 

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Lørdag // 15.09.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 180,-

Køb billet

Så skete det!

Det som mange fans har ventet på i årevis. SPJUSTFROST tager endnu en gang på danmarksturné.

Efter mange års pause er De Tre Musketerer ud i svedig New Orleans-stemning atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse.

De tre herrer, Søren Frost, SP (Henrik Schou Poulsen) og Esben Just, har ikke ligget på den lade side i den lange pause. Søren Frost har holdt sig i ilden i Danmarks Radios Bigband, SP har været på tour med både Gnags og Sanne Salomonsen, og Esben har spillet et hav af solo- og trio-koncerter i eget navn.

Nu er tiden så kommet til endnu engang at forene kræfterne og vælte de danske spillesteder og
klubber med deres utroligt smittende musikglæde og fantastiske sammenspil.

SP JUST FROST

Torsdag // 20.09.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 220,-

Studie + ung: 170,-

Dørsalg: 250,-

Køb billet

Siden 2010 har MARC FACCHINI været en væsentlig kunstner på den danske musikscene; først med det KarriereKanon-vindende rockband Mescalin Baby, siden i det genreskabende indie-classical-orkester Mother Lewinsky, og i de senere år som soloartist, med tre anmelderroste albums, DMA-nominering og en lang perlerække af koncerter i rygsækken. Det nyeste skud på stammen, albummet Himmelmekanik, udkom den 27. april 2018, og modtog blandt andet følgende skudsmål fra Dagbladet Information: "I en afbalanceret, musikalsk vekselvirkning mellem bragende agitation og intim minimalisme viser dansk-italienske Marc Facchini med sin tredje plade, at han er en sangskriver af høj karat. Sjældent har dansksproget folk lydt så nærværende og nødvendigt."

Himmelmekanik er den tredje i rækken af soloudgivelser, med den erklærede intention, at tage den danske sangskrivningstradition videre til nye generationer under nye omstændigheder. Forbillederne spænder vidt; fra Allan Olsen, Sebastian og Povl Dissing til internationale navne som Arvo Pärt, Nusrat Fateh Ali Khan og Ali Farka Touré. Marc Facchini uddyber: ”Jeg vil gerne lave noget musik, som på moderne vis forholder sig til de magiske danske sange, som er blevet skrevet de sidste 50 år. I dag er der kortere fra Thisted til Tokyo, end nogensinde før. Når jeg beskæftiger mig med noget så kasse-agtigt som dansk sangskrivning, giver det mening at inkorporere estisk minimalisme, sydasiatisk sufi-sang og malinesisk blues, fordi alle de ting er en del af, hvordan Danmark lyder i dag.”

Bandet ved navn Den Usynlige Hånd udgør størstedelen af de medvirkende på Himmelmekanik. Medlemmerne spænder bredt alders- og genremæssigt; imellem sig har de optrådt med så forskellige navne som Cancer, Kira Skov og Søren Kragh-Jacobsen.

Den Usynlige Hånd består af:
Alexander Mackenzie – guitar
Jacob Koefoed – trommer
Maria Jagd – violin, bratsch
Moogie Johnson – pedalsteel, guitar
Torben Westergaard – bas

Marc Facchini & Den Usynlige Hånd

+ support

Lørdag // 22.09.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

Johan Olsen, Torben Steno , Peter Jessen og Søren Mikkelsen

præsenterer original og frygtsom dansk musik. De gør det endda med et elakstikdrevet orgel fra en meget brun fortid. Optiganet er del af Pligten Kalders unikke grundstemning. Måske ligger det danske gemt i en dystert vibrerende balance mellem det storslåede og konkrete. Alvor for sjov og sjov med alvor. Pligten Kalder laver seriøse og sorte sange med underfundige understrømme, men man behøver ikke blive ked af det, og man må godt have det sjovt imens.

Torben Steno bestyrer orglets omdrejningshastighed (hvilket bestemmer tonearten) og øvrige tangenter med hård hånd.

Johan Olsen er tristesse-troubadouren med velkendt magtfuld vokal og ekstra godt grus i ganen,
mens

Peter Jessen på hæsblæsende klarinet/mezzosopran-sax er det virtuost omfavnende imellem de to andre flaksende mandesjæle. Hans spil er i øvrigt det hele værd i sig selv.

Bunden lægges solidt af geniet fra Glamsbjerg, kontrabassisten, pianisten m.m. Søren Mikkelsen.

Pligten Kalder

Lørdag // 29.09.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 195,-

Køb billet

Sidste år var jubilæumsår for Danmarks mest populære 80’er-orkester. 25 år på landevejen blev fejret på behørig vis, og publikum var i den grad med på løjerne. Jubilæums-turnéen betød udsolgte koncerter på en række spillesteder rundt omkring i hele Danmark. Nu er 25 blevet til 26. Og succesen fortsætter. Hit med 80’erne er klar til endnu en tur rundt i landet med sangene fra det, der bliver kaldt danskrockens guldalder. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før her 30 år efter. Det var dengang, der blev solgt plader – ja, det hed det dengang – i hundredtusindvis. Altså pr. album. Dengang orkestrene på hitlisternes øverste pladser hed Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Rocazino, RayDeeOhh, TV2, News – fortsæt selv listen. Dengang Ecco-sko og pastelfarvede habitjakker var det, der vel i dag ville blive kaldt mega nice. Og dengang der ikke var fejet noget ind under gulvtæppet. Men det var der så vist alligevel, viste det sig… Til sidst faldt Berlinmuren, fodboldlandsholdet falmede, og hjemme i stuen kom CD-afspilleren til. De danske 80’er-ikoner blev afløst af andre på toppen af poppen.

Så er det godt, at Hit med 80’erne tager dig med tilbage. Orkestret spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt.

Hit med 80’erne er: Annette Søgaard, vokal / kor; Ole Hansen, vokal / kor / akustisk guitar; Marianne Lewandowski, vokal / kor / percussion; Brian Bannerholt, guitar; Søren Møller, keyboards / kor; Jakob Pagaard, bas / kor; Kurt Nielsen, trommer.

Hit Med 80'erne + afterparty

Lørdag // 06.10.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 220,-

Studie + ung: 200,-

Dørsalg: 240,-

Køb billet

Danmarks mest utænkelige bandkonstellation ... en rocksanger-radiovært, en tdl. GP-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret ’Hit med sangen’- tv-kendis og en kommende pop - pensionist beviser nu på 6. år sin levedygtighed. Bandet svæver, som humlebien, i skøn uvidenhed om, at projektet er nærmest naturstridigt og faktisk ikke burde kunne lette fra jorden.

Dét har Sing Sing Sing gennem årene klart modbevist, for flyve – det kan ensemblet i høj grad. Sing Sing Sing er: Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Lonnie Kjer og Søren Jacobsen, og med ekstra musikere turnerede de i efteråret landet tyndt på en så godt som udsolgt turne. I efteråret 2018 er de på vingerne igen.

Du har sikkert hørt sangene fra In This Together, det andet og seneste album fra Sing Sing Sing, for på både radiostationer landet over og på landets spillesteder har de nye sange vist sig at holde mere end vand. Første single fra albummet: Come Back Home var en radiodarling og nærmest et fænomen på de sociale medier og endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tv- udsendelsen: ”Landmand søger kærlighed”.

Med alle medlemmers aktive medvirken i sangskrivningen, er variation i repertoirets klang og udtryk sikret - både på albums og ved koncerterne.

Men Sing Sing Sing er mere end bare musik og sange - og gruppen bør helt sikkert opleves live. Længden på køerne til bandets ”meet and greet” med publikum efter koncerterne - og de mange, mange skrevne publikums-reaktioner efter koncerterne - indikerer tydeligt bandets usædvanligt varme samspil med de fremmødte.

Live-oplevelsen bliver som sagt mulig igen i 2018 fra d. 12. September, hvor ballet åbnes i Herning, og derfra fortsætter landet rundt med deres efterhånden velkendte og impulsive ping pong og en bunke gamle og nye sange i lommen.

Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower og straight pop og er nærmest tidløse i deres melodiøsitet. Selv de nyeste sange sætter sig umærkeligt fast hos det fremmødte publikum. Sing Sing Sing har bevist, at den gode melodi altid holder, og med fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal og kor for alle pengene.

Sing Sing Sing er lige nu i sangskrivnings-lejr og går sidst på sommeren i øvelejr og skarp træning, inden de i 2018 begynder turnéen og når at besøge 20 af landets spillesteder og koncertsale.

Sing Sing Sing

Fredag // 12.10.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Dørsalg: 250,-

Køb billet

I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller NIELS SKOUSEN de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen
& Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

Niels Skousen

Lørdag // 13.10.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 250,-

Køb billet

Livet har ikke altid været let for LOUISE HART, men det har på mange måder også været drivkraften bag hendes musikalske karriere. 

Louise Hart har det sidste år skrevet en hudløst ærlig blog om sit kræftforløb. For at komme igennem kemoen og holde fast i sig selv blev hun ved med at skrive sange, hvilket har resulteret i en EP, der udkom i efteråret. Førstesinglen 'Ikke Et hjerte' er den seneste sang, hun har skrevet og er på mange måder inspireret af livet, når det mærkes allermest intenst.

Der er en afgrundsdyb smerte blandet med håb, når Louise Hart hudfletter sig selv i ‘Ikke Et Hjerte’. En sang, der handler om at se tilbage på fortidens handlinger med oprejst pande. Mærke fortvivlelse over, at livet kan gøre ondt, men også en taknemmelighed over, at livet kan mærkes.

Louise Harts nye single 'Ikke Et hjerte' handler om at vokse op uden for trygge rammer. Om bare at ville elskes, men samtidig bære rundt på en rygsæk af svigt og angsten for aldrig at opleve det vigtigste i livet. Om at møde modstand, få skrammer, være fanget i et sort hul, men stadig blive ved med at række ud efter kærligheden og samtidig blive en stærkere person, blive det man altid burde have været - elsket.

Louise Hart

Onsdag // 17.10.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

IRIS GOLD inviterer ind i sin verden af ”hippie hop” – en farverig og smitsom sammensmeltning af retro hiphop, soul og power pop, med et generøst drys af flower power. Efter at have delt scene med nogle af de største artister i verden, samt arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige producere, har Iris bevist at hun nu er klar til selv at indtage verden.

Live er Iris Gold en stor energi udladning, der bedst kan beskrives som Janelle Monae der møder Erykah Badu. Hun ser meget frem til at tage ud på sin første Danmarks turné, og udtaler I den sammenhæng ”Jeg kommer med mit sexede band, og sammen vil vi holde en kæmpe fest, i den bedste blokparty-stil”.

Iris Gold, der oprindeligt er fra London og opvokset i København, har levet et nomadisk liv omgivet af fritænkere og vokset op i hippiesamfund og besatte bygninger, elementer der har gjort hende til den unikke og karismatiske artist hun er i dag.

Med West Coast melodier som baggrund, er Iris Gold siden blevet ved med at udvide sin musikalske horisont, efter at være blevet forelsket i klassiske hiphop acts som Pete Rock, Beastie Boys og De La Soul. Og hun har formået at sammenflette alle disse influenser ind i sin egen musik, en blanding der ifølge den britiske avis The Guardian, bedst kan beskrives som “Deliciously summery and laid-back at a time when most pop seems to want to make you have a heart attack”.

I november udkom singlen ”All I Really Know”, og der er meget mere musik på vej fra Iris Gold.
Iris Gold + Pastell

Fredag // 19.10.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 140,-

Køb billet

PASTELL består af 3 drenge fra Møn, der brænder for at lave elektronisk popmusik. Bandets medlemmer er: Markus Rask Jensen (producer), Malthe Conradi Johansen (producer) og Oskar Morgills-Fisker (vokalist og tekstforfatter).

Bandet arbejder i øjeblikket på deres debut-ep, der højst sandsynligt udkommer i det nye år.
Pastell fokuserer på at lave varieret musik, der spænder lige fra varme housebeats og festmusik - til alternativ R&B og akustiske ballader.

Iris Gold + Pastell

Fredag // 19.10.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 140,-

Køb billet

Efter flere års tilløb med udgivelser af singler og én EP udgav BABY IN VAIN deres debutalbum "More Nothing" den 25. august 2017 og høstede store roser fra både dansk og udenlandsk presse. Den ekstremt positive modtagelse af albummet bød blandt andet på 6 hjerter i Politiken, 6 stjerner i Gaffa og en yderst positiv medfart i Berlingske, der gik under overskriften 'Hypet dansk rocktrio genopliver grungen'.

BABY IN VAIN har siden udgivelsen af "More Nothing" turneret heftigt i UK, det meste af Europa og Skandinavien, og det stopper ikke her. Sideløbende med, at bandet skriver ny musik, bliver der plads til endnu en EU tour med Hockey Dad (AU), UK headliner shows samt enkeltstående shows i USA, og så er Roskilde Festival selvfølgelig på plads, når sommeren skydes i gang. 

Young Sounds #10 // Baby In Vain

+ support

Lørdag // 20.10.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 140,-

Køb billet

Sebastian har aldrig været mere populær, end han er lige nu. Og med god grund.
Hans talent som TV-vært er uomtvisteligt, og Sebastian er kendt og elsket af alle børn i
landet!
Sebastian tager i 2018 på turné med showet “STYR PÅ DYR med Sebastian”
På baggrund af bogen og CD ́en af samme navn har Sebastian - som ofte før i
samarbejde med Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer - udviklet et helt nyt og
fantastisk show.
Et show, der indeholder alt det, Sebastian er kendt og elsket for: humor, viden, gøgl,
trylleri, musik, sang og dans - og nu som altid i perfekt øjenhøjde med børn i alle aldre.
Der vil være ekstra fokus på musikken i Sebastians splinternye show, hvor Niklas
Schneidermann er kapelmester for et “ægte rockband”, der spiller nye, fede versioner af
Sebastians største hits.
Som sædvanligt sindsygt sjovt for børn - og sjovt nok også sjovt nok for de voksne!

Styr På Dyr

Lørdag // 20.10.2018

Koncert kl. 15:30 // Døre kl. 14:30

STARS // stående

Forsalg: 160,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

I april 2016 udgav Pernille Rosendahl sit længe ventede, anmelderoste soloalbum “Dark Bird”, og efter fem plader med Swan Lee og The Storm er den på mange måder et udtryk for en vilje til at tage sangen i egen hånd, og give sig den tid det tager at skabe den rette stemning. I forbindelse med udgivelsen har sangerinden både optrådt på anerkendte festivaler og unikke steder i hele Danmark. 
I foråret 2018 er hun aktuel med en EP udgivelse, og spiller i den forbindelse udvalgte koncerter i både foråret, sommeren og efteråret 2018. 

Det er uden tvivl en smuk oplevelse når Pernille inddrager publikum i hendes musiske univers.

Pernille Rosendahl

Fredag // 26.10.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Kirke

Forsalg: 260,-

Dørsalg: 275,-

Køb billet

Mathilde Falch har i oktober 2017 udgivet sit 4. album "Som Børn På Ny", et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb.
Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor). Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

"Som Børn På Ny" har Mathilde Falch skrevet til og om de børn, der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt, tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Med et håb om, at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.

Mathilde Falch + Solsort

Fredag // 02.11.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 160,-

Studie + ung: 110,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

Bag SOLSORT står sanger og sangskriver Betina Følleslev fra Fyn. Solsorten er den mest udbredte fugl i Danmark, og dens genkendelige, melodiske sang har altid været soundtracket til vores liv. Nu flyver solsorten smukt ind og lægger kunstnernavn til Betina Følleslevs soloprojekt. Solsort har hentet inspiration i den danske og nordiske sangskat og var i 2016 nomineret som årets sangerinde ved DMA Folk. Sangene kredser om længsel, vintermelankoli og afsked. Debutalbummet "Jeg husker det hele, jeg husker ingenting" er skabt sammen med producer Michael Engman Rønnøw, mens sangene er skrevet af Følleslev selv, heraf flere i samarbejde med nordiske kollegaer.

Betina Følleslev er også kendt fra singer/songwriterduoen Strawberry Blonde, som hun har sammen med sin tvillingesøster Anja.

Mathilde Falch + Solsort

Fredag // 02.11.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 160,-

Studie + ung: 110,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

Fornyligt udsendte CARPARK NORTH deres femte studiealbum "Hope", hvor de for første gang prøvede kræfter med dansksprogede sange.

Bl.a. singlen 'Håb', som blev skrevet, da Lau Højens mor blev syg. Dagen efter, han fik beskeden om uhelbredelig kræft, vågnede han op og gik en tur langs træerne på Rahbæks Allé: "Ordene 'Jeg vågnede op i dag med tårer, jeg vågnede op i dag med håb', ramte mig så rent. Hvordan har du det, sådan helt ærligt? Sådan føltes teksten", fortæller Lau Højen om sangen ’Håb’ og fortsætter: "Det er vores første danske sang, og jeg er lykkelig for den. ’Håb’ rummer så meget. Den er lyden af håb, men også lyden af sorg. Den har en kraft, der løfter én op og stormer én igennem. Helt stille og voldsom på samme tid."

Carpark North

+ support

Lørdag // 03.11.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 300,-

Dørsalg: 350,-

Venteliste

Med fire soloalbum i ryggen og ny musik på vej tager Rasmus Walter på sin første indendørs tour i næsten 2 år.

Rasmus optrådte sidste sommer på få udvalgte festivaler, da al hans tid har været brugt på at skrive nye sange, der vil blive udgivet løbende hen mod tourstart.

Walter fortæller: "Jeg har virkelig savnet at være rundt med bandet og spille musikken live. Glæder mig til at komme tilbage til mange af de steder, vi har været før og kigge folk i øjnene endnu engang. Jeg garanterer for, at det bliver en nærværende oplevelse, og med nye numre og fornyet sult kan det kun blive en festlig én af slagsen"

Med på touren tager Rasmus Walter følgende musikere med:
Max Winding: Trommer
Martin Birksteen: Keys
Martin Sandberg Kærgaard: Bas
Henrik Hamilton: Keys, Guitar

 

FÆLLESSPISNING
For at forkæle dig ekstra har vi arrangeret fællesspisning på SMALLSTARS, så du kan varme op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær. Maden leveres af Duevangs Spisehus & catering og består af flere forskellige vegetariske grøntsagsretter/salater, 1-2 kødretter og ofte også en ret med fisk og derudover lækkert brød. Der kan desværre ikke tages specielt hensyn til allergier.
 
Denne aften serveres maden ved de lange borde kl. 18:00. Dørene åbnes kl. 17.30
 
Billet til fællesspisning koster 120 kr., og du køber den som tilkøb til din koncertbillet.
 
Begrænset antal pladser.

 

Rasmus Walter

Torsdag // 08.11.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Studie + ung: 200,-

Dørsalg: 290,-

Køb billet

Med lysets fart har UDE AF KONTROL formået at skabe et solidt fodfæste på den danske musikscene. Nu står trioen klar med deres største danske turné til dato.

Munken, Englando og Balken danner gruppen UDE AF KONTROL og har de seneste år skabt en bølge af hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers. Med mere end 70 millioner streams alene på Spotify er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. UDE AF KONTROL leverer ét af de bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. UDE AF KONTROL har et vildt og farverigt univers, hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum, hvor man 100% kan være sig selv.

Bandets seneste album ”BUSTUM” havde release i forsommeren 2016 og var efterfølgende på Hitlisten.Nu i 20 uger i træk. Albummet har netop fået en platincertificering - uhørt for en udgivelse uden radio airplay. Det samme gælder de efterfølgende single-udgivelser samt EP'en "Ude Af Kurs" fra 2017.

Ude Af Kontrol

Fredag // 09.11.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

KØRESTOLSBRUGERE: KONTAKT [email protected] eller ring på 5534 2060 for køb af billetter

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene, ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum, og efter ialt 20 pladeudgivelser og tusindvis af koncerter er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædener.

2018 var knapt skudt i gang, før Allan Olsen i januar lagde sig i selen med en massiv solo-turné. "Ud til de fine steder", som han selv formulerede det.
Turnéen frekventerede nemlig udelukkende de største og mest koncertegnede scener
i landet, bl.a. Det Kongelige Teater.
Hér kvitterede Olsen med ikke blot at henrykke den udsolgte sal, men også musiktidsskriftet Gaffa’s anmelder i en sådan grad, at den rutinerede entertainers optræden blev honoreret med hele 6 stjerner.

 

Allan Olsen

Fredag // 16.11.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 295,-

Køb billet

Scandinavian Pink Floyd Project // Wish You Were Here '18

Pink Floyd Project genopfører legendariske "Wish You Were Here" i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på, hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd.

Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter.

Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits og sjældenheder fra bagkataloget, alt sammen serveret i en lyd- og lysmæssig totaloplevelse, som bandet er blevet kendt for gennem de seneste 15 år på landevejene i ind- og udland.

"Wish You Were Here" udkom på vinyl i 1975 og ligger således midt i Pink Floyds guldalder.

Udover at rumme to af bandets største hits byder albummet også på unikke instrumentale passager, der er absolut definerende for Pink Floyds sound.

"WYWH" er måske Pink Floyds mest stemningsfulde værk til dato og et album, mange vil hylde som deres absolutte no.1.

Scandinavian Pink Floyd Project

Wish You Were Here - Tour

Lørdag // 17.11.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 295,-

Dørsalg: 320,-

Køb billet

U2-Weltklasse

Die Herren - det danske band med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk - på 25. år!!

Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter hele tiden at forædle det, de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2 ́s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herren- koncert beriget med en ny musikalsk U2-dimension!

Hvad kan publikum forvente af 'U2-Weltklasse'? De kan forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystallisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.

Die Herren har aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt, meget tæt, kontakt med publikum, da det i bandets øjne er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår. Die Herren ser helst ikke nogen fysisk barriere mellem dem og publikum i form af hegn foran scenen. Det er bare med til at skabe en distance, som ikke tjener koncerter overhovedet! Nærvær, også fysisk, er én af parolerne i 'U2-Weltklasse'.

Die Herren har altid ønsket at nedbryde distancen, at få band og publikum til at føle sig som eet! At udviske grænsen mellem scene og publikumsområde og få det hele til at smelte sammen!

Når Die Herren inviterer til U2-fest, er det altid en fest, man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik glip af!

Det bliver en 'Klasse'-fest, en 'U2-Weltklasse'-fest.

Die Herren

Lørdag // 24.11.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 225,-

Køb billet

BAAL varsler Jubilæums-turné og nyt album !

Det er næsten 10 år siden at Baal sidst udgav et album.

Siden da har de været lukket ned indtil forrige år, hvor de spillede en række udsolgte koncerter i forbindelse med 20 års jubilæet for deres albumdebut “Sensorama” fra 1996.

Baal mødtes i et sommerhus i Sverige allerede i 2014 for hyggens skyld og fik lavet en masse skitser, men tiden gik og forsanger Bjørn Fjæstad havde travlt med et soloalbum der skulle udgives året efter.

De mødtes så igen sidst år i et sommerhus i Melby og igen i starten af i år mødtes de i Korinth på Fyn, hvor de arbejdede videre.

Ud af disse produktive møder komme en masse materiale som bandet nu går i studiet for at indspille. Det munder ud i en række udvalgte sange, som ender med at blive til et nyt album fra Baal – det første i 10 år. Det er sat til at udkomme i januar 2019 med en efterfølgende turné rundt i landet, der samtidig markerer de 25 år for Baal.

Sangskitserne lyder af en tilbagevenden til det oprindelige, deres storladne rock som de blev kendt for fra starten.

Bandet føler at tiden er inde til at bringe det gamle med ind i en opdateret version af orkestrets lyd. 

 

Baal

Fredag // 08.02.2019

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 220,-

Køb billet

OBS: Koncerten foregår i Vordingborg Teatersal

KØRESTOLSBRUGERE: KONTAKT [email protected] eller ring på 5534 2060 for køb af billetter


I 2017 spillede SANNE SALOMONSEN blandt andet på Smuk Fest foran et hav af mennesker, og samme år udgav hun albummet "Baby Blue". I år er hun på alles læber med tv-optræden hver fredag primetime i et program, som mange har omdøbt til 'Sanne-Factor'.

Sanne har altid selv haft masser af "Body & Power" siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær sangerinde.

I efteråret 2017 turnerer hun med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne sidst turnerede akustisk i 2014 anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen: "Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden - og til følelsen."

Sanne Salomonsen

Akustisk Live 2018

Lørdag // 23.02.2019

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 345,-

Dørsalg: 380,-

Køb billet