Program liste

12.12

DR Big Band, Merry Christmas

ons // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 350,- // Dør: 370,- // Studie + ung: 250,-

KONCERTEN ER UDSOLGTMerry Christmas, Baby!
DR Big Band
Solister: Szhirley, Bobo Moreno
Vært: Jens Jacob Tychsen

 
DR Big Band byder på jazzet julestemning på STARS sammen med to af landets bedste sangere og croonere. Glæd dig til et populært og velsmurt show, hvor julestemningen garanteret stiger et par grader med solistparret Szhirley og Bobo Moreno i front.

Misteltenen er strategisk placeret og julebarometeret kommer helt op i det røde felt, når DR Big Band inviterer til årets julekoncert – fyldt af blues, inderlig jule-soul og råswingende klassikere fra bl.a. bandets to albums Merry Christmas, Baby og Jazzin’ Around Christmas.

På programmet står sikre julehits. Selv de mest frosne julehjerter skal bare komme med, for stemningen bliver med garanti steghed og swingende.

Årets ”Merry Christmas”-vært er skuespilleren Jens Jacob Tychsen, kendt fra bl.a. Badehotellet og Rejseholdet, og sammen med sangerne Bobo Moreno og Szhirley byder han og DR Big Band velkommen til en koncert, der garanterer swingende julestemning!

DR Big Band, Merry Christmas

Onsdag // 12.12.2018

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 350,-

Studie + ung: 250,-

Dørsalg: 370,-

Venteliste

14.12

SMALL's Ølklub Decemberstævne (#23)

fre // 16:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 95,-

Ølstævnerne afholdes én gang månedligt - på en fredag i hver måned, klemt ind i to timer lige mellem karriere- og familieræset :-) Du kan bla. lære nye bryggerier at kende og høre spændende talks. Det er billigt, det er sjovt, og øllene samt selskabet er fremragende!


Præsenteres af Small's Ølklub

SMALL's Ølklub Decemberstævne (#23)

Fredag // 14.12.2018

Showstart kl. 16:00 // Døre kl. 16:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 95,-

Køb billet

14.12

JULE BLUES

fre // 19:30 // STARS // combi

// Forsalg: 170,-

Vi er nået til Blues Jam #35. I anledning af julen rykkes festen på STARS. Kom og vær med til at fejre succesen sammen med Thorbjørn Risager, Harmonica Sam og ikke mindst Honky Tonk Goose!!

JULE BLUES

Fredag // 14.12.2018

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

STARS // combi

Forsalg: 170,-

Køb billet

26.12

HomeComing med Grassolin

ons // 22:00 // STARS // stående

// Forsalg: 100,-

Sydsjællands førende og festlige “Boy Band” - Grassolin, fortolker sangskatten fra det legendariske danske rockband Gasolin på sin helt egen måde. Sangene er godt krydrede i en gryde med folk/bluegrass, der efter en god gang slow cooking er blevet til tre-stemmig vokal akkompagneret af akustisk guitar, violin, trommer/vaskebræt med solid bluegrass skomar bas. 
Grassolin er festbandet du aldrig havde forestillet dig, men som skubber enhver fest igang, og får selv den dovne yuppie ud på dansegulvet.

 

Nikolaj Rysager, guitar og vokal
Søren Korshøj, violin og kor
Ronnie Øhlers, trommer/vaskebræt og kor
Michael Engman, bas

HomeComing med Grassolin

Onsdag // 26.12.2018

Showstart kl. 22:00 // Døre kl. 21:00

STARS // stående

Forsalg: 100,-

Køb billet

24.01

Thøger Dixgaard

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 215,- // Dør: 240,- // Studie + ung: 170,-

THØGER DIXGAARD har de seneste fire år markeret sig som en del af toppen på den danske popscene med landeplager som bl.a. ’Blød Indeni’, ’Tø Mig Op’ og ’Former, og med optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Smuk Fest, P3 Guld og Zulu Awards har han gang på gang charmeret det danske publikum med sin umiddelbarhed og ærlige tekstunivers. 

Thøger Dixgaard tager i starten af 2019 på en omfattende forårsturne, som bringer ham rundt i 21 byer – en turne der kommer efter, at Thøger Dixgaardde seneste år har vokset sig til at blive en markant figur i det danske musikliv med landeplager på radioen, samt deltagelse i den nyeste sæson af Toppen af Poppen. 

Det er nu snart 4 år siden, at Thøger Dixgaard udgav debutsinglen ’Former’ der strøg til tops på hitlisterne og for alvor sparkede Thøger Dixgaards solo-karriere i gang. Efter at have spillet på Roskilde Festival i 2014, var næste skridt debut-EP’en ’OK’, der udkom i starten af 2015.

’OK’ var et pragteksempel på Thøgers lyriske evner og hans formåen om at indkapsle momentet både musikalsk og tekstmæssigt. EP’en indeholdte blandt andet singlen ’Blød Inden I’ som blev P3’s Ugens Uundgåelige og lå nummer 1 på den danske airplaychartliste i seks uger. 

Sidenhen har Thøger Dixgaard udgivet den nye EP ’Pæn’, der bl.a. indeholder singlerne ’Skinner’, ’Tø Mig Op’ og ’CTRL-Z’ som alle ligeledes har toppet den danske airplay-hitliste. 

Thøger Dixgaards kommende forårsturne bliver derfor en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige – hvor publikum får mulighed for at opleve en artist som gennem musikken formår, at beskrive de følelser, som vi alle sommetider har svært at sætte ord på. Der er ligeledes endnu mere nyt musik på vej inden touren starter.

Thøger Dixgaard

Torsdag // 24.01.2019

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 215,-

Studie + ung: 170,-

Dørsalg: 240,-

Køb billet

31.01

Mike Andersen

tor // 20:00 //

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

Mike Andersen præsenterer sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, med en rå og udfarende vokal, og de fængende melodier giver Mike hans egen plads i et ellers traditionsbundent felt.

I maj 2018 udsendte Mike Andersen en helt ny single, ’There She Was’. Den får live premiere ved de kommende koncerter, Mike spiller med sit band: Mike Andersen, voc, gui Johs. Nørrelykke, gui, voc Kristian Kold, bas, voc Kristian Fogh, keys, voc Jens Kr. Dam, trommer, voc. 

Med udgivelsen af ’There She Was’ har Mike haft lyst til at fokusere på kreationen af én enkelt single. Men det er med præcis samme dedikation at han er gået ind i den proces, som det har været med hans tidligere albumindspilninger. Mike Andersen seneste album, ’Devil is Back’, fra 2016 - var det 7. album fra hans hånd. En del af albummets sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og det har bl.a. ført til en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone. Albummet er endvidere indspillet i København - også - med Mads Michelsen som producer. 
Mike valgte for første gang at åbne op for at co-write med andre på ’Devil is Back’. Således har Mike gennem ophold i sangskrivningens mekka Nashville, bl.a. arbejdet sammen Gary Nicholson der været sangskriveren bag sange indspillet afFleetwood Mac, Willie Nielson, Delbert McClinton.

Mike Andersen

Torsdag // 31.01.2019

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

01.02

Jane & Shane

fre // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 150,- // Dør: 170,-

En koncert med Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Når de går på scenen, er deres energi og spilleglæde så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med.

Engelske Jane Clark (violin, vokal) og irske Shane Donnelly (vokal, guitar, bodhrán) er ikke bare gode musikere og spillemænd. De er begavede underholdere i særklasse. De musikalske rødder er solidt forankret i den irsk/britiske folkemusik, men Jane & Shane bevæger sig elegant rundt i mange forskellige stilarter, og leger med elementer fra både folkemusikken, det klassiske og jazzen.

De mestrer at fortælle den gode historie og deres egne kompositioner føles hurtigt som gammelkendt stof og de traditionelle sange som deres egne. Sammen er Jane & Shane ganske enkelt mere end en duo og det er let at forestille sig, at der er flere end to personer på scenen. Og uanset om de spiller lyriske ballader eller livlige keltisk-inspirerede melodier med strejf af swing, er deres sofistikerede og symbiotiske samspil et kendetegn, som er helt særligt for dem.

Altid med et glimt i øjet og et smil på læben. Og altid med publikum helt tæt på hjertet.

”Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld - selv for døve!”
(Niels Hausgaard)

”… en forrygende koncert med den engelsk/irske duo og helt klart en af de bedste koncerter under årets festival, som undertegnede overværede. De udstråler stor spilleglæde, og deres musik går direkte i hjertet på publikum, der også fortjent kvitterede med stående bifald et par gange.”
(Per Dyrholm, Rootszone, Skagen Festival 2018)

 

 

Jane & Shane

Fredag // 01.02.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 150,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

02.02

Sherpa + AyOwA

lør // 21:00 // SMALLSTARS // stående

// Forsalg: 120,- // Dør: 140,- // Studie + ung: 80,-

Så er der dundrende smuk elektronisk musik på STARS med en af landet mest spændende nye vokaler i front. 
Sherpa består af sangeren Carsten Sherpa og produceren Tore Nissen, der tidligere har været tangenttroldmand med Ohland. I 2017 var de én af de tre vindere af Karrierekanonen, og i marts 2018 kom så den længe ventede debut-ep Heartless, der blandt andet kastede fire stjerner af sig fra Gaffa og sendte sangen ”Against the World” i rotation på P6 Beat. 

Sherpa + AyOwA

Lørdag // 02.02.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

SMALLSTARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 140,-

Køb billet

Med modular synths, gamle båndmaskiner og sfærisk vokal skaber den nye danske duo AyOwA deres nordiske, mørke og stemningsfulde elektroniske sange.

Musikken er dansksproget, og med en universel og drømmende tilgang kombinerer AyOwA støjpop med elektronik og melodier med improvisation i et stemningsfuldt og legende mix. Sammen med duoens tredje hjul – trommeslageren Anders Meinhardt – skaber AyOwA et energisk og fængslende live show.

Sherpa + AyOwA

Lørdag // 02.02.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

SMALLSTARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 140,-

Køb billet

08.02

Baal

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 220,-

BAAL varsler Jubilæums-turné og nyt album !

Det er næsten 10 år siden at Baal sidst udgav et album.

Siden da har de været lukket ned indtil forrige år, hvor de spillede en række udsolgte koncerter i forbindelse med 20 års jubilæet for deres albumdebut “Sensorama” fra 1996.

Baal mødtes i et sommerhus i Sverige allerede i 2014 for hyggens skyld og fik lavet en masse skitser, men tiden gik og forsanger Bjørn Fjæstad havde travlt med et soloalbum der skulle udgives året efter.

De mødtes så igen sidst år i et sommerhus i Melby og igen i starten af i år mødtes de i Korinth på Fyn, hvor de arbejdede videre.

Ud af disse produktive møder komme en masse materiale som bandet nu går i studiet for at indspille. Det munder ud i en række udvalgte sange, som ender med at blive til et nyt album fra Baal – det første i 10 år. Det er sat til at udkomme i januar 2019 med en efterfølgende turné rundt i landet, der samtidig markerer de 25 år for Baal.

Sangskitserne lyder af en tilbagevenden til det oprindelige, deres storladne rock som de blev kendt for fra starten.

Bandet føler at tiden er inde til at bringe det gamle med ind i en opdateret version af orkestrets lyd. 


FÆLLESSPISNING

For at forkæle dig ekstra har vi arrangeret fællesspisning på SMALLSTARS, så du kan varme op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær. Maden leveres af Duevangs Spisehus og består af flere forskellige vegetariske grøntsagsretter/salater, 1-2 kødretter og ofte også en ret med fisk og derudover lækkert brød. Der kan desværre ikke tages specielt hensyn til allergier.
 
Denne aften serveres maden ved de lange borde kl. 19:00. Dørene åbnes kl. 18.30
 
Billet til fællesspisning koster 120 kr., og du køber den som tilkøb til din koncertbillet.
Begrænset antal pladser.

Obs: Salget af billetter til Fællesspisning stopper to dage før arrangementet.

Baal

Fredag // 08.02.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 220,-

Køb billet

Som opvarmning præsenteres det danske indiepop-orkester She’s a Sailor, der med debutsinglen "Beautiful" i 2016 blandt andet røg i tung rotation på P4. Efterfølgende har de turneret i hele landet såvel på spillesteder som til festivaler. Bandet bygger sit univers på den gode og iørefaldende melodi i stemningsfulde og finurlige arrangementer med kammerpop-undertoner.

Duoen består af de to viborgensere Jesper Vindberg (guitar og sang) og Thomas Albrechtsen (klaver og sang). Begge ser de meget frem til rollen som opvarmningsband for Baal:

"Baals nuancerige og eksperimenterende stil gjorde stort indtryk på os, da vi lærte dem at kende der i halvfemserne. Derfor glæder vi os rigtig meget til at supporte dem og give vores bidrag til, at publikum får en god aften," siger Thomas Albrechtsen.

Baal

Fredag // 08.02.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 220,-

Køb billet

09.02

Patrick Dorgan

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 220,-

Patrick Dorgan Patrick Dorgan slog for alvor igennem på den danske musikscene, da han med sange som ’On The Way Down’ og ’Marilyn’, blev årets absolutte radiohit i 2015 og brød lydmuren med sit forrygende sangtalent, der fik det danske anmelderkorps til at sende stjerner efter debutalbummet ’Painkillers’.

Dorgan’s musik og powerfulde stemme er endelig tilbage på STARS!


FÆLLESSPISNING
For at forkæle dig ekstra har vi arrangeret fællesspisning på SMALLSTARS, så du kan varme op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær. Maden leveres af Duevangs Spisehus og består af flere forskellige vegetariske grøntsagsretter/salater, 1-2 kødretter og ofte også en ret med fisk og derudover lækkert brød. Der kan desværre ikke tages specielt hensyn til allergier.
 
Denne aften serveres maden ved de lange borde kl. 19:00. Dørene åbnes kl. 18.30
 
Billet til fællesspisning koster 120 kr., og du køber den som tilkøb til din koncertbillet.
Begrænset antal pladser.

Obs: Salget af billetter til Fællesspisning stopper to dage før arrangementet.

Patrick Dorgan

Lørdag // 09.02.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 220,-

Køb billet

09.02

Ensemble Shahar

lør // 11:00 // Stege Bio

// Forsalg: 50,-

OBS: Koncerten foregår i Bio Stege, Stege

Shahar betyder ’begyndelse’ på sumerisk – ét af verdens ældste sprog. Ensemble Shahars koncert er et spændende om tre spillemænd, en sur sultan og Orientens smukke, men ensomme prinsesse, som kan synges så fortryllende. Publikum får rollen som hjælpere, og skal bidrage med både dans, klap og sang. Tag med på rejse gennem Mellemøstens mystik, jødiske sagn og ungarske røverhistorier med musik og fortællinger. Oplev musikken bygge bro mellem en operasangeringe, en arabisk oud-spiller, en klassisk tangentspiller, en jødisk klarinettist og selvfølgelig et oplagt Kamæleon-publikum.

Ensemble Shahar

Familiekoncert

Lørdag // 09.02.2019

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

Stege Bio

Forsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

13.02

STARS TALK - Bob Dylan

ons // 19:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 100,-

Myter, manier og mysterier

Som Bob Dylan-fan og -kender gennem 50 år tager Klaus Lynggaard publikum med på en dybt personlig karruseltur i Mesterens Univers. Måske den vægtigste sangskriver i nyere tid kan hans betydning ikke overvurderes, men derfor behøves der ikke gås ukritisk til værks.

Dylans værk fremstilles lidenskabeligt og kalejdoskopisk i krydsfeltet mellem kunstnerisk nerve og eksistentiel erkendelse med hvad deraf følger af fortabelser og fantasmagorier.

Også mødet med Dylan til et pressemøde i Rom i 2001 berøres.

Under forløbet afspilles musikeksempler.

 

+ FÆLLESSPISNING INDEN FOREDRAGET

 

Pressefotoet er taget af Robin Skjoldborg.

STARS TALK - Bob Dylan

Klaus Lynggaard

Onsdag // 13.02.2019

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 100,-

Køb billet

15.02

Hjalmer

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 195,-

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer.


Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, der inden længe blev fulgt op af EP’en ’Skabt Til At Være Ung’. Siden da er det gået stærkt for Hjalmer, der har haft travlt med en lang række festivaljobs, en landsdækkende turné og sine to seneste singler ´Dig & Mig´ og ´Lige Nu´. Med mere end 10 millioner afspilninger på Spotify, har Hjalmer hurtigt markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer herhjemme.

Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Ifølge ham selv
er musikken ”Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken”.

På scenen er den unge sangskriver blevet rost for sit nærvær og publikumstække. 

Hjalmer

Fredag // 15.02.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 195,-

Køb billet

17.02

Bylling / Bardeleben project

søn // 15:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 140,- // Dør: 160,- // Studie + ung: 80,-

Oplev nogle af Danmarks bedste unge jazzmusikere og sangstjernen Sasha Masakowski fra New Orleans med deres bud på lyden af akustisk ud af vendt jazz fra New Orleans anno 2019.   

Koncerten spilles i forbindelse med nyt album fra Bylling/Bardeleben Project feat. netop Sasha Masakowski. Gennem mange år har Johan Bylling Lang og Niclas Bardeleben dyrket New Orleans musikken og en drøm blev til virkelighed i foråret 2016, da de indspillede deres første album “A Little New Orleans Never Hurt Nobody” i New Orleans med nogle af de bedste unge stjerner fra “The Big Easy”. Nu er andet album i serien klar. 

Sasha Masakowski blev født ind i en familie af musikere i New Orleans, Louisiana og er en førende stemme på New Orleans musikscene. Hun har optrådt i store klubber og festivaler i hele USA og i udlandet og var senest med stor succes officiel Jazzdanmark artist in residence under Vinterjazz 2018.

Repertoiret består af nye versioner af klassikere fra jazzens sangskat samt nye originale kompositioner af bandet medlemmer. 

OBS. Eneste koncert udenfor KBH under vinterjazz 2019.

 

LINE-UP:

Sasha Masakowski (vcl), Johan Bylling Lang (bs), Regin Fuhlendorf (g), Anders Fjeldsted (b), Niclas Bardeleben (dr)

Bylling / Bardeleben project

feat. Sasha Masakowski (USA)

Søndag // 17.02.2019

Showstart kl. 15:00 // Døre kl. 14:30

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 140,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 160,-

Køb billet

22.02

Sko/Torp

fre // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 285,-

KØB BILLETTEN HER

Det populære band fejrer 30 års jubilæum ved at se frem på den kommende turné, som byder på masser af nyt… og naturligvis det bedste af det gamle.

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år.

Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig allerede til at turnere rundt i 2019, som på mange måder vil være et særligt år for dem. De kan fejre 30 års jubilæum sammen, og det gør de med en helt ny samling sange, der udkommer i November 2018 på albummet #skotorp7.

Det er bandets syvende album i alt og det første siden Afterhours fra 2016. ”Det kommende album er lidt noget andet end de seneste plader, vi har udgivet. Vi har en følelse af at have ryddet op og er gået i gang med noget nyt. Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den nye plade på nogle måder om vores første,” afslører Søren Sko og sætter ord som ”frisk”, ”moderne” og ”lettere dansant” på pladen.

Sammenligningen med debuten vil formentlig blive godt modtaget af de tusinder af danskere, som hvert år oplever bandet på en af landets små som store scener. Mange har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum.

Salgsrekorden er siden blevet slået, men albummets sange er uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang. Get Ready, Loser’s Game og ikke mindst titelsangen On A Long Lonely Night er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger: ”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så hvorfor ikke?”

Netop den respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp. De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt, og på den kommende turné glæder de sig særligt til at spille nogle af sangene fra #skotorp7, som de har indspillet hen over sommeren 2018. Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Sko’s fortolkninger fra efterårets Toppen Af Poppen med bl.a. Annika Aakjær, Claus Hempler & Lis Sørensen.

På turneen i jubilæumsåret bliver Sko/Torp som altid flankeret af guitaristen Morten Woods, som i øvrigt kan fejre sit 20 års jubilæum med Søren Sko. Med andre ord er der nok at fejre for Sko/Torp, som føler, at de har lagt i ovnen til noget stort og særligt i 2019.

Sko/Torp

Fredag // 22.02.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 285,-

Køb billet

23.02

Sanne Salomonsen

lør // 20:00 // Vordingborg Teatersal

// Forsalg: 345,- // Dør: 380,-

OBS: Koncerten foregår i Vordingborg Teatersal

KØRESTOLSBRUGERE: KONTAKT [email protected] eller ring på 5534 2060 for køb af billetter


I 2017 spillede SANNE SALOMONSEN blandt andet på Smuk Fest foran et hav af mennesker, og samme år udgav hun albummet "Baby Blue". I år er hun på alles læber med tv-optræden hver fredag primetime i et program, som mange har omdøbt til 'Sanne-Factor'.

Sanne har altid selv haft masser af "Body & Power" siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær sangerinde.

I efteråret 2017 turnerer hun med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne sidst turnerede akustisk i 2014 anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen: "Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden - og til følelsen."

Sanne Salomonsen

Akustisk Live 2018

Lørdag // 23.02.2019

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 345,-

Dørsalg: 380,-

Køb billet

01.03

Junkyard Drive

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 120,- // Dør: 140,- // Studie + ung: 100,-

Junkyard Drive er de nye stjerner i dansk Rock'n Roll med benhårde riffs og en smagfuld grad af nostalgi.

I 80'erne blev Guns'n Roses kaldt 'Det farligste band i verden'. I 2018 er bandet fra
Danmark, og de hedder Junkyard Drive! Så hvis du er til ærlig Rock'n Roll, bliver du ikke
skuffet.

Junkyard Drive har turneret det meste af Nordeuropa, herunder de baltiske lande. I efteråret 2016 turede Junkyard Drive med stor succes USA og Mexico. I 2018 spiller bandet rundt omkring i den sydlige del af Skandinavien, Europa Tour i november 2018 med legendariske Diamond Head, og spiller på flere festivaler, blandt andet den legendariske Sweden Rock Festival.

I 2017 udgav bandet deres debutalbum Sin & Tonic, der blev optaget på de legendariske Medley Studios af producent Søren Andersen (Glenn Hughes, Dead Daisies, Mike Tramp). Albummet er blevet rost af kritikere og fans. B.la. 10 ud af 10 af Metallized!
Den første single fra albummet Sin & Tonic, ’’Geordie’’, baseret på en gammel folkesang fra Nord-England, har haft en omfattende radiodækning i ind-og udland og nået 500.000 afspilninger alene på Spotify.

Junkyard Drive

+ support

Fredag // 01.03.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 100,-

Dørsalg: 140,-

Køb billet

02.03

De Danske Hyrder

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 180,- // Studie + ung: 120,-

DE DANSKE HYRDER tager på tour i DK til foråret 2019. Sidste gang rapgruppen fra Albertslund var på venuetour, solgte de mere end 3.000 koncertbilletter og da hyrderne i løbet af denne sommer besøgte flere af landets største festivaller, mødte dedikerede fans ligeledes op i hobetal.

De Danske Hyrder har de seneste år skabt et trofast, næsten kultlignende følge, og til trods for De Danske Hyrder har holdt sig udenfor mainstreamen er musikken og videoerne blevet streamet millioner gange og Hyrderne kan nu tilføje endnu to guldplader til samlingen her i 2018.

Den fremadstormende rapgruppe arbejder pt. på ny musik og til marts er det endelig muligt at opleve drengene, når de gæster STARS.

De Danske Hyrder

Lørdag // 02.03.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 180,-

Studie + ung: 120,-

Køb billet

09.03

Stine Michel og Eventyrorkestret

lør // 11:00 // STARS // combi

// Forsalg: 50,- // Dør: 50,-

Tag med på en eventyrlig rejse med sange fra Stine Michels musikfortællinger Mosekonen brygger, Ønskeegen og Himmelhøj.

Stine Michel, der er opvokset ved de midtsjællandske skove, levendegør med sine sange og fortællinger en ældgammel tradition og hiver publikum med ind i den nordiske mytologis ramsaltede og smukke eventyr.

En koncert med rim og remser, røg og rytmer, spontane indfald og helt sikkert også behov for publikums hjælp til at komme helskindede igennem.

Stine Michel og Eventyrorkestret

Familiekoncert

Lørdag // 09.03.2019

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // combi

Forsalg: 50,-

Dørsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

09.03

Kajsa Vala + Kirsten Louise

lør // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 150,- // Dør: 170,- // Studie + ung: 100,-

Siden Kajsa Vala sidste år lagde Spot festivalen ned, har hendes navn summet i krogene, og to
turnéer i 2018 har skabt opmærksomhed om bandet langt uden for hjembyen Aarhus.

»Det er vidunderligt at mærke et publikum, der bakker så godt op om vores koncerter. Vi får så god respons og så megen kærlighed tilbage, at det svært ikke at smile hele tiden«, siger Kajsa.

Nu skruer hun yderligere op for musikken. Og det er AMERICANA, hun spiller. En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv.

Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition. Kajsa har skabt sin helt egen lyd.

Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Kajsa Vala udbygger frygtløst Americana-traditionen med antydninger af pop, en tendens, man for eksempel også hører hos de svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Omkring sig har hun musikerne Anders Thorborg, Astrid Steen Noringriis, og brødrene Nis og Kristian Hybel. Et tæt sammenspillet hold.

Kajsa Vala + Kirsten Louise

Lørdag // 09.03.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørsalg: 170,-

Kirsten Louise er sanger og sangskriver og har gennem årene bevæget sig fra jazz, gennem pop/soul/rnb for nu at være landet trygt og godt i countrymusikkens favn. Hendes sange er blandt andet inspireret af de Lolland-falsterske marker hvor hun er vokset op og er en mild blanding af countryens sangskrivningstradition, folk og et strejf af pop. Hun har allieret sig med en af Danmarks bedste pedalsteelspillere Leif Bruun som giver sangene den helt autentiske countrylyd. 

Kajsa Vala + Kirsten Louise

Lørdag // 09.03.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørsalg: 170,-

15.03

Annika Aakjær

fre // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 200,-

Annika Aakjær, som har gjort sig positivt bemærket i dette års toppen af poppen, tager på landsdækkende 2019 forårs turne. Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv. Når efterårets one-woman-show “Enebarn” er overstået tager Annika sit dejlige popband under armen for at spille det bedste fra hendes albums og toppen af poppen, samt helt ny musik.

Annika Aakjær

Fredag // 15.03.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 200,-

Køb billet

16.03

Caroline Henderson

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 295,-

Danmarks jazzdiva nr. 1 besøger STARS i selskab med verdenspianisten Nikolaj Hess.

Publikum har noget helt specielt at se frem til i foråret 2019, hvor de kan opleve Caroline Hendersons fantastiske stemningsfulde koncert. På scenen er hun sammen med den anerkendte jazzpianist og sin trofaste følgesvend gennem mange år Nikolaj Hess. Duokoncerten giver endnu mere plads til Hendersons fantastiske vokal og til anekdoter og snak mellem numrene i disse mere intime omgivelser.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener.

Caroline Henderson

med Nikolaj Hess

Lørdag // 16.03.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 295,-

Køb billet

23.03

Katinka

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 190,- // Studie + ung: 150,-

KATINKA Vokseværk tour
Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret KATINKA som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Den københavnske kvartet har bl.a. vundet en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ (2017) og Carl Prisen i kategorien ’Årets Komponist – pop’ (2018).
I foråret 2017 kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt. I efteråret 2018 er de klar med efterfølgeren ’Vokseværk’, hvorfra første single ’2000 meter i frit fald’ allerede er i heftig rotation på både P6 Beat og P4.
Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet. Tekstuniverset er en vigtig del af kvartettens udtryk - alle teksterne er på dansk og er bilag og udklip fra forsanger Katinka Bjerregårds egen dagbog.

Katinka

Lørdag // 23.03.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 190,-

Studie + ung: 150,-

Køb billet

29.03

Marie Frank

fre // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 160,- // Dør: 180,- // Studie + ung: 120,-

I 2019 markerer Marie Frank 20-året for debutalbummet ”Ancient Pleasures”, der med kæmpehits som ”Symptom of My Time” og ”Under The Water” fra den ene dag til den anden gjorde Marie Frank til fast inventar på koncertscener og radiokanaler over hele landet, og vandt hende en sikker plads i danskernes hjerter. Hendes sange og karakteristiske stemme ramte tidens ånd rent, og blev en del af soundtracket for en generation. 

Jubilæet markeres med koncerter, hvor Marie Frank med sin nye trio tager publikum med på rejsen fra ”Ancient Pleasures” og frem til det seneste udspil ”Lille Fredag i Provinsen”. 

Koncerterne er fulde af det nærvær og den autenticitet på scenen, som Marie Frank altid har været en mester i. Små historier knytter tråden mellem sangene og trioen med den faste samarbejdspartner Anders Pedersen (The DeSoto Caucus, PowerSolo m.fl.) og den nytilkomne multiinstrumentalist Thomas Richard (ex-Superheroes) er sande musikfortællere, der hvirvler publikum rundt i et varieret lydbillede præget af spontanitet, legesyge og stort musikalsk overskud. 

Marie Frank er en sangskriver med en usædvanlig kombination af melodi-øre, kant og nerve, og har til stadighed udviklet sin sangskrivning og musikalske udtryk. Sangene skrives nu på dansk og musikken bevæger sig over i en hybrid, hvor Maries akustiske guitar stadig spiller en stor rolle, men hvor elektriske trommer, steel guitar, banjo, keyboards og sang væver sig ind og ud af hinanden. 

Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Marie Frank

Vermillion koncert

Fredag // 29.03.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 160,-

Studie + ung: 120,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

30.03

Michael Falch

lør // 20:00 // Vordingborg Teatersal

// Forsalg: 345,- // Dør: 390,-

I foråret 2019 tager Michael Falch igen ene mand på en af sine intime, akustiske soloturnéer.

Den 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen’, og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.

Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden MALURT, varierer Falchen så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat - Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Michael Falch

Lørdag // 30.03.2019

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 345,-

Dørsalg: 390,-

Køb billet

05.04

The White album

fre // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,- // Studie + ung: 120,-

De skæggede sangere og guitarister i THE WHITE ALBUM søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner.

Melodier, klangen af tre stemmer og klare sange om det jævne livs fortrædeligheder kommer i fokus, når The White Album gennem efteråret besøger en række af landets fine spillesteder.

For hvor trioen tidligere har haft følgeskab af en eller flere supplerende musikere, lader de denne gang deres treenighed stå alene på scenen. Den intimitet trækker en tråd tilbage til The White Albums fødsel, da Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø satte hinanden i stævne i et sommerhus i 2011 for at skrive sange, der stod stærkt uden stor produktion.

"Man kan forvente vokalharmonier og nordisk folk. Personlige sange om skænderier og livskriser fra mænd og fædre lige i slipstrømmen af deres bedste alder. Det hele naturligvis krydret med lamme vitser, pinlige anekdoter og utidig pjat,” siger Jakob Eilsø.

Men selv i denne enkle opsætning kommer turnéen til at vise nye sider af et band, der hidtil har været centreret om tre mand med hver en akustisk guitar.

Sammen dækker vi tre alle pladser. Jakob er oprindeligt trommeslager, Frederik er guitarist, og jeg er bassist. Så det handler også om at give os selv en ny udfordring i opsætningen og arrangementerne, ift til sidste tour, hvor det var hele var 100% akustisk. Enkelte numre skriger bare på at blive leveret med mere smæk på, end vi kan, når vi kun sidder med tre akustiske guitarer,” siger Claus Arvad.

The White album

Fredag // 05.04.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 180,-

Studie + ung: 120,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

06.04

Krølle og Crocodilo

lør // 11:00 // STARS // combi

// Forsalg: 50,-

Krølle & Crocodilo

Tag med på en varm weekendtur til Cuba, hvor den danske salsamester Birger "Krølle" Sulsbrück og hans tre musikere med vil guide jer rundt på den caribiske ø. Repertoiret er skrevet af Krølle selv og er ægte salsa på dansk. Gennem teksterne lærer børnene at tælle og sige enkelte ord på spansk, og de møder de cubanske instrumenter, rytmer og musikglæde. Hver sang er et nyt stop på rejsen, og publikum bliver inddraget undervejs med sange, rytmer og til sidst – hvis de da overhovedet kan holde sig i ro indtil da – også med dans.

Krølle og Crocodilo

Familiekoncert

Lørdag // 06.04.2019

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // combi

Forsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

12.04

Anders Blichfeldt Solo

fre // 21:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 230,-

Vejen videre - nyt soloshow 2019


I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen videre’. Anders har siden 2010 dyrket genren “en mand og en guitar” og spillet mere end 100 koncerter. Senest med Docteur Bob turnéen I 2016.

De nye sange kombineres med alle de store Big Fat Snake hits.

Da Big Fat Snake ikke turnerer mere fra 2019 har Anders besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed og “Vejen videre” er første skridt mod nye eventyr.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det er humoristisk, nærværende, og super musikalsk.

Vi får historierne bag de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

 

Nyt album

Anders har lavet et nyt album, som ikke minder om noget han tidligere har lavet. Stemningen er som et soundtrack til en film, og indeholder både helt nye sange og en del af de sange som vi forbinder med Anders men i meget anderledes versioner. Albummet bliver en del af lydsiden på turneen. På den visuelle side har Anders allieret sig med en af de dygtigste lysmænd i Danmark, Miki Skjold, som kommer til at tilføje en helt ny dimension til Anders’ soloshow.

FÆLLESSPISNING
For at forkæle dig ekstra har vi arrangeret fællesspisning på SMALLSTARS, så du kan varme op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær. Maden leveres af Duevangs Spisehus og består af flere forskellige vegetariske grøntsagsretter/salater, 1-2 kødretter og ofte også en ret med fisk og derudover lækkert brød. Der kan desværre ikke tages specielt hensyn til allergier.
 
Denne aften serveres maden ved de lange borde kl. 19:00. Dørene åbnes kl. 18.30
 
Billet til fællesspisning koster 120 kr., og du køber den som tilkøb til din koncertbillet.
Begrænset antal pladser.

Obs: Salget af billetter til Fællesspisning stopper to dage før arrangementet.

Anders Blichfeldt Solo

Fredag // 12.04.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 230,-

Køb billet

13.04

Signe Svendsen m. band

lør // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 195,- // Dør: 220,- // Studie + ung: 150,-

Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske musikscene.

Hendes tekster rammer publikum i hjertet og som entertainer er hun i stand til både at røre og underholde sit publikum.

Nu tager hun på turné med sit band, som tæller nogle af landets fineste musikere: Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs) og Jesper Elnegaard (Søren Huss, Aura). Disse mennesker er musikere ind til benet, med en utrolig evne til at give sangene det helt særlige præg, der får dem til at lette.

” Jeg har været meget ude solo, altså alene på scenen, så jeg er ved at revne af spænding og glæde over at skulle på turné med bandet igen. Vi har nye numre med fra den kommende plade og en kæmpe lyst til at give folk en nærværende og intens oplevelse” - siger Signe Svendsen.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige, personlige og kommenterende på verden omkring os.

Signe Svendsen udgiver i foråret 2019 et nyt album, som bliver det 4. I rækken.

Signe Svendsen m. band

Lørdag // 13.04.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 195,-

Studie + ung: 150,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

20.04

Halberg & Friends

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 200,- // Dør: 220,-

De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band Halberg & Friends.
Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums.

Sange som 'Magi i Luften', 'Efterår”, 'Elskes af dig', 'Jeg vil la’ lyset brænde', 'Mandagsstævnemøde', 'Brændende Læber' og ”'Transit' bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde…- og det med med nogen af landets allerbedste musikere.

Halberg, Sivertsen, Schandorf – 3 af de oprindelige medlemmer af ”Halberg Larsen”, keyboardspilleren Gorm Bülow samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger.

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger.

Glæd Jer til et forrygende genhør!

Poul Halberg – Guitar & Vokal
Heidi Degn – Vokal
Jan Sivertsen – Trommer
Jette Schandorf – Bas
Gorm Bulow - Keyboards

Halberg & Friends

Påskebal

Lørdag // 20.04.2019

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

10.05

Aarhus Jazz Orchestra feat Master Fatman

fre // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 170,- // Dør: 190,- // Studie + ung: 130,-

JAZZ FOR DUMMIES

Hvad er jazz egentlig?

Det kan du få svar på, når Aarhus Jazz Orchestra sammen med Master Fatman tager dig med på en fantastisk musikalsk rejse gennem jazzens 100-årige historie. En koncert for både nysgerrige nybegyndere og kyndige kendere af genren når vi føres fra bluesy jazz-sumpe og gennem bordellerne i New Orleans i århundredets spæde start, op til Harlems storbyjungle i 20'erne, ud på dansegulvet med 30'ernes bigband-swing og op til virtuos bebop i 40'erne. Vi kan vippe afslappet med foden til tilbagelænet 50'er westcoast-jazz og snige os i baren til 60’ernes inspiration fra bossanova og rockens sangskrivere. På med solbrillerne til 70’ernes hårdtpumpede storbyfunk og måske endnu en drink til 80'erne og 90'ernes fusions-bølger. Videre frem mod det nye årtusindes mangfoldighed og bud på morgendagens jazz. Musikken leveres af Aarhus Jazz Orchestra med nogle af de absolut bedste danske jazzmusikere – og med Master Fatman som den alvidende vært, der tager dig i hånden og kyndigt fører dig ad jazzhistoriens snoede stier og frådende, pulserende motorveje.

 

Master Fatman Guru, DJ, filminstruktør, radiovært m.m. - Master Fatman - alias Morten Lindberg, har spredt kosmisk kærlighed ud over danskerne, siden han ankom til (denne) verden i 1965. Han er vild med jazz, og det der ligner, og som musiker har han bl.a. optrådt med Master Fatman and his Freedom Fighters, Master Fatman Guru Orchestra og Lindberg Hemmer Foundation. I 1992 debuterede han som filminstruktør med kultfilmen Gayniggers from Outer Space, og i 2006 dansede Master Fatman sig ind i stuerne hos det lidt bredere publikum som deltager i 3. sæson af konkurrencen Vild med Dans på TV2.

Aarhus Jazz Orchestra Aarhus Jazz Orchestra blev grundlagt i 1977, først (og ganske kort) med titlen Bred Ymer, og dernæst som Klüvers Big Band – et navn, der vækker genklang hos de fleste jazzkendere. Den legendariske Jens Klüver stod i spidsen og udviklede bigbandet fra et hobbyprojekt under studietiden til en af de vigtigste aktører på den skandinaviske jazzscene. I 2017 rundede orkestret sit 40års jubilæum som en af de absolut stærkeste bigbands i Norden, og med mere end 80 årlige koncerter i både ind- og udland har orkestret dedikeret sig til at levere ekstraordinære koncertoplevelser for alle uanset alder og kendskab til jazzens verden. Med støtte fra Statens Kunstfond og Aarhus Kommune er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark.

Aarhus Jazz Orchestra feat Master Fatman

Jazz for dummies

Fredag // 10.05.2019

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 170,-

Studie + ung: 130,-

Dørsalg: 190,-

Køb billet