Program liste

11.07

Guns n' Roses Jam

tor // 00:00 // STARS // stående

// Dør: 100,-

Du kender vokalen! Du kender bandanaen og tophatten! Du kender lyden! Du har hørt vilde historier om et band, der erobrede verden som verdens farligste rock’nroll band, og tabte det hele igen i et væld af sprut, stoffer, kvinder og anarki. Guns ’N Roses er en rock’nroll legende.

Danske Guns N Roses-Jam hylder verdens farligste rock-band, der i 1987 udgav debutalbumet ”Appetite for Destruction”, der blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien. Albummet har solgt over 33 mio albums. Derpå fulgte uendelige turneer, der med bandets vildskab og uforudseelighed også var med til at ødelægge bandet. I 2016 er Axl, Slash og Duff genforenet, har turneret i 2½ år på ”Not In This Life Time”-turneen, der rangerer som en af de bedst sælgende turneer. På nuværende tidspunkt går der rygter om, at GNR er ved at samle materiale til en nyt album!

Når danske Guns N Roses-Jam går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at dette band virkelig elsker musikken! Guns N Roses-Jam giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling. Hvis du lukker øjnene kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood!

Det er med god grund, at Guns N Roses-Jam omtales som Europas bedste GNR-coverband!

Guns n' Roses Jam

Festuge

Torsdag // 11.07.2019

Showstart kl. 00:00 // Døre kl. 23:00

STARS // stående

Dørsalg: 100,-

Dørsalg

12.07

Børn to be wild

fre // 13:00 // STARS // stående

”Fars Weekend”

Det nye show ”Fars Weekend” er et best of BØRN TO BE WILD (og vores gamle navn AB/CD). 4 navnkundige shows er det blevet til: ”Børn kan ikke forstå rockmusik” ”Rockmusikkens Historie – 100 år på 1 time” ”The Rockshow” ”The Snow Must Go On”. Vi tager det bedste fra de 4 shows + nyt bonusmateriale og samler det i et nyt show.

Vores mission har de sidste 12 år været at spolere den klassiske musikopdragelse, at mors vinkælder blev beklædt med æggebakker, så der kunne spilles rigtig rockmusik for rigtige børn, men ikke mindst at børn og voksne fik mulighed for at opleve musikunderholdning sammen. Børn og voksne aktiveres og selv de mindste kan komme på scenen og prøve vores instrumenter. Vi sender altid på mindst to kanaler – og det er ganske vigtigt: Hvis der er noget børn elsker, så er det at se deres forældre ha’ det sjovt. Det modsatte er straks værre. Er der noget mere irriterende end glade børn?

Hvad er en ”fars weekend”? Den er fuldkommen lige så grænseløs som hjemme hos mor; man må bare ikke sige det til nogen. Måske har far og mor en 7/7, 9/5, 24/7 eller måske endda en 364/1-ordning. I sidstnævnte tilfælde slipper i det mindste en af forældrene for at blive forstyrret i at gå på arbejde, løbe Marathon eller tælle penge. I sidste ende er børn jo mega-irriterende og enormt forstyrrende. Men er der noget bedre end en far med dårlig samvittighed? Man må ALT: Spille PS4 til klokken 3 om natten, drikke 2 liter cola, se film ad libitum, indtage uanede mængder fastfood… og når far så endelig kommer hjem fra sin nye kæreste, er det blevet søndag, og man afleveres hos mor, der heller ikke har tid.

Børn to be wild er et underholdende rigtigt rockshow, hvor både børn og voksne synger, danser, griner og spiller på musikernes instrumenter. Hos os hedder den 365/365, og man kan ikke stemmes hjem.

Børn to be wild

Børnekoncert i Festugen

Fredag // 12.07.2019

Showstart kl. 13:00 // Døre kl.

STARS // stående

Fri entre

12.07

Banditz

fre // 00:00 // STARS // stående

// Dør: 100,-

De syv musikere fra Hard Rock Cafe's faste husband kommer og løfter konceptet Pop-Goes-Rock til nye højder! Publikum kan se frem til at opleve alle numrene de kender - både nye og de elskede gamle klassikere. Kendte danske og udenlandske pop/rock numre fra de sidste 4-5 årtier, får en gang rockvask og stryges med guitar strygejernet, tilsættes overlegen vokal og fyres af så publikum får nedsmeltede dansesko og hæse stemmer.
Banditz leverer et liveshow i absolut topklasse, for både ører og øjne! 
Entré 100 kr. ved indgangen.

Banditz

Fredag // 12.07.2019

Showstart kl. 00:00 // Døre kl. 23:00

STARS // stående

Dørsalg: 100,-

Dørsalg

13.07

Thomas og Carl og Rytmevæsenet

lør // 13:00 // STARS // siddende

Medvirkende: Carl Quist-Møller (trommer, tegner, vokal), Thomas Sandberg (slagtøj, elektronik, vokal)

Inde på Rytmevæsenet er der normalt styr på rytmerne. Men det er ikke så nemt når rytmerne bliver sat fri. De små frække rytmevæsner slipper løs, og pludselig swinger det hele, så ingen ikke kan sidde stille…..

Bevæbnet med blyant, trommestikker, computerteknik, masser af hjemmebygget slagtøj og slapstick møder Carl og Thomas Rytmevæsenet.

Carl Quist-Møller har tegnet Jungledyret Hugo og er et multitalent som tegner, historiefortæller, musiker og skuespiller. Carl har lavet børnetv for DR samt skrevet og tegnet en bunke børnebøger samt tekster til teater og musik.

Thomas Sandberg er også et sandt multitalent med masser af priser og anmelderroser som musiker og komponist i alle genrer, skuespiller og klovn på paletten. Thomas har turneret over hele verden med sine populære soloshows og senest er Kina kommet med i rækken.

Thomas og Carl og Rytmevæsenet

Børnekoncert i Festugen

Lørdag // 13.07.2019

Showstart kl. 13:00 // Døre kl.

STARS // siddende

Fri entre

13.07

DJ-NIGHT

lør // 00:00 // STARS // stående

// Dør: 100,-

Lørdag i Festugen giver Stars scenen, lyset og ikke mindst gulvet til en flok DJs, anført af den lokale DJ FLAGSTAD.

Fra pultene kommer de sprødeste mix af musik fra dengang og nu til at lægge bunden for Vordingborgs største dansefest. 
 
Entré 100 kr. ved indgangen.

DJ-NIGHT

Lørdag // 13.07.2019

Showstart kl. 00:00 // Døre kl. 23:00

STARS // stående

Dørsalg: 100,-

Dørsalg

05.09

SMALLSTARS BLUES JAM #40

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 

Entré: 50 kr. i døren

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS BLUES JAM #40

Torsdag // 05.09.2019

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

13.09

Humleridderne

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 190,- // Dør: 210,-

HUMLERIDDERNE blev dannet i 1987 i Tårnby på Amager og bestod af Dan Holmfjord, Jimmi Sommer og Daniel Herfort-Bruun. Gruppen fik især succes i midt-halvfemserne i kølvandet på den bølge af dansk rapmusik som bl.a. MC Einar, Rockers By Choice og Østkyst Hustlers havde stået i spidsen for, og deres første album var da også delvist produceret af Chief 1 fra RBC.

Humleridderne blev hurtigt en af Danmarks mest succesrige rapgrupper og fik tilmed prisen som ”Årets nye danske navn” ved Danish Music Awards i 1997 for deres første album ’Jeg Gi’r En Omgang Hvis Du Gi’r To!!’, som bl.a. indeholdt hittet ’Malerhjerne’.
Det solgte næsten 100.000 eksemplarer. Senere i 1997 udsendte gruppen deres andet album, En Genial Gaveidé som indeholdt den samfundskritiske ”Brobygningshysteri” om Øresundsbroen, samt ”Operation Blå Storm” – som var Humleriddernes modtræk til tidens Smølfeudgivelser.

I 2003 udsendtes gruppens foreløbigt sidste album Supersky. Året efter gik Humleridderne stille og roligt på standby. Dan og Jimmi fortsatte deres malergerning, som var blevet sat på stand by i gruppens hektiske år og Daniel Herfort-Bruun gik i lære som revisor, og helligede sig familielivet.

Humleridderne spillede ”Malerhjerne” på Bøgescenen på Skanderborg Festivalen i 2009 som en del af Smukkoncerten Vol. II. Og siden er det blevet til få løse optrædener gennem tiden.

Efter den store succes på VEGA den 02.11.18, hvor de sammen med MC Einar fejrede årets julebryg og MC Einars 30 års jubilæum, er de originale medlemmer klar til en sommertour i 2019.

Humleridderne

Fredag // 13.09.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Køb billet

13.09

SMALL's Ølklub September (#30)

fre // 16:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 105,-

Ølstævnerne afholdes én gang månedligt - på en fredag i hver måned, klemt ind i to timer lige mellem karriere- og familieræset :-) Du kan bla. lære nye bryggerier at kende og høre spændende talks. Det er billigt, det er sjovt, og øllene samt selskabet er fremragende!


Præsenteres af Small's Ølklub

SMALL's Ølklub September (#30)

Fredag // 13.09.2019

Showstart kl. 16:00 // Døre kl. 16:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 105,-

Køb billet

19.09

Uffe Lorenzen

tor // 20:00 // STARS // combi

// Forsalg: 150,- // Dør: 170,- // Studie + ung: 100,-

I 2018 var Uffe Lorenzen på en omfattende og landsdækkende turné på baggrund af sit første solo album Galmandsværk, hvor han bippede rundt i landet og også kom forbi STARS på den såkaldte Rejsekort tour 2018. Nu er han klar til at gentage bedriften i 2019 med festivaler til sommer og en intens turné til efteråret for at præsentere de nye sange fra hans nyeste udspil Triprapport.

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rock scene siden slutningen af 80’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ”Lolland Falster” og albummet Kommer Med Fred, der indbragte to DMA priser og to Steppeulve.

Uffe Lorenzen

Solo

Torsdag // 19.09.2019

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // combi

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

20.09

Wonderbrazz feat Ida Nielsen & Kuku Agami

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 250,- // Studie + ung: 180,-

The Mardi Gras Funk Experience. New Orleans funk bandet WonderBrazz, superbassisten Ida Nielsen og rapperen Kuku Agami er gået sammen om at levere et show, der i bedste stil formidler energien fra New Orleans, New York og Minneapolis i et brag af et show. Turnéen er et naturligt follow up på en række succesfulde og udsolgte koncerter under hhv. Copenhagen Jazz Festival, Aarhus Jazzfestival og New Orleans New Year Jazz Event, hvor musikken fra WonderBrazz magiske gryde, Kuku’s autentiske rap og Ida’s fænomenale basspil i den grad satte gang i festen og konstellationen virkelig gav publikum The Mardi Gras Funk Experience.

 

WONDERBRAZZ

er Brass Band power, groovy vibes og gyngende beats der sender dig direkte på dansegulvet, hvor du ikke kan gøre andet end at overgive dig til de seje grooves, der går direkte i mellemgulvet. Vokal, en tight hornsektion, trommer, percussion og hammondorgel er ingredienserne i WonderBrazz magiske gryde. Tilsæt masser af interaktion med publikum, en skøn blanding af New Orleans Roots, Wold Music og Funk og du har et band der med ca. 600 koncerter er sammenspillede og har overskud som man sjældent ser på den Danske musikscene. Se frem til en aften med Oldschool Funk, Reggae, World Music, Boogaloo & New Orleans Roots. Glæde energi og fest og en aften i selskab med 8 fremragende musikere, der alle brænder for at formidle festen fra scenen til publikum.

Wonderbrazz feat Ida Nielsen & Kuku Agami

Fredag // 20.09.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Fællesspisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 250,-

Studie + ung: 180,-

Fællesspisning: 120,-

Køb billet

IDA NIELSEN

holdt den funky bund som bassist for den legendariske kunstner Prince fra 2010 - 2016. Med Prince turnérede hun i hele verden, spillede de største TV-Shows og indspillede flere albums. Siden da har hun haft stor succes med sit eget band “The Funkbots” der har indspillet 3 albums og har opbygget en stor fanbase i Europa og herhjemme med masser af udsolgte koncerter i baggagen. En charmerende og sprudlende musiker med både attitude og sjæl. Det er ikke for meget sagt at hun som bassist tilhører den absolutte verdenselite!

 

KUKU AGAMI

er en af de helt store personligheder på den danske rap scene, hvor han har været med helt fra starten og samarbejdet med bl.a. ZindyKuku Boogaloo og Soulchock & Karlin. Han har udgivet soloalbummet Closure og er en integreret del af kultfunkbandet 5to8’s.

Wonderbrazz feat Ida Nielsen & Kuku Agami

Fredag // 20.09.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Fællesspisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 250,-

Studie + ung: 180,-

Fællesspisning: 120,-

Køb billet

21.09

Jazz Five

lør // 11:00 // STARS // combi

// Forsalg: 50,- // Dør: 50,-

JAZZ FIVE tager publikum med til nutidens New Orleans med et festfyrværkeri af blues, boogie og second line funk.

Inspirationen er blandt andet hentet fra Mardi Gras-musikken, det årlige karneval i New Orleans. Desuden spiller Jazz Five egne kompositioner samt klassikere som ’Sct. James Infermary Blues’ og ’Mardi Gras In New Orleans’. Alt sammen udføres med storsvingende rytmegruppe, overophedet boogieklaver og to funky saxofoner i front.

Bandet kommer godt ud over scenekanten og inddrager publikum aktivt under koncerten.
Jazz Five har både i 2014 og 2016 vundet DMA Jazz-prisen som Årest Børnejazznavn.

Jazz Five

Lørdag // 21.09.2019

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // combi

Forsalg: 50,-

Dørsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

26.09

Belcanto Abbey Road 50 år

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 190,- // Dør: 120,-

ABBEY ROAD 50 år

Den 26. september er det 50 år siden Beatles udsendte deres legendariske Abbey Road-album.

I den anledning er Bel Canto Koret gået sammen med Beatles-ekspert og konferencier, Per Wium, og præsenterer en Beatles-koncert, hvor der bliver sunget numre fra deres store repertoire og med specielt fokus på Abbey Road. Per Wium fortæller om gruppen og musikken mellem numrene. Per har holdt utallige foredrag gennem årene og skrevet to bøger om The Beatles' og deres musik.

Koret akkompagneres af Kristian Marcussens Jazz-trio, som består af Kristian Marcussen, piano
Morten Lundsby, bas og Jesper Uno Kofoed, trommer.


Belcanto Abbey Road 50 år

Beatles korkoncert

Torsdag // 26.09.2019

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Fællesspisning kl. 18:00 // Døre kl. 17:30

STARS // siddende

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 120,-

Fællesspisning:

Køb billet

27.09

Søs Fenger

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 270,- // Dør: 290,-

SØS FENGER Live med band 

Endelig kommer Søs Fenger til STARS! Glæd dig til en uforglemmelig koncert i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband og hør alle de hits Søs har samlet sig fra NEWS, henover en flot solokarriere til nu. Søs har herudover udvalgt en række ynglingssange, der vil overraske og tage dig med på en rejse i sangerindens personlige univers. 


Glæd dig til en livekoncert med hele Danmarks mest sødmefyldte, inderlige og renhjertede sangerinde i bedre form end nogensinde før.

Søs Fenger

med band

Fredag // 27.09.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Fællesspisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Dørsalg: 290,-

Fællesspisning: 120,-

Køb billet

28.09

Love Shop

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 270,- // Dør: 290,-

LOVE SHOP er et fyrtårn i dansk musik, både hvad angår lyd og lyrik. I mere end 25 år har Jens Unmack kæmpet vedholdende og ambitiøst for bandet, der har måtte så utrolig meget igennem på de ydre og indre linjer. Blandt andet derfor, er der så mange der elsker Love Shop og deres tindrende smukke sange.
I år blev endnu en plade færdig. Den bærer den dragende titel "Brænder kassen med smukke ting", og det er så rendyrket en Love Shop-plade, at det næsten er svært at forstå at den ikke er lavet før.
Unmack og hans håndgangne mænd er suveræne live, og de er allerede draget på landevejen, for os, for Love Shop og for hinanden. Som bandet siger: "aldrig træt, aldrig mæt. Vi skal videre nu". Vi glæder os til at den vej fører dem forbi STARS.

 

Love Shop

Lørdag // 28.09.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Dørsalg: 290,-

Køb billet

03.10

SMALLSTARS BLUES JAM #41

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 

Entré: 50 kr. i døren

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS BLUES JAM #41

Torsdag // 03.10.2019

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

05.10

The Grenadines

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 170,- // Dør: 190,-

THE GRENADINES

The Grenadines er bandet med det ærlige, autentiske og uhøjtidelige udtryk. Gruppen finder deres inspiration i fortidens store, amerikanske folkhelte, hvilket også kan høres på deres seneste album ”Band On The Radio”, der udkom i november 2018. Førstesinglen ”Brighter Days” fik massiv airplay på P4 og P6 og albummet strøg direkte ind på den danske vinylhitliste.

Noget utraditionelt består The Grenadines af fem sangskrivere, heraf to forsangere, hvilket giver bandet et åbenhjertigt og varieret udtryk.

Bandets særlige kendetegn er de brede vokalharmonier, der sagtens kan sende tankerne mod bands som bl.a. Creedence Clearwater Revival og The Eagles. 
                                       

The Grenadines består af:

Laurits Emanuel (Fremtidsminder)

Kasper Ejlerskov Leonhardt (tidl. Wangel)

Morten Fillipsen (In Memoirs)

Kasper Daugaard (tidl. Lukas Graham)

Dennis Debannic (The Attic Sleepers).

The Grenadines

Lørdag // 05.10.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 170,-

Dørsalg: 190,-

Køb billet

09.10

Vestbo Trio + Uffe Steen Trio

ons // 20:00 // STARS // combi

// Forsalg: 175,-

To koncerter plus fælles afslutning – alle på scenen!

Her garanteres et musikalsk overflødighedshorn med instrumental musik i særklasse – med guitaren i centrum. En forrygende liveoplevelse, formet som en samtale mellem to musikalske udtryk. Hér er både eventyrlysten triojazz, groovy bluesstemning, smukke ballader, afdæmpet guitarduet, og ikke mindst det helt store brag med begge trioer på scenen på én gang!

En koncert med Uffe Steen Trio & Vestbo Trio præsenterer således de to trioer både sammen og hver for sig.


UFFE STEEN TRIO:

Uffe Steen (guitar), Thomas Sejthen (bas), Jesper Bo Knudsen (trommer)

Uffe Steen har base i Aarhus, hvorfra hans enestående musikalske evner har givet genlyd langt udenfor Danmarks grænser. En musiker, som med indfølt guitarspil i international topklasse har begejstret publikum live og på en lang række indspilninger gennem årene.

Modtog Ben Webster Prisen 2015, en DMA som årets live-navn i 2017 og DMA med Shades of Blue i 2018

 

VESTBO TRIO:

Michael Vestbo (guitar), Jesper Smalbro (bas), Eddi Jarl (trommer)

Vestbo Trio har de senere år markeret sig med deres karakteristiske bud på instrumental musik. Som noget særligt har Vestbo Trio skabt spændende instrumentalmusik,

som ikke kun er for folk med det store jazzkørekort: Med charme, nerve og afslappet selvfølgelighed spiller Vestbo Trio instrumental musik, der går rent ind.

Trioen barsler senere i 2018 med et nyt album, som er indspillet i Mark Knopflers studie i London.

 

Vestbo Trio + Uffe Steen Trio

Onsdag // 09.10.2019

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // combi

Forsalg: 175,-

Partout: 250,-

Køb billet

11.10

ANDEN BRINGER UD - KL. 19:00

fre // 19:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 395,-

SHOWET ER UDSOLGT

"ANDEN BRINGER UD - klassisk stand-up med Anders Matthesen, lige til døren"

Efter et vildt jubilæumsår drog Anders Matthesen fra årets start på landevejen med et splinternyt show, denne gang med klassisk, skarp stand-up som omdrejningspunkt - sammensat af materiale udviklet gennem de sidste par år.

Det er blevet til en lang række shows på spillesteder rundt om i hele Danmark, hvor formålet er at møde publikum lokalt på deres hjemmebane, heraf titlen “Anden bringer ud”.

”Publikum er på toppen. De mener, at det er sjovere end alle andre shows, jeg har lavet. Jeg får simpelthen så positive reaktioner. Det er fantastisk atter at opleve den helt intime kontakt med alle de glade mennesker. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg selv sidst har haft det så sjovt på scenen. Hver aften er virkelig fantastisk. Der kommer nye jokes og improvisationer til hver eneste aften, og jeg har friheden til at forfølge den energi, der er i rummet. Det betyder at ikke to aftener er ens” siger Anders.

Puljen af materiale er udviklet gennem de sidste to-tre år. Naturligvis kun materiale der ikke har været udgivet eller brugt i tidligere shows. Det indgår mange af de jokes og idéer, der ikke var plads og tid til i ”Anden 25”, samt helt nye bits og chunks der skrives fra dag til dag.

Opskriften på showet er den samme som i resten af landet: klassisk stand-up som omdrejningspunkt - én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Det eneste Anders medbringer er 100% nærvær - og jokes der sprøjter ud over scenekanten i et utroligt tempo, som publikum elsker Matthesen mest.

ANDEN BRINGER UD - KL. 19:00

- klassisk stand-up med Anders Matthesen, lige til døren

Fredag // 11.10.2019

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 395,-

Køb billet

11.10

ANDEN BRINGER UD - KL. 21:30

fre // 21:30 // STARS // siddende

// Forsalg: 395,-

"ANDEN BRINGER UD - klassisk stand-up med Anders Matthesen, lige til døren"

Efter et vildt jubilæumsår drog Anders Matthesen fra årets start på landevejen med et splinternyt show, denne gang med klassisk, skarp stand-up som omdrejningspunkt - sammensat af materiale udviklet gennem de sidste par år.

Det er blevet til en lang række shows på spillesteder rundt om i hele Danmark, hvor formålet er at møde publikum lokalt på deres hjemmebane, heraf titlen “Anden bringer ud”.

”Publikum er på toppen. De mener, at det er sjovere end alle andre shows, jeg har lavet. Jeg får simpelthen så positive reaktioner. Det er fantastisk atter at opleve den helt intime kontakt med alle de glade mennesker. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg selv sidst har haft det så sjovt på scenen. Hver aften er virkelig fantastisk. Der kommer nye jokes og improvisationer til hver eneste aften, og jeg har friheden til at forfølge den energi, der er i rummet. Det betyder at ikke to aftener er ens” siger Anders.

Puljen af materiale er udviklet gennem de sidste to-tre år. Naturligvis kun materiale der ikke har været udgivet eller brugt i tidligere shows. Det indgår mange af de jokes og idéer, der ikke var plads og tid til i ”Anden 25”, samt helt nye bits og chunks der skrives fra dag til dag.

Opskriften på showet er den samme som i resten af landet: klassisk stand-up som omdrejningspunkt - én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Det eneste Anders medbringer er 100% nærvær - og jokes der sprøjter ud over scenekanten i et utroligt tempo, som publikum elsker Matthesen mest.

ANDEN BRINGER UD - KL. 21:30

- klassisk stand-up med Anders Matthesen, lige til døren

Fredag // 11.10.2019

Showstart kl. 21:30 // Døre kl. 21:00

STARS // siddende

Forsalg: 395,-

Køb billet

12.10

Hit med 80'erne

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 250,- // Dør: 270,-

Festlig FÆLLESSPISNING inden koncerten

Efter koncerten AFTERPARTY med DJ.

 

Hit med 80’erne blev dannet det år, hvor Danmark vandt EM i fodbold. John Jensen ramte den lige i r…., og resten er farverig, dansk sommerhistorie. Berlin-muren var faldet et par år tidligere, alle troede på nye og bedre tider på bagkanten af Den Kolde Krig, og hjemme i stuen var CD-afspilleren ved at afløse pladespilleren.

1992 er længe siden.

Ikke desto mindre har Hit med 80’erne lige siden dengang turneret rundt i Danmark med det, der nu er blevet til klassikerne fra danskrockens guldalder.

Dengang, først i 90’erne, var der ikke rigtig nogen, der regnede de danske 80’er-sange for noget. Sagt på jysk er der lavet om på det siden. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før, her 30 år efter.

Hit med 80’erne spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv.

Forbered dig på en velspillet og varm hyldest til Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Rocazino, RayDeeOhh, TV2, News – fortsæt selv listen. Og regn med, at der er et glimt i øjet hist og pist. Anderledes kan det ikke være, når tiden spoles tilbage til dengang Ecco-sko og pastelfarvede habitjakker var det, bandets halv- og helvoksne børn i dag vil kalde for meganice.

Og dengang der ikke var fejet noget ind under gulvtæppet. Men det var der så vist alligevel, viste det sig…

Vi ses derude.

Hit med 80'erne

Lørdag // 12.10.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Fællesspisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Fællesspisning: 120,-

Køb billet

18.10

Robert Johnson hyldest

fre // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 175,-

En Stjernerække af danske bluesmusikere hylder Robert Johnson.

Robert Johnson (1911 – 1938) nåede fra 1936-37 at indspillede 29 sange, der fik stor indflydelse på vestlig musik. Flere af Danmarks bedste blues-musikere har fundet sammen i "Johnson Gang" for at hylde en af de allerstørste sangskrivere og bluesmusikere ved at fortolke alle hans 29 skelsættende sange.


TROELS JENSEN – Guitar, Piano, Sang NISSE THORBJØRN – Sang, Guitar, Mundharpe TIM LOTHAR – Guitar, Sang KENN LENDING – Guitar, Sang MICHAEL STRANGE – Trommer KNUT HENRIKSEN - Bas

Robert Johnson hyldest

Fredag // 18.10.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 175,-

Partout: 250,-

Køb billet

19.10

BRO

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 200,- // Studie + ung: 170,-

BRO

I 2018 gik nummeret Sydpå #1 herhjemme og forblev på toppen i 63 dage, og det var årets mest streamede sang i Danmark. Nu er det blevet tid til at opleve Bro live på STARS når han trækker i badeshortsene i et poppet univers, hvor der er plads til fest og et stort glimt i øjet.

BRO

Lørdag // 19.10.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Studie + ung: 170,-

Køb billet

25.10

Aksglæde

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 170,- // Studie + ung: 110,-

Aksglæde har i løbet af de seneste par år placeret sig i fronten af en bølge af nye danske sangskrivere, hvilket han viser på sin seneste EP ’Hvorfor Kom Du Overhovedet?’. Soundvenue roste EP’en til skyerne med 5 stjerner og beskriver den som ”...vanvittig skarp og rørende på den allermest jordnære facon”. I en tid hvor pilen peger indad og vores største bekymring er vores egen fremtoning, afspejler Aksglædes poetiske tekster og hans ”følelsesmæssige protestsange” en generation, der er præget af usikkerhed og pres. Aksglædes sange er en digtsamling, du kan danse til. Publikum kan forvente en energisk dansabel koncert med kvalitetspop, hvor Danmarks nye sangskriversstjerne løfter på hatten og fører arven videre fra forbilleder som C.V. Jørgensen og Thomas Helmig. Jacob Aksglæde debuterede med de populære sing-alongs ‘Fantomfølelser’ og ‘Lille Taarbæktøs’ og har siden udgivet store sange som 'Næste Sommer', 'Bare I Nogle Timer', ’PromilleRomantikken’ og 'Hvis Du Bare Havde Sagt Noget’.

Aksglæde

Fredag // 25.10.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 170,-

Studie + ung: 110,-

Køb billet

26.10

Steen Jørgensen

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 250,- // Dør: 270,- // Studie + ung: 200,-

STEEN JØRGENSEN, der har været frontmand i Sort Sol siden 1979, turnerer hele landet i selskab med Rune Kjeldsen i efteråret 2019. Det er siddende koncerter og tæt på. Repertoiret er en blanding af sange fra Steens egen solo-karriere, Sort Sol numre og modige tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk. 

Steen Jørgensen

m. Rune Kjeldsen

Lørdag // 26.10.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Fællesspisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 250,-

Studie + ung: 200,-

Dørsalg: 270,-

Fællesspisning:

Køb billet

26.10

VIVA - Emilio og Pumaen

lør // 11:00 // Bio Bernhard

// Forsalg: 50,- // Dør: 50,-

Velkommen til koncert med VIVA!
Her er både en farlig puma, sjove SalsaSlanger, bange BongoBjørne, frække aber fra Maracas, ænder, der rapper, syngende cikader og glade dansemus. Det hele bindes sammen af fortællingen om drengen Emilio, og via sangene og rytmerne bliver eleverne indført i den livsglade og følelsesladede latinamerikanske musik. De kommer selvfølgelig til at spille, synge og danse med. Med smækker vokal, bas-bravour, percussion-passionato og en af Danmarks bedste guitarister præsenterer Viva en koncert med masser af hjertevarme og humor i tæt musikalsk samspil med børnene.

VIVA - Emilio og Pumaen

Lørdag // 26.10.2019

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

Bio Bernhard

Forsalg: 50,-

Dørsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

26.10

Folkeklubben i Maribo

lør // 20:00 // NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

// Forsalg: 290,- // Dør: 310,-

Denne koncert foregår i NørregadeTeatret i Maribo. Koncerten er stående.


Folkeklubbens identitet ligger i jagten på det næste smukke koncertøjeblik og dén gode sang, hvis grundelementer er Kjartan Arngrims tekster og vokal, Rasmus Dalls guitarer og Rasmus Jusjongs fornemmelse for bund, beats, kor og keys.

Folkeklubben har over de sidste 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen i efteråret 2019 igen stævner ud, er det med deres nye album ’Sort Tulipan’ i ryggen. Det nye album følger op på et i forvejen imponerende bagkatalog med udgivelserne ’Nye Tider’ (2013), ’Danmarksfilm’ (2014) og ’Slå Flint!’ (2016). Med sange som ’Fedterøv’, ’For Pengene’, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’ samt ’Men Ikke Endnu En Vinter’ og ’Flammende Hjerter’ fra det nye udspil – som allerede er blevet spillet flittigt i radioer landet over – er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Folkeklubben i Maribo

Lørdag // 26.10.2019

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

Forsalg: 290,-

Dørsalg: 310,-

Køb billet

01.11

HUSH med Aske Jacoby

fre // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 275,-

Nu får du chancen for at opleve HUSH tæt på i et helt unikt set up, når de til efteråret gæster STARS som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby.

HUSH er et band som skal opleves live. Det er efterhånden en velkendt påstand, som både anmeldere og duoens trofaste publikum, kan skrive under på. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er om-drejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirererede univers, som fik mange anmelderroser med på vejen under bandets seneste turné.

ASKE JACOBYs gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Han har turneret vidt og bredt og er én af de mest anvendte studiemusikere, efter sigende medvirker han på mere end 400 albums. Indimellem er der dog også blevet tid til soloudgivelser. I 2014 udkom værket CHANT og det blev et vendepunkt for Jacoby. Den respekterede sideman tog skridtet fuldt ud, trådte fra skyggen ind i lyset og besluttede sig for udelukkende at arbejde med sin egen musik. Der er blevet takket nej til en del turnéer i de forgangne fem år. Men nu er det altså lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.

Dorthe Gerlach fortæller: ”Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske er helt sin egen, og han har præget den danske musikscene gennem en lang og imponerende karriere. På mange måder er han en grænsebryder, ubundet af genre og form og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham.” Udover HUSH sangene vil der også blive glimt fra Aske Jacobys soloalbums, og der er på alle måder lagt op til en helt særlig aften i musikkens tegn.

HUSH med Aske Jacoby

Fredag // 01.11.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Fællesspisning kl.

STARS // siddende

Forsalg: 275,-

Fællesspisning: 120,-

Køb billet

02.11

Alberte Winding

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 250,- // Dør: 270,-

Efter Albertes efterårs-bogudgivelse Kastevind - erindringsglimt fra barndom og ungdom -, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med nye og gamle numre fra Alberte Windings repertoire.

Albertes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og udi det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det der gudskelov kommer efter.

”Vi vil altid gerne sende folk varmt afsted, og vi gør os umage for at være sammen, der hvor stemningen har den rigtige tykkelse til musik. Der hvor det skrøbelige knækker og bliver til et smil.” Alberte Winding

Alberte Winding

Kastevind tour

Lørdag // 02.11.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Fællesspisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Fællesspisning: 120,-

Køb billet

07.11

SMALLSTARS BLUES JAM #42

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 

Entré: 50 kr. i døren

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS BLUES JAM #42

Torsdag // 07.11.2019

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

08.11

Søren Huss

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 345,- // Dør: 365,-

På ryggen af et utal udsolgte kirkekoncerter i 2018, annoncerer Søren Huss nu en omfattende efterårsturne i 2019 hvor han besøger 18 spillesteder over hele landet.

Søren Huss udgav senest sit 3. studiealbum ”Midtlivsvisen” i november  2017, som han selv beskrev som en plade til voksne mennesker. En søndagsplade. En plade til dagen derpå. Dagen efter ungdommen. Albummet har langsomt men sikkert udviklede sig til et triumftog for den gode Hr Huss. Albummet er gået guld og har solgt over 10.000 eksemplarer og fik bl.a en steppeulv for årets album. De sidste par måneder har Søren Huss været i skrivemode og foråret skal derfor bruges til at indspille nyt materiale. Om det bliver til album, Ep eller singler ved ingen, men ny musik skal der i hvert fald indspilles og det skal blive spændende at se, hvad det bliver til.

I de seneste år har den tidligere Saybia frontfigur spillet for udsolgte kirker over overalt i landet. Nu er Søren Huss endelig klar til at indtage landets spillesteder. Søren fortæller selv :

Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum med undtagelse af lidt festivaler og det har været fantastisk. Helt utroligt mange uforglemmelige øjeblikke. Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i Ingen appel, mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt samtidig med, at Hussbandet strakte ben, opstod et behov for at spille for et stående publikum. Så derfor ligger der nu en tour i efteråret 2019 rundt på de danske spillesteder. Jeg glæder mig til at danse med jer!

Søren Huss

Fredag // 08.11.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Fællesspisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 345,-

Dørsalg: 365,-

Fællesspisning: 120,-

Køb billet

09.11

Kesi

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 270,-

Siden kæmpehittet “Søvnløs” i 2014, der positionerede Kesi som et af de mest lovende nye navne indenfor dansk hiphop, har han leveret det ene monsterhit efter det andet, og med singler som “Mamacita”, “Følelsen” og ”Su Casa” feat. Gilli, har han i dag markeret sig som et af landets største og mest progressive artister.

Med hans jævne flow af ny musik fra øverste hylde, er det i løbet af de sidste par år blevet til et hav af hits som tilsammen har streamet mere end 65 mio gange på Spotify, og er blevet spillet flittigt på de danske radiostationer.

Kesi har netop skudt 2019 i gang med singlen ‘X’, som er en svævende, catchy og sorgløs sang om at leve det gode liv, flyve smukke kvinder ind i landet og administrere en saldo på kontoen, der er »længere end et telefonnummer«.

 

Hans massive popularitet rækker desuden langt udover hitlisterne. I foråret 2018 spillede Kesi en fuldstændig udsolgt landsdækkende tourné, og er nu klar til at tage indtage de danske spillesteder igen til efteråret:

”Det bliver årets fest! De danske spillesteder kan noget helt specielt kontra de store festivaler. Festen er intim og jeg får altid følelsen af at jeg har folk helt tæt på. Det er så fedt!” udtaler Kesi. 

 

Kesi

Lørdag // 09.11.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Køb billet

09.11

Ohn Dohn Dehn

lør // 11:00 // STARS // stående

// Forsalg: 50,- // Dør: 50,-

Der bliver spillet op til fantasien, når OHN DOHN DEHN vender op og ned på børnerim og remser og lader dem indgå i en grov blanding af New Orleans jazz og dansk folkemusik. Ohn Dohn Dehn er en eksplosiv blanding af messingblæsere, trommer, percussion og megafonsang, men der bliver også plads til det raffinerede og fine udtryk. Det er forrygende, forfinet og finurligt, men først og fremmest for sjov. Hensigten er at give børnene lyst til at lege med lyde, ord, rytme og melodi og derfor inddrages publikum aktivt i løbet af koncerten.

Ohn Dohn Dehn

Lørdag // 09.11.2019

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // stående

Forsalg: 50,-

Dørsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

16.11

Binær

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 130,- // Dør: 150,- // Studie + ung: 90,-

BINÆR består af to enheder.
Snakker vi de elektriske kredsløbs talsystem kaldes enhederne 1 og 0.
Snakker vi dansk rap går de under navnene Trepac og Mund de Carlo.
Binær er et makkerskab mellem to af landets teknisk og lyrisk dygtigste rappere.
Dobbelt op på alt det gode!

I efteråret 2019 er duoen klar med en opfølger til den anmelderroste debut (albummet "Umage") og har ligesom på den første plade produceren Xeren som musikalsk ankermand.

Vi har at gøre med to af de absolut bedste live rappere herhjemme, så det bliver med garanti en varm aften!

Binær

Trepac & Mund de Carlo

Lørdag // 16.11.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 130,-

Studie + ung: 90,-

Dørsalg: 150,-

Køb billet

22.11

Mike Tramp

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 190,- // Dør: 210,-

Kompromisløs, frygtløs og til tider hjemløs!
Det er ikke skudt helt ved siden af, hvis man kalder MIKE TRAMP netop det.
Mike Tramp er manden som har givet mere end fyrre år af sit liv 100% til rock’n’roll og verdens landeveje. Der kun én Mike Tramp, og han er Danmarks ægte rock’n’roller no.1.

Mike Tramp kører aldrig på autopilot, når han indtager scenen. Tværtimod er han drevet af spillelyst og livsglæde, som man kan mærke helt ud på parkeringspladsen. Kendt som nomaden som ingen kan standse. Som Mike Tramp siger: ”Jeg er ikke en mode. Jeg er en livsstil.”

Kun overgået af Jørgen Ingmanns “Apache” og Lukas Grahams ”7 Years”, er han den danske kunstner og sangskriver, som er nået højest på den amerikanske Billboard Hot 100.

Mike stiller med sit kompetente band: Kenni Andy på trommer, Claus Langeskov på bas og Henrik Berger på guitar.

Mike Tramp

Fredag // 22.11.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Køb billet

23.11

Folkeklubben

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 290,- // Dør: 310,-

Folkeklubbens identitet ligger i jagten på det næste smukke koncertøjeblik og dén gode sang, hvis grundelementer er Kjartan Arngrims tekster og vokal, Rasmus Dalls guitarer og Rasmus Jusjongs fornemmelse for bund, beats, kor og keys.

Folkeklubben har over de sidste 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen i efteråret 2019 igen stævner ud, er det med deres nye album ’Sort Tulipan’ i ryggen. Det nye album følger op på et i forvejen imponerende bagkatalog med udgivelserne ’Nye Tider’ (2013), ’Danmarksfilm’ (2014) og ’Slå Flint!’ (2016). Med sange som ’Fedterøv’, ’For Pengene’, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’ samt ’Men Ikke Endnu En Vinter’ og ’Flammende Hjerter’ fra det nye udspil – som allerede er blevet spillet flittigt i radioer landet over – er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Folkeklubben

Lørdag // 23.11.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Fællesspisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 290,-

Dørsalg: 310,-

Fællesspisning: 120,-

Køb billet

05.12

SMALLSTARS BLUES JAM #43

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 

Entré: 50 kr. i døren

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS BLUES JAM #43

Torsdag // 05.12.2019

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

14.12

Nicklas Sahl

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 195,- // Dør: 215,-

Med hitsinglerne ’Hero’, ’Planets’ og ’New Eyes’, er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden han udsendte sin debutsingle i 2018, er det nemlig kun gået opad for den unge sanger. I efteråret 2018 spillede Nicklas sin debutkoncert på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus, hvor billetterne blev revet væk. Kort efter annoncerede Nicklas sin landsdækkende forårstour, hvor flere tusinde fans mødte talstærkt op til koncerter over hele landet.

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm.

Nicklas Sahl

Lørdag // 14.12.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 215,-

Køb billet

25.01

Twist & Polka

lør // 11:00 // Stege Bio

// Forsalg: 50,- // Dør: 50,-

Tag med TWIST & POLKA på en musikalsk rejse i jagten på en sær starut, der danser twist og polka.

Musikgenrerne er mange, og det er de farverige figurer, vi møder undervejs også. Blandet andet skal vi synge om Snudebillen Sulle, som snurrer rundt og rundt til lyden af country, Rumbasserne, der danser rumba og ryster med deres numser, måske Tusindbenet Torben, som danser step til lidt af hvert og Mågen Muski, der danser mavedans med sin mavedelle.

Publikum skal selvfølgelig være med undervejs i denne medrivende og spraglede koncert serveret i øjen- og ørehøjde.

Twist & Polka

Lørdag // 25.01.2020

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

Stege Bio

Forsalg: 50,-

Dørsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

08.02

Trolle og Tormod

lør // 11:00 // STARS // combi

// Forsalg: 50,- // Dør: 50,-

Der bliver gang i den, når TROLLE og TORMOD musikalsk sparker dørene ind til byens børnehjerter med deres både seje, sjove og lærerige koncert.

Med spaderne på ryggen vil de to friske fyre sætte fut i børn og voksne med deres musik, der er inspireret af reggae og hiphop samt lidt jazz, country og rock. 

Trolle og Tormod hedder i virkeligheden Morten Trolle og Tormod Holm, og sammen har de turneret landet rundt blandt andet med optrædener på både Langelandsfestivalen, i børne-tv og Godmorgen Danmark.

Trolle og Tormod

Lørdag // 08.02.2020

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // combi

Forsalg: 50,-

Dørsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

14.03

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

lør // 11:00 // STARS // stående

// Forsalg: 50,- // Dør: 50,-

Hvor kommer trommerne egentlig fra? Og hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en biograf, og hvad har det med jazz at gøre?

'En FanJAZZtisk Trommerejse' er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik - lige fra afrikanske jungletrommer og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik.

CASPER MIKKELSENS DEJLIGE JAZZBAND leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde!

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Lørdag // 14.03.2020

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // stående

Forsalg: 50,-

Dørsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

27.03

Everybody's Talking

fre // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 240,- // Dør: 260,-

Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse.
På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer.
Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri – så har man EVERYBODY'S TALKING.

FÆLLESSPISNING
For at forkæle dig ekstra har vi arrangeret fællesspisning på SMALLSTARS, så du kan varme op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær. Maden leveres af Duevangs Spisehus og består af flere forskellige vegetariske grøntsagsretter/salater, 1-2 kødretter og ofte også en ret med fisk og derudover lækkert brød. Der kan desværre ikke tages specielt hensyn til allergier.

Denne aften serveres maden ved de lange borde kl. 19:00. Dørene åbnes kl. 18.30

Billet til fællesspisning koster 120 kr., og du køber den som tilkøb til din koncertbillet.
Begrænset antal pladser.

Obs: Salget af billetter til Fællesspisning stopper to dage før arrangementet.

Everybody's Talking

Fredag // 27.03.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Fællesspisning kl.

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Dørsalg: 260,-

Fællesspisning: 120,-

Køb billet