Program liste

21.08

Mike Andersen

fre // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1.500 koncerter kan tydeligt høres og mærkes på Mike Andersens live-koncerter, der sprudler i sikkert samspil. Der er nærkontakt mellem band og publikum – men så sandelig også internt på scenen, hvor man oplever et ’tændt’ orkester, der nyder at spille sammen! Det er de fineste musikalske håndværkere, anført af en fremragende stemme, der har spredt sig fra bluesen til at blive mere soulet og rocket, og som efter 7 pladeudgivelser har masser af strenge at spille på. Har du ikke oplevet Mike Andersen live, er det simpelthen på tide.

Mike Andersen

Fredag // 21.08.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

28.08

Drew

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 150,- // Dør: 170,-

Danske Drew synger storladne popmelodier med en kraftfuld vokal og gennemborende tekster, der dækker alt fra den unge naivitet til den destruktive kærlighed. 

Avril Lavigne og Amy Winehouse er blandt 28-årige Drews inspirationer – og det kan tydeligt høres på hendes karakteristiske lyd, som spænder fra rå pop til rock. Nummeret “Perfect Disaster” lå blandt de mest spillede sange på de danske radioer henover sommeren.

 

Drew

Fredag // 28.08.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

22-årige Sofie Dopha udgav i begyndelsen af januar nummeret ‘Happy For Me’. Hun har netop afsluttet sin første vellykkede headliner tour og tager landet rundt med Drew til april. ”Mit navn er Sofie Dopha. Jeg er fra Romalt”. Sådan introducerer den 22-årige sangerinde sig gennem barndomsanekdoter og optagelser på sine sociale medier. Dermed får Dopha slået fast, at vi er inviteret helt ind i hendes personlige fortælling der leder tankerne hen mod Californien og umiddelbar dagbogsstemning.Siden Dopha debuterede med singlen ‘September Till June’, som blev taget godt i mod af radio samt toneangivende medier som Soundvenue og Politiken, har hun arbejdet på

Drew

Fredag // 28.08.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

29.08

Faustix

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 190,- // Dør: 210,-

Faustix er en af de helt store drenge herhjemme i Danmark, men også uden for landets grænser har han gjort sig positivt bemærket.

Han har rygsækken fuld af kæmpehits og har remixet og produceret for navne som Morten Breum, Nexus, Sisse Marie, Deeper People, Filur, Jay Adams, Gunvad, John Dahlbäck og mange andre.
Han kan derudover, som en af få, prale af at have samarbejdet med de helt store internationale stjerner som Diplo, det amerikanske rap-ikon Ciara og superstjerner som Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer. Med mere end 40 populære remixes i bagagen har han virkelig slået sit navn fast som en af de helt store.

Faustix har også leveret musik til Hollywood-filmen ”Step Up All In”, NIKE´s virale videoer, samt Apple Watch-kampagnen og arbejdet med amerikanske kæmpe brands som Disney, NFL, Activision, og ABC Networks.

Faustix med det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen startede med at lave musik som 19-årig, da han faldt over et klaverprogram og musikprogrammet Reason. Det blev startskuddet, der satte gang i en musikalske kreativitet og en forrygende karriere for den danske DJ.

Mens Faustix arbejdede som DJ, udlevede han sin indre lyd- og tekniknørd og brugte sin fritid på at bygge et lydstudie op fra grunden ud fra mantraet om, at musik er organiseret lyd. Det var ikke en dårlig ide at give sig i kast med den organiserede lyd, og Faustix er i dag en særdeles anerkendt DJ med over 62.500 likes på Facebook.

Faustix

This is Lit Tour 2020

Lørdag // 29.08.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

03.09

SMALLSTARS BLUES JAM #49

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr. i døren.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Small Stars Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Varierende trommeslagere

SMALLSTARS BLUES JAM #49

Torsdag // 03.09.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

05.09

Nashville Nights

lør // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

– en aften med nogle af de største sangskrivere i dansk og amerikansk countrymusik

NASHVILLE NIGHTS bringer i efteråret store amerikanske og danske sangskrivere rundt i landet til intime og underholdende koncerter med sangskrivning i fokus.  
Nashville Nights er en koncertrække, der bygger på konceptet ’Writers Round’, som stammer fra Nashville. ’Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, og går ud på at invitere sangskrivere på scenen til at præsentere og fortælle om deres sange.  
Publikum får på den måde mulighed for at høre sange – mange indspillet af store stjerner – leveret uden indpakning og af de sangskrivere, som oprindeligt skrev dem.  
Sanger og sangskriver Stefan Mørk introducerede ideen med stor succes ved tre små koncerter sidste år, og til efteråret kan man nu i større skala opleve prisvindende country-sangskrivere fra Danmark og USA sætte hinanden stævne på 9 danske scener.  

Writers Round: Til Nashville Nights ’writers round’ er der tre sangskrivere på scenen ad gangen - to amerikanske og en dansk. De spiller 3-4 runder, hvor de i hver runde skiftes til at spille en af deres sange og fortælle historier. Efter en pause skiftes de tre ud med tre nye sangskrivere, som så spiller og fortæller i tre-fire omgange.

Stefan Mørk har i lange perioder dyrket sin musik i Nashville. Her har han gennem årene opbygget et stort netværk af musikere og sangskrivere, som har givet ham muligheden for at sætte Nashville Nights op herhjemme med deltagelse af store talenter fra USA. ”I efteråret 2019 testede jeg “writers round” formatet af i Danmark, sammen med to sangskriverkolleger fra Nashville (Blue Foley & Cheley Tackett). Vi spillede tre shows i henholdsvis Middelfart, på Stevns og i København. Alle med kæmpe fremmøde og helt fantastisk feedback. Publikum elskede det “stripped down” format, hvor sangskrivere selv fremfører deres sange og fortæller historierne bag, og det er sangskrivere fra Nashville bare rigtig gode til”, fortæller Stefan. Udover at skabe en fed aften for publikum kan Nashville Nights-konceptet skabe en platform, der favner udveksling af ideer, liveoptrædener og promovering af countrymusikgenren i Danmark. ”Det lyder vildt, men hit-sangskrivere fra Nashville står faktisk i kø for at være med! De vil rigtig gerne til Danmark og Europa. Så publikum kan godt glæde sig til nogle intime koncerter med virkelig veloplagte og underholdende folk på scenen”. De medvirkende sangskrivere er (ikke alle optræder til alle events – følg Nashville Nights på FB for at tjekke de præcise line-ups):

De medvirkende sangskrivere er (ikke alle optræder til alle events – følg Nashville Nights på FB for at tjekke de præcise line-ups):

Terri Jo Box: er 4x grammynomineret sangskriver og har skrevet sange til nogle af nutidens allerstørste countrystjerner bl.a. Miranda Lambert, Eric Church, Trisha Yearwood og Ashley McBryde. Terri Jo er desuden vært på en af Nashvilles hotteste songwriter rounds “The Freakshow” hver onsdag på et af de cooleste hangouts i byen, baren “The Local”.

Blue Foley: Grammynomineret sangskriver, som har skrevet mere end 100 sange, der er udgivet med etablerede såvel som upcoming artister. Blue Foley har bl.a. skrevet sange til kæmpe stjerner som Ashley McBryde og Angus Gill.

Cheley Tackett: er en af Nashvilles mest hypede upcoming sangerinder/ sangskrivere og har vundet adskillige priser og sangskriverkonkurrencer allerede. ”One of the most soulful, powerful singers in the business” ifølge UKs førende countrymagasin.

Trick Savage: Grammynomineret sangskriver født i Oklahoma, som han kalder ”ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og megastjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley, Trisha Yearwood og mange flere..

Tamra Rosanes: Dansk-amerikanske Tamra Rosanes er kendt som Danmarks ukronede countrydronning. Siden 70’erne har hun stået på scenen med både andres og egne sange. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes helt oplagt på scenen til Nashville Nights.

Alex Nyborg Madsen: Den elskede radiovært har som musiker gennem årene været mest kendt som frontmand i rockgrupperne Savage Affair og Led Zeppelin Jam. De seneste ti år har Madsen dog været en del af det langt mere folk- og countryinspirerede band Sing Sing Sing, som også tæller Ivan Pedersen, Sascha Dupont, Søren Jacobsen og Lonnie Kjer.

Stefan Mørk: Stefan Mørk har mere end 40 såkladte cuts på cv’et (udgivne sange). De seneste år har Stefan brugt mest af sin tid på at skrive med sangskrivere og artister i Nashville, og har på den måde banet sig vej til at få pitched sine sange til de helt store countrystjerner. Men han har bl.a. også skrevet sange til danske Sing Sing Sing og Chasing Grace. Stefan er pt selv aktuel med singlerne Darkness Is Room To Dream og Daughter.

Michael Lund: har siden 2008 været sanger og sangskriver for bandet Chasing Grace, som har 3 albums og 1, snart 2 EP’er, samt en masse airplay på primært DR P4 og P5 på samvittigheden. Michaels sangskrivning har dybe rødder i den amerikanske sangskriver tradition, men han er også et produkt af “Beatles skolen”, hvor den gode melodi er i højsædet!

Arvid Nielsen: Arvids countrysange er country med en Skandinavisk tone. Som 22årig udgav Arvid sit første soloalbum og strøg til tops mere flere No1 hits i dansk radio. Arvid er kendt for sin fantastiske sangstemme og har sunget backing for mange de største danske artister. Derudover er det ofte Arvids stemme der bruges når der indspilles danske versioner af bl.a. Disney’s sange.

Nashville Nights

feat. Alex Nyborg Madsen

Lørdag // 05.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // combi

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Spisning: 120,-

Køb billet

11.09

Klumben & Raske Penge

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 190,- // Dør: 210,-

Makkerparret KLUMBEN OG RASKE PENGE har for nylig udgivet pladen ”Livet” med 12 sange om håb, kamp og kærlighed. Om svære valg, om døden og selve livet. Det sure, det søde og det pinlige. Og om hvad faen der er galt med det, der før var fint. Det er en reggaeplade. Ikke et eller andet, der er smart og oppe i tiden. Bare en god plade i den genre, de to kumpaner elsker, og som har ført dem sammen og ud i verden. På STARS stiller de op med fuldt liveband og pumper den energi ud, som de selv blev indoktrineret med på Rub'A’Dub Sundays på Stengade 30 back in the days. Det bliver et glædeligt gensyn med to ægte originaler i dansk musik.

Klumben & Raske Penge

Fredag // 11.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Køb billet

18.09

Kira Skov

fre // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 195,- // Dør: 215,-

"I nat blir' vi gamle" er Kiras Skovs 14. album. Men faktisk var planen at fordybe sig i et bogprojekt. Kira havde taget pause fra turnélivet og afsat tid alene på landet for at fordybe sig i at skrive. At arbejde med sproget, med dansk prosa og lyrik åbnede op for en ny verden og affødte ganske uventet de første sange.

“Pludselig sad jeg alligevel med guitaren i hånden og komponerede med udgangspunkt i de danske ord og tekster jeg havde skrevet”, siger Kira Skov.

Snart tog det fart, og før Kira vidste af det, havde hun skrevet materiale nok til mindst én plade. Processen med indspilningerne var også anderledes og eksperimenterende. Det var i et tæt samarbejde med musikeren og produceren Silas Tinglef.

“Vi testede sangene kan man sige, og processen blev anderledes end mine tidligere produktioner med de mange og lange studiedage, producere og bands. Stille og roligt var det lis'som vi legede sangene frem”.

Til foråret tager hun så sin første dansksprogede plade med på tour, når hun i selskab med sit band, gæster landets spillesteder.

Kira Skov

I nat blir’ vi gamle

Fredag // 18.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 215,-

Spisning: 120,-

Køb billet

SUPPORT

Siden 2009 har den danske sangskriver Kristoffer Munck Mortensen under navnet Mellemblond sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde. Det er i årenes løb blevet til fem Steppeulv-nomineringer, topplaceringer på mediernes årslister, airplay og anmelderros for både musikken og teksterne. Mellemblond kan noget særligt.

Kira Skov

I nat blir’ vi gamle

Fredag // 18.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 215,-

Spisning: 120,-

Køb billet

19.09

Dicte

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet. Hun er blevet kaldt ”The Queen of Cool”, og siden sin debut med bandet Her Personal Pain i de allertidligste 90’ere har hun sendt hele ti plader på gaden.
Desuden har hun leveret musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker. Den alsidige kunstner har også ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder. Senest har Dicte fortryllet publikum med sine roller i teaterkoncerterne Imagine og American Spirit, ligesom hun de senere år har trukket fulde huse til koncerterne med Claus Hempler. Men det er ikke kun publikum og radiostationer, der tager godt imod Dicte. Spørger man nogle af landets musikanmeldere, så er en koncert med Dicte veloplagt og stålsat, der er magi og inderlighed og øjeblikke af skønhed mixet med rå attitude. Hendes sange kryber ind under huden på lytterne, de er rene, stærke, sfærisk og forfinede og altid med den stærke vokal i centrum. En anmelder har udtrykt det som ”en sanselig rejse man ikke har lyst til at vende hjem fra”.

På tour med nye sange I efteråret 2020 kommer der en ny udgivelse fra sangerinden, men allerede i foråret og over sommeren, får publikum en unik mulighed for at høre DNA’et af de nye sange, i nedbarberede duo versioner, inden de bliver udgivet senere på året. Koncerterne bliver på en gang intime, nærværende, funky og storladne, og Dictes store stemme er som skabt til denne form for koncerter. Til koncerterne vil der, ud over de nye sange, også være muligheden for at høre sange fra Dictes seneste udgivelse PERFUME; bl.a. "All I Want Is You", der til dato er en af Dictes mest afspillede radiohit, kun overgået af ny klassikeren "If This Is Cool" og julesangen "Drømte mig en lille drøm"
Desuden spiller Dicte sange hun elsker, fra andres sangskatte.

Dicte

Duo

Lørdag // 19.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

24.09

PH på ny

tor // 20:00 // Danmarks Borgcenter

// Forsalg: 190,- // Dør: 210,-

Duoen Margrete Grarup & Michael Sunding har fin-tunet musikken til PH’s tekster og fundet plads til både alvor og begejstring! Med dem bag rattet kører dette stykke danmarkshistorie med dets rigdom af ord og toner nu videre i fineste form, og markerer fejringen af lysmageren, digteren og samfundsrevseren Poul Henningsens 125 års fødselsdag i 2019.

Besætningen er helt klassisk, klaver og vokaler, og duoen fører de gamle viser frem til nutiden med kærlige smil, følsomhed og finesse. Det er umiskendeligt PH, men PH på en ny måde, med både overraskelser og genkendelsens glæde. Frisket op så det kan nå både nye og gamle ører og måske
skabe nye (om)tanker hos tilhørerne. For selv om lyrikken har en del år på bagen, er PH’s ord om humanisme, ligestilling, det smukke men skrøbelige liv – og ikke mindst nødvendigheden af at sige tidsånden midt imod – lige så aktuelle i dag som dengang.

Musikerne har taget deres egne musikalske baggrunde og menneskelige erfaringer med i bagagen og løfter materialet med saft, kraft og legesyge, der giver et helt unikt tæt samspil på scenen. Ifølge publikum venter der en koncertoplevelse, der er intens, medrivende og dynamisk – og med en farvepalet af nuancer, der kan få følelserne op i halsen og tårerne ud i øjenkrogen.


Margrete Grarup (vokal) har blandt meget andet 2 DMA nomineringer med sig – bl.a. for bedste vokal for albummet “Walk with me”, samarbejde med Kaare Norge og stor turnéefterspørgsel med bandet Grarup Allstars. Hun underviser i sang på Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg og er en efterspurgt solist, når det skal være særligt intenst, ærligt og swingende. “A wonderfully rich and expressive voice...a star!” som Chris Mosey, All about Jazz skriver.

Michael Sunding (klaver, vokal, kalimba) har tidligere, med stor succes, fornyet nationalt arvegods og givet det nyt liv med de anmelderroste udgivelser ”The Melodies of Carl Nielsen” og ”The Melodies of Nordic Christmas”, duo med bassisten Mads Vinding. Begge blev Ugens Album på DR P8-jazz.
”Sådan kan man lege med nationalarven – hvis man er begavet nok”, ”..elegant og ubesværet”, “finurlig duo kunst af unikt tilsnit”, hedder det bl.a. i medierne, der drager paralleller til Jan Johanssons Jazz på svenska. Desuden bl.a. solokoncerter, langvarige samarbejder med Etta Cameron, Billy Cross, Kenn Lending og turnéer med Dr. Hook.

PH på ny

Koncert på Borgcenteret

Torsdag // 24.09.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Danmarks Borgcenter

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Køb billet

25.09

Pligten Kalder

fre // 20:00 // NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

// Forsalg: 225,-

Koncerten foregår i NørregadeTeatret i Maribo.

Pligten Kalder har på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af “Længst muligt i eget hjem” er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet. Produceren, Søren Mikkelsen er blevet fast bassist – med en par afstikkere til pianoet – binder han bodegaens døde blomster sammen over på den stadigt og stædigt bestående brune swag, der består af Torbens orgel fra en svunden tid, Johans tordentårer og Peter Jessens blæste poesi.

Det er stadigvæk umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har dog været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner.

Siden 2019 har flere af Pligten Kalders optrædener også dannet ramme om oprettelsen af en række Pligten Kalder Ungdoms afdelinger.

PKU er bl.a oprettet for at skabe et alternativ til håndboldhallerne i Jylland. Orkestret ser frem til stiftelsen af flere nye PKU-afdelinger i de byer, der er nye i forårets turplan.

Musikalsk er der også kommet nyheder på sætlisten, sådan at de trofaste også har lidt at undre sig over. Der er dog ingen fare for, at Pligten Kalder er på faretruende vildspor mod dansabel optimisme.

Pligten Kalder er stadig forundrede over ikke at være døde, som det så smukt formuleres i ”Hvorfor Er Jeg Ikke Død?” fra 2007, en niche-neoklassiker, der sammen med et par andre gamle kendinge her kan (gen-)høres live. Her bliver det tydeligt for enhver, at de er ualmindeligt spillevende og velspillende. Nedturens naturister befinder sig bedst i samspil med det lige så (med-) levende publikum.

Pligten Kalder

Kun for pengenes skyld – tour

Fredag // 25.09.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

Nummerede siddepladser

Forsalg: 225,-

Køb billet

25.09

Popkorn Nordic

fre // 21:00 // STARS // stående

// Dør: 50,-

POPKORN NORDIC - Et dansk/svensk program for udvikling af upcoming artister og bands på Sjælland og i Skåne i 2020.

Kom og oplev de bedste musikacts på Sjælland til POPKORN NORDIC.

_____

VIL I SPILLE PÅ DE STORE SCENER I DANMARK OG SVERIGE?
VIL I MØDE DEN DANSKE OG SVENSKE MUSIKBRANCHE?

KRITERIER
- Popkorn Nordic er for alle bands og artister, som spiller egne numre uanset genre.
- Bandet/artisten skal bosat på Sjælland eller i Skåne.

TILMELDING
Musikacts udvælges via tilmelding (jury). Derefter vil de udvalgte bands deltage i liveshows (jury- og publikumsstemmer).

Interesserede musikacts kan tilmelde sig på på www.kulturmetropolen.dk/musik/popkornnordic  Deadline senest 16.08 2020.
 

POPKORN NORDIC 2020 er et samarbejde mellem Kulturmetropolen (DK), The Tivoli (SE) og Studiefrämjandet (SE), Kulturværftet (DK), Gimle (DK), Tapperiet (DK), Kulturium (DK), Loppen (DK), Slagelse Musikhus (DK) og STARS (DK)

 

Popkorn Nordic

Musikkonkurrence

Fredag // 25.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

26.09

Østkyst Hustlers

lør // 21:00 // NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

// Forsalg: 195,-

Koncerten foregår i NørregadeTeatret i Maribo


I 2020 tager hiphop-legenderne Østkyst Hustlers ud på endnu en tour rundt i Danmark. De har nemlig masser at fejre. Ikke bare udgiver de deres længe ventede fjerde studiealbum ’Titusind Timer’, det er også præcis femogtyve år siden, de blev dannet. Og det skulle man ikke tro, når man hører dem spille.

Østkyst Hustlers har skabt et solidt renomé som et af de mest energiske acts på den danske live-scene. Det tager titusind timer at blive mester til noget, og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

Uanset om man kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, om man kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens længste Rap’, eller om man bare elsker at feste til sveden driver, så bliver man ikke skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live.

Med deres solide funkband i ryggen, kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener. De har gjort det mange gange før, og i 2020 gør de det igen.

Østkyst Hustlers

i NørregadeTeatret

Lørdag // 26.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

Forsalg: 195,-

26.09

SP JUST FROST

lør // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 220,- // Dør: 240,-

Så sker det igen!

Som en direkte konsekvens af en forrygende genkomst, og en fantastisk modtagelse fra publikum, har SP-JUST-FROST besluttet sig for at tage på endnu en Danmarksturné.

De er De Tre Musketerer ud i svedig “New Orleans-stemning”og er atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse. D’herrer, Søren Frost, “SP” Henrik Schou Poulsen og Esben Just, er ikke musikere, som ligger på den lade side. Søren Frost holder sig varm i Danmarks Radios Bigband, SP er på tour med Gnags, og Esben Just spiller et hav af solo- og triokoncerter i eget navn.

Nu er tiden kommet til at forene kræfterne og vælte de danske spillesteder og klubber med utrolig spilleglæde, stor musikalitet og medrivende sammenspil.

En af Danmarks allerfineste trioer - SP-JUST-FROST.

FÆLLESSPISNING
Tag med til fællesspisning på SMALLSTARS inden koncerten.
 
Bemærk salget af spisebilletter slutter to dage før koncerten

SP JUST FROST

Lørdag // 26.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // combi

Forsalg: 220,-

Dørsalg: 240,-

Spisning: 120,-

Køb billet

01.10

SMALLSTARS BLUES JAM #50

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr. i døren.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Small Stars Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Varierende trommeslagere

SMALLSTARS BLUES JAM #50

Torsdag // 01.10.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

02.10

Helene Blum & Harald Haugaard band

fre // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 190,- // Dør: 210,-

Danmarks folk-diva nr. 1 Helene Blum har sammen med violinisten Harald Haugaard etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske musiktradition og levendegør kulturarv på allerhøjeste kunstneriske niveau.

Deres egne sange og kompositioner blandes nænsomt med originale fortolkninger af gamle sange og instrumentalstykker fra den rige danske musikskat. Deres integritet er enestående, og deres store virtuositet og nærvær er med til at gøre deres koncerter uforglemmelige. Med deres uforlignelige Helene Blum & Harald Haugaard Band er de et af de fremmeste navne på den nye danske folkemusikscene, og med 100 koncerter om året, hvoraf de fleste spilles i udlandet, er de samtidig travle ambassadører for dansk musik og kultur i udlandet. Siden etableringen i 2008 har de gang på gang lagt publikum ned på festivaler, koncerthuse, klubber og koncertkirker i Europa, Nordamerika og Japan.

Cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspilleren Sune Rahbek fuldender Blum & Haugaards musikalske univers med gennemmusikalsk spilleglæde med umiddelbar musik, der ikke behøver at gå omvejen gennem hjernen for at gå direkte i sjælen og ramme publikums rødder. Deres musik er tidløs, men bringer dog historien ind i fremtiden, og den er på en og samme tid genkedelig og dog mærkeligt fornyende.

Dagbladet Jyske Vestkysten efterfølgende beskriver dem som et: “musikalsk festfyrværkeri”. Det britiske dagblad The Telegraph skriver “a haunting voice and transcending grace” om Helene Blums stemme og det danske musikmagasin Gaffa skriver om Haugaards album ”Den Femte Søster”, at han: ”endnu engang rammer hovedet på sømmet”.

Helene Blum: sang og violin
Harald Haugaard: violin
Kirstine Elise Pedersen: cello
Mikkel Grue: guitarer
Sune Rahbek: slagtøj

Desuden optræder bandet ofte med guitaristerne Mattias Pérez (S) eller Rasmus Zeeberg, bassisterne Tapani Varis (FIN) eller Mathæus Bech og pianisten Christoffer Møller

Helene Blum & Harald Haugaard band

Fredag // 02.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Spisning: 120,-

Køb billet

03.10

Rugsted & Kreutzfeldt

lør // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 275,- // Dør: 295,-

Det er ægte sværvægtere i dansk populærmusik, der nu endelig kommer til STARS. Det er næsten ikke til at fatte, at det er 40 år siden, RUGSTED & KREUTZFELDT udgav ”1’eren” og startede ét af de mest succesfulde parløb i dansk musik. Det bliver fejret med en stor jubilæumstourné, der altså også har valgt at holde ind i Vordingborg langfredag. Når Rugsted & Kreutzfeldt spiller live, består repertoiret af bagkataloget, nogle af de nye sange fra “Sange Vi Skrev Til Andre” samt små anekdoter ‘behind-the-songs’.

Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuldt tryk på. Rugsted & Kreutzfeldts mange kendte hits, som de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet, bliver leveret i et flot bonussæt, der lægges oven i puljen med de gamle hits. Koncerten laves som noget helt særligt med både sidde- og ståpladser, så vær opmærksom på det, når der bestilles billetter, og husk, at der kun er 50 siddepladser, så du skal ikke tøve med at sikre dig billetter.

Rugsted & Kreutzfeldt

Jubilæumstour

Lørdag // 03.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 275,-

Dørsalg: 295,-

Køb billet

09.10

Jacob Dinesen

fre // 20:00 // Vordingborg Teatersal

// Forsalg: 315,-

BILLETSALG
Tirsdag 26.11 kl. 10:00 starter pre-sale via Jacob Dinesen nyhedsbrev
Torsdag 28.11 kl. 10:00 starter pre-sale via STARS Nyhedsbrev
Fredag 29.11 kl. 10:00 starter ordinært forsalg 

––––––––––––––––––––––

I efteråret 2020 drager  Jacob Dinesen for første- og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour  -  #aloneontheroad

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.  

Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA. 

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.


-----------------------------------


Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede. Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum.

Jacob Dinesen

Solo - #aloneontheroad

Fredag // 09.10.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 315,-

Køb billet

09.10

Carl Emil Petersen

fre // 21:00 // NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

// Forsalg: 220,-

Carl Emil Petersen - solo

I 2017 udgav den danske lyriker og musiker sin solodebut Natradio, der var første udspil efter bruddet med det populære rockband Ulige Numre. Med sange som ”Livet før døden”, ”Skærgården”, og ”Finale på et filmset” bankede Carl Emil Petersen sit navn fast på den danske musikscene med syvtommer søm. Politikens anmelder, Kim Skotte, gav albummet fem hjerter og skrev bl.a.:

"En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk.

Den 1. november 2019 udsendte den 28-årige musiker sit længe ventede andet album Amager Forbrænding og hvorfra første single ”Tiden Flyver” har roteret flittigt, og nu er det titelsangen, som især på P4 bliver råspillet  flere gange dagligt.

Den 28-årige sangskriver indkapsler sælsom lyrik i et organisk poprock-univers, hans stemme emmer af nordisk melankoli og inderlighed. Det stod også tydeligt da Carl Emil tonede frem på skærmen for at fejre Dronning Margrethe med sin smukke “Frit Land” på DR1. Og netop denne type optræden, hvor Carl er helt alene på scenen, er hvad man kan forvente sig denne aften. 

Carl Emil Petersen

Solo

Fredag // 09.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

Forsalg: 220,-

Køb billet

10.10

Hit med 80'erne

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 250,- // Dør: 270,-

Hit med 80’erne - bare kom med dem! For der er så mange historier at fortælle fra de år for efterhånden ganske længe siden. Og, ikke mindst: Så mange fællessange, der skal synges.

I mere end 25 år har Hit med 80'erne været Danmarks mest populære 80'er-band. Orkestret tager den danske sangskat fra det pastelfarvede årti under kærlig behandling. Forvent for eksempel Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Gnags, Rocazino, RayDeeOhh, News, TV2, Danseorkestret – fortsæt selv listen. Den er lang, for vi taler om danskrockens guldalder.

De udsolgte koncerter bliver flere og flere, som årene går. Billetterne sælges hurtigere og hurtigere.

Det er som om, 80'erne og sangene fra det dramatiske årti er fuldstændig uopslidelige. Mens Danmark skrålede "Indianer", "Jeg Elsker Dig" og "Afrika", rasede Den Kolde Krig uden for døren. Frygten for atomkrig var massiv, vi blev bevidste om miljøtruslerne og den danske økonomi måtte hales i sikkerhed fra det, en politiker havde kaldt for afgrundens rand. Til sidst faldt Berlin-Muren, og hele verden blev en anden.

Men sangene. De står endnu. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før, her mere end 30 år efter. Måske blev de bare mejslet fast i vores allesammens erindring af de omvæltninger, årtiet bød på.

Hit med 80’erne spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv.

Vi ses derude.


Fællesspisning
Maden serveres kl. 18:30. Dørene åbner kl. 18.00

Hit med 80'erne

DJ Kenneth Dyhr

Lørdag // 10.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 18:30 // Døre kl. 18:00

STARS // stående

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Spisning: 120,-

Køb billet

17.10

Hjalmer

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 220,- // Dør: 240,-

Danske HJALMER har allerede haft meget at glæde sig over i 2020. I midten af januar modtog han en eftertragtet guldplade for sin fortolkning af kæmpehittet “Dig og Mig”, og med debutalbummet har hans sange efterhånden rundet 30 mio. plays på Spotify. Ikke nok med det, blev han i starten af februar nomineret i hele fem kategorier til GAFFA Prisen 2020. Nu kan Hjalmer igen finde smilet frem, for grundet stor efterspørgsel på hans kommende albumturné annoncerer han nu hele 15 nye koncerter. Således kan fans i byer som Herning, Holstebro, Rødovre, Holbæk, Nyborg og Vejle se frem til visit fra den unge sangskriver til efteråret.

”Der er sket så mange vilde ting det sidste år med den ene milepæl efter den anden. Og at det fortsætter i 2020, og at vi nu kan tilføje 15 shows til albumturnéen er fuldstændig overvældende for mig. Det bedste i verden er at spille live for publikum, og jeg glæder mig til at give den alt, jeg har, og skabe en kæmpe fest,” udtaler Hjalmer om de nye koncerter.

Den store efterspørgsel understreger, at Hjalmer, trods sin unge alder, allerede har godt tag i både fans og anmeldere, når han går på scenen med sin oprigtige og ungdommelige sangskrivning, som han gang på gang leverer med et enormt nærvær og en ukuelig spilleglæde. “Bedre end pop”, “Skuffer Ingen”, “Legelystne Larsen” var de mellemrubrikker, GAFFAs anmelder blandt andet brugte til at beskrive “Hjertelige Hjalmer”, da han for få måneder siden spillede på en akustisk koncert på Dexter i Odense.

Den stærke performer har altid boet i ham, og da han indtog scenen i et propfyldt P3 telt på Smukfest i 2019, var der ingen tvivl om at publikum var tryllebundet fra start.

Hjalmer er med andre ord født til at stå på en scene, og det er derfor heller ikke uden grund, at han i 2019 kunne prale af en nominering i kategorien ‘Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards.

Hjalmer

Lørdag // 17.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 220,-

Dørsalg: 240,-

Køb billet

23.10

Kajsa Vala

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 195,- // Dør: 215,-

Efter tre intense turnéer i løbet af det sidste år, har Kajsa Vala besluttet at lade publikum komme helt tæt på, når hun til efteråret tager afsted med en mindre del af det tætte band hun har omkring sig.

I øjeblikket er hun i gang med skrive nyt materiale til kommende udgivelser, og til efterårets akustiske turné, får publikum en mulighed for at opleve numre fra skriveprocessen side om side med akustiske versioner af numre fra tidligere plader.

Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition. Kajsa har skabt sin helt egen lyd

Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Kajsa Vala udbygger frygtløst Americana-traditionen med antydninger af pop, en tendens, man for eksempel også hører hos de svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Det bliver intimt, nærværende og ikke mindst utrolig hyggeligt!

Kajsa Vala

Fredag // 23.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 215,-

Spisning: 120,-

Køb billet

24.10

KOPS

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 150,- // Dør: 170,-

Bag KOPS gemmer sig 21-årige Oskar Kops Kronback. I april sidste år spillede han sin første headliner koncert for et udsolgt publikum på Hotel Cecil. Siden har han både optrådt på Roskilde Festival, Musik i Lejet og Smukfest.

Den danske artist og producer har støt opbygget sin fanskare over de seneste år. Hans største hit, ’Salvation’ fra 2018, blev P3s Uundgåelige og er siden blevet streamet over 5 millioner gange. Han har senest udgivet singlen ”Part of Life”.

KOPS har sideløbende gjort sig bemærket som producer – senest på Hans Philips debut single ’Siger Ingenting’

KOPS

Lørdag // 24.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

24.10

Walther

lør // 20:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 120,- // Dør: 120,-

På toppen af Falster bor Walther - siden udgivelsen af debutpladen, ”Landsbydreng”, er der kommet national bevågenhed på sangskriveren fra Stubbekøbing.
Walther modtog folkemusikprisen ”Årets Helge 2016" , og året efter var Walther nomineret til en “DMA Folk årets sangskriver 2017”  og siden er der kommet masser af musik i både eget navn og med rock duoen ”Sorte Fugle” hvoraf flere er spillet på radioen på Drs P4 og P5.

Walthers sange, der spænder fra de stille og eftertænksomme ballader til den swingende bluegrass/folk-rock, leveres altid intens, velspillet og skarpt fra scenens kant.
Anmeldere har ikke lagt skjul på begejstringen hvor der sammenlignes med prominente navne som - Peter Sommer, C.V Jørgensen, Allan Olsen, Eik Skaløe mm.

Walther

Lørdag // 24.10.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 120,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

29.10

Everybody's Talking

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 240,- // Dør: 260,-

Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse.
På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer.
Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri – så har man EVERYBODY'S TALKING.

FÆLLESSPISNING
For at forkæle dig ekstra har vi arrangeret fællesspisning på SMALLSTARS, så du kan varme op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær. Maden leveres af Duevangs Spisehus og består af flere forskellige vegetariske grøntsagsretter/salater, 1-2 kødretter og ofte også en ret med fisk og derudover lækkert brød. Der kan desværre ikke tages specielt hensyn til allergier.

Denne aften serveres maden ved de lange borde kl. 19:00. Dørene åbnes kl. 18.30

Billet til fællesspisning koster 120 kr., og du køber den som tilkøb til din koncertbillet.
Begrænset antal pladser.

Obs: Salget af billetter til Fællesspisning stopper to dage før arrangementet.

Everybody's Talking

Torsdag // 29.10.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:00 // Døre kl. 17:30

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Dørsalg: 260,-

Spisning: 120,-

Køb billet

30.10

Nicklas Sahl

fre // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 285,- // Dør: 305,-

Det kan lyde klichéfyldt at påstå, at man kan kende et talent, når man står over for det, men det er ikke desto mindre præcis den følelse, man står måbende tilbage med, når man hører Nicklas Sahl live for første, anden, tredje eller tiende gang. Det unge talent har en nerve i sin vokal, som på smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning, kæmpehits som ”Planets”, ”New Eyes”, ”If I Killed Your Night” og dagens spritnye single “There For You” alle kredser om.

Udefra er det måske nemt at tro, at Nicklas Sahl har spillet sig hurtigt til tops. Han udgav sin debutsingle ”Hero” i 2018 og kunne samme år sælge sine første koncerter på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus ud. En foråsturné fulgte efter med samme imponerende fremmøde som resultat, ligesom han har åbnet Bøgescenen på Smukfest og turneret med Alex Vargas. Siden da er det kun gået én vej.

Men for Nicklas Sahl startede rejsen langt tidligere. Allerede som fireårig fik han en plastikguitar stukket i hånden, og hans instrumentale følgesvend så ham vokse gennem årene. I dag er guitaren stadig et bærende element for Nicklas Sahl, som mestrer de seks strenge med lige så meget talent, som han mestrer sit stemmebånd.

Når Nicklas Sahl går på scenen, er det altid med store roser til følge. Da den unge kunstner fra Hadsten sidste år spillede på en af SPOT Festivals største scener, skrev Gaffas anmelder for eksempel: ”Nok laver han smukke popmelodier, men hans attitude er næsten en rockstar værdig,” og det blev slået fast, at Nicklas Sahl er meget mere end din typiske forestilling om “endnu en popsanger”. Den erkendelse er måske også en af grundene til, at hans hastigt stigende fanskare dukker trofast op, hver gang han tager guitaren under armen og træder ud på scenekanten.

Det er med andre ord ekstra gode nyheder, at Nicklas Sahl til efteråret igen gæster STARS. Med sig har han sine efterhånden så velkendte sange fra debutalbummet ‘Planets’, men også nye toner, som singleudgivelsen “There For You”.

Nicklas Sahl

Fredag // 30.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 285,-

Dørsalg: 305,-

Køb billet

05.11

Electric Guitars feat. Sanne Salomonsen

tor // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 270,- // Dør: 290,-

Så skete det, som måtte ske!!!
Danmarks ukronede guitarhelte har slået pjalter, læderbukser og ridestøvler sammen med Danmarks egen kronede Rock Mama, Sanne Salomonsen.

De to guitar-ekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg genoplivede sidste år Electric Guitars efter en kort pause. Da de samme år spillede sammen med Sanne Salomonsen til støttearrangementet "Rock For Hjemløse", stod det klart, at de alle tre ønskede at tage samarbejdet et skridt videre.
Hele idéen med at spille sammen er sprunget ud af den rå energi på scenen og et ønske om at lave en helt speciel tour sammen.” - Søren Andersen

Men.. kan Sanne holde 2 mænd i skak på scenen?
Naturligvis kan hun det, hvilket hun beviste på fornem vis som dommer i X-Factor for nogle år siden. Ingen anden kvindelig dommer har kunnet få Blachmann og Remee til at tale pænt til hinanden. Dét kunne Sanne med en fast og kærlig hånd!

Konstellationen med Sanne, Søren og Mika er nærmest et ”match made in heaven” for fans af Classic Rock og Sannes rockede bagkatalog. Om der også kommer ny musik ud af samarbejdet vil parterne ikke ud med - men ét er sikkert: der kommer til at være sange fra alle Electric Guitars' plader og fra Sanne's fantastiske sangkatalog. Fundamentet til dette powerhouse i dansk rockhistorie er nu støbt, og Electric Guitars featuring Sanne Salomonsen er klar til at indtage de danske spillesteder til efteråret 2020 med hele 22 koncerter!

Sanne Salomonsen
Sanne har altid haft masser af "Body & Power" siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst gennem sin respektindgydende solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær og folkekær sangerinde.
Sanne emmer af levet liv og en stolthed til sit virke som scenekunstner. Hendes status som en af landets mest populære sangerinder bekræftes af hendes mange år på scenen og hendes mange musikalske samarbejder gennem tiden. Respekten omkring Sanne blev yderligere bekræftet på den imponerende Anne Sanne Lis tour i 2019, som spillede for fulde huse i landets største koncert-arenaer.

Electric Guitars
Electric Guitars har siden 2012 udgivet tre studiealbum plus en live DVD. Bandet skrev og indspillede desuden sangen “Freewheeler” til filmen “Borg”, der handler om opgøret mellem tennislegenderne John McEnroe og Bjørn Borg.

Bandet spillede deres første tour i 2012, og siden er fanskaren vokset støt. Gennem årene har de blandt andet spillet Bøgescenen på Smukfest, support for Deep Purple i Danmark op til flere gange og har haft en del tv-optrædender. Ud over Danmark har de spillet koncerter i USA, Tyskland, Frankrig, Sverige og Norge.
Electric Guitars er Mika Vandborg (guitar/vokal), Søren Andersen (guitar/vokal), Morten Hellborn (trommer/kor) og Peter Kjøbsted (bas/kor).

Electric Guitars feat. Sanne Salomonsen

Torsdag // 05.11.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Dørsalg: 290,-

Køb billet

05.11

SMALLSTARS BLUES JAM #51

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr. i døren.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Small Stars Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Varierende trommeslagere

SMALLSTARS BLUES JAM #51

Torsdag // 05.11.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

06.11

Mens Room 4: Mega Men

fre // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 240,-

Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.

Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris’ og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at “Men’s Room” er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt… grine sammen.

De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!

Mens Room 4: Mega Men

Thomas Hartmann og Torben Chris

Fredag // 06.11.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Køb billet

07.11

Marie Key

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 320,- // Dør: 340,-

Det er nu muligt at opleve Marie Key helt alene på scenen. Efter 15 vellykkede solokoncerter i efteråret og vinteren fortsætter Marie Key sin solo tour og byder velkommen til en helt særlig aften i sangskriverens stemningsfulde og humoristiske univers.

Publikum kommer tæt på og får både nye versioner af store sange som “Uden Forsvar” og “Landet”  - såvel som helt nye og endnu ikke udgivne sange. Sangene ledsages af humoristiske anekdoter og historier om sangenes tilblivelse.

Marie Key siger selv om sit nye solo format: “Det startede egentlig som et eksperiment med det her solo format. Jeg havde aldrig før optrådt alene på scenen, så jeg vidste ikke, om jeg ville synes om det. Men jeg kan virkelig godt lide det - det er faktisk kommet bag på mig, hvor godt jeg trives i den her meget enkle setting. Det er spændende at få lov at barbere sangene ned. Teksterne træder længere frem og jeg nyder at have god tid til at snakke mellem sangene. Publikum føles også tættere på og det er rart. Jeg varierer i sætlisten hver aften, hvilket giver solokoncerterne en uforudsigelighed, som er sjov og ny for mig.”

Marie Key arbejder for tiden på et nyt album sammen med produceren Andreas Sommer. Dette samarbejde har allerede kastet to sange af sig: Den friske popsang “Tænker på os to” som udkom i september 2019, og den mere afdæmpede soulballade “Lille Insta” som udkom i februar 2020.

Om de kommende solokoncerter siger Marie Key: “Jeg glæder mig til at komme ud og spille igen - det er altid en helt særlig oplevelse at være i et rum sammen med sit publikum - det tænker jeg mere over nu. Der plejer at være en varm og uformel stemning til de her solokoncerter - den glæder jeg mig til at være en del af i igen.”

Marie Key

Solo

Lørdag // 07.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 320,-

Dørsalg: 340,-

Spisning: 120,-

Køb billet

14.11

M.C. Hansen & Jacob Chano med special guests

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 190,- // Dør: 210,-

Ved du hvor du kommer fra, ved du hvor du skal hen?

Sådan lyder M.C. Hansens hjemstavnsopus “En skønne Dag” der indrammer hans barndoms Sydsjælland. Fra d. 2. - 14 nov. rejser den sydsjællandske sanger og historiefortæller M.C. Hansen rundt i landet og spiller koncerter med forskellige kunstnere, der har en særlig tilknytning til den pågældende egn. I løbet af de to uger skildres kunstnernes tilhørsforhold til deres hjemegn og den betydning deres ophav og de personer der tegner den, har for kunstnerens måde at udtrykke sig på og temaerne i deres sange. På turneens sidste aften samles alle kunstnerene i Vordingborg og spiller afslutningskoncert på STARS. Turneen lægger vejen forbi, Gladsaxe, Helsingør, Vordingborg, Frederikshavn, Odense, Aarhus og Odsherred.
På turneen medvirker Erik Grip, Jens Jepsen, Stine Klingsten, Esben Kronborg, Harald Haugaard, og M.C’s faste makker Jacob Chano.

M.C. Hansen & Jacob Chano med special guests

Hjemstavnstour 2020

Lørdag // 14.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Spisning: 120,-

Køb billet

20.11

Smukke Møller

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 170,- // Dør: 190,-

Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retro-rock, hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig går ud.

Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, så kom og ta’ mig!”

Kom og fest sammen med Smukke Møller, som med unik indlevelse, udsprunget af intens og ærlig kærlighed, fortolker et af landets største rockbands og sangskrivere!"

 

Smukke Møller

This Is My Life Tour

Fredag // 20.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 170,-

Dørsalg: 190,-

Spisning: 120,-

Køb billet

21.11

Grarup Allstars

lør // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

BLUES OG SOUL I ABSOLUT TOPKLASSE med bandet der består af tidligere DMA-vindere og folk der til daglig lever af at få nogle af landets rockstjerner til at lyde godt.

Med orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Poul Krebs og Peter Sommer, Danmarks soulsax nr. 1 Niels Mathiasen fra Gnags og Poul Krebs, Johnny Madsens bundsolidt svingende bassist Niels Nello Mogensen, super-ekvilibristen Uffe Steen guitar, Esben Bach’s virtuose trommespil og ikke mindst landets bedste soul/blues sangerinde Margrete Grarups enestående vokal kan det kun blive en speciel aften!

Grarup Allstars er vinder af DMA - Årets Blues-LIVE pris 2019.

Citater fra div. anmeldelser:

 

”En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse."

 

”Publikum reagerede med både begejstring, respekt og forundren over, at musik kunne være så bredt, alsidigt og smukt, som den, Grarup Allstars leverede.”

 

”Der kan ikke findes ord store nok til at rose dette hold. En oplevelse af dimensioner!”

 

”Margrete Grarup styrer scenen med autoritet, førertrøje og ydmyg respekt for sine musikere. Det var et berusende, nærmest euforiserende trip, en koncert, som intet lader tilbage at ønske. All Stars. Ja lige netop!”

 

”Grarup Allstars har ikke sit navn uden grund. Det er seks fænomenalt dygtige musikere, og de spiller og synger ganske enkelt forrygende, med stor sikkerhed, opfindsomhed, charme og stærkt smittende spilleglæde.”

 

”Grarup Allstars leverede et brag af en koncert og blæste publikum bagover med deres blues- og soul-orienterede musik leveret med styrke, sammenhold, gensidig respekt, topkompetence, udadvendthed, lethed og et utroligt drive.”      

 

”Danmark har fået en ny supergruppe!”

 

 

Grarup Allstars

Lørdag // 21.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // combi

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Spisning: 120,-

Køb billet

22.11

Hr. Skægs hotel

søn // 11:00 // STARS // stående

// Forsalg: 160,- // Dør: 180,-

Det er børnenes bedste ven, der er tilbage på STARS. Den elskelige HR. SKÆG har åbnet sit eget hotel, og her møder vi folk fra hele verden, men det er ikke altid lige nemt at forstå, hvad de vil.
Heldigvis har Hr. Skæg Danmarks klogeste publikum, og sammen med dem og hans gode ven Vinter kaster Skæg sig ud i forsøget og finder ud af, at engelsk måske ikke er så svært endda. Er du mellem 3 og 99 år og i humør til at grine, gyse, synge og danse, så er det her det perfekte påskeferieshow, som du ikke vil gå glip af.

Hr. Skægs hotel

Søndag // 22.11.2020

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // stående

Forsalg: 160,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

26.11

Hugorm

tor // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 270,- // Dør: 290,-

Den 24. januar udgav HUGORM sin debut EP: ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT”, og stod foran to debutkoncerter i marts som begge blev udsolgt på et par timer, samt en festivalsommer med shows på bl.a. Roskilde Festival, Northside, Heartland og Smuk, som alt sammen gik i stykker grundet nedlukningen.

Bandet har i stedet brugt tiden på at lave endnu mere ny musik, og glæder sig til at spille det live på landets spillesteder til efteråret på den landsdækkende ”KOM VI FLYGTER” tour.


HUGORM er blevet til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøller Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang. En trang til at ventilere deres skråt-op-fingre i musik. Morten havde lavet en ordentlig bunke instrumental-skitser; midt om natten mens hans familie lå og sov, sad han på sit badeværelse med høretelefoner på og lod sin guitar brække sig ind i ”Garageband” på computeren. Skitserne blev til den spæde start for hugormen, der snart voksede sig større og stærkere, som de tre mødtes over musikken og begav sig dybere ned i, hvad denne hugorm egentlig var for en størrelse. 

Efter stor efterspørgsel på at opleve den sjælerensning og maskingeværssalve af indestængte tanker, HUGORM kan beskrives som, ser vi frem til endelig at kunne opleve HUGORM – live.

”Det handler om at rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud”, som frontmand Simon Kvamm siger.

Hugorm

”KOM VI FLYGTER” TOUR

Torsdag // 26.11.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Dørsalg: 290,-

Køb billet

27.11

Hans Philip

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 290,- // Dør: 310,-

Hans Philip spiller op til både eftertænksomhed og fest, når han indtager en scene. Hans udtryk er både enkelt og detaljerigt – og måske er det netop her, magien opstår. Med bidende integritet og en solid sans for detaljer, statuerer Hans Philip sig som en artist af dimensioner. Den ambitiøse kunstner er kendt for at levere nærvær af ypperste kaliber, low-key vokaljams og lækre visuals til sine livekoncerter.

Der er en direkte connection mellem musikken og kunstneren, når Hans Philip oscillerer mellem slørede og indadvendte dagbogsagtige brudstykker til beatede og fyldige produktioner med catchy opbygning og en udadvendt vibe. Hans Philip formår, som ingen andre fra generationen, at omdanne følelser, tankestrømme og øjebliksbilleder til musikalsk poesi.

Efter gennembruddet med Ukendt Kunstner vendte Hans Philip i 2019 tilbage med soloalbummet ’Forevigt’, som har taget Spotify med storm og siden er gået Guld. På ‘Forevigt´ præsenteres en hudløst ærlig Hans Philip – ud af mørke tider og ind i vuggende ballader og fængslende r’n’b-produktioner. Med sine anmelderroste livekoncerter, samt hele tre nomineringer ved Danish Music Awards i kategorierne Årets Danske Album (‘Forevigt’), Årets Nye Danske Livenavn samt Koda–prisen som Årets Danske Sangskriver.

Glæd dig til at Hans Philip lkommer til STARS og genoplever livekoncertens negligerede nærvær.

Billetsalget starter torsdag den 18. juni kl. 10

Hans Philip

Fredag // 27.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 290,-

Dørsalg: 310,-

Køb billet

28.11

Barbara Moleko

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 250,- // Dør: 270,-

Sammen med en paraderække af store pophits og adskillige udsolgte koncerter på nogle af landets mest besøgte spillesteder såsom tre udsolgte Store VEGA tidligere, og medvirken i Toppen af Poppen står Barbara Moleko som en anerkendt og populær musiker for mange danske musikforbrugere.

Barbara spillede få jobs sommeren 2019, men har ellers holdt en pause fra det hektiske liv på landevejen. Nu er hun for alvor klar til at drage rundt i landet, når hun til efteråret 2020 tager på en akustisk tour. Dette sker i kølvandet på hendes 3. albumudgivelse, og ifølge Barbara selv er det noget hun glæder sig til at dele med alle sine fans:

“2020 er året hvor jeg vender tilbage til musikken - og den kærlighed til musikken, der var grobund for starten på min karriere. Det føles enormt fedt endelig at have gjort mit album færdigt og kunne præsentere det for mine fans. Jeg glæder mig til at tage på akustisk tour, hvor sangene kan præsenteres på en mere nærværende og intim måde:

For Lykken er = at spille live!!”

Barbara Moleko har det meste af karrieren boet på Nørrebro i København, men med en opvækst i Mozambique, Sydafrika og Vanløse har hendes liv været et sansebombardement af billeder - fra sydens støv til nordens stenbro, fra afrikansk jazz og amerikansk soul til danske viser - hvilket alt sammen kommer til udtryk i hendes lydunivers.

Hendes sange bærer præg af personlige erfaringer og let relaterebare tematikker som de fleste kan nikke genkendende til. Hun formår at skrive sange med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed som dog alligevel rammer noget dybere. Hun besidder en kæmpe force med hendes smukke og genkendelige stemme, som kan vælte de fleste bagover.

Barbara Molekos brede popularitet startede, da sangerinden med den karismatiske vokal medvirkede som feature på en af de største danske rappere gennem tiderne L.O.C.’s kæmpe hit “Helt min egen” – og hurtigt efter fik hun i starten af 2010’erne banet sig ind i manges bevidsthed som den nye danske sanger og sangskriver, som man skulle holde øje med.

Da debutalbummet ”Lykken er…” landede i 2012 var Barbara Moleko ikke blot en spirende artist, nu stod hun til at blive en fremtidig etableret kunstner, hvor bl.a. avisen Information markerede hendes entre på den store musikscene med ordene:

”Velkommen til Barbara Moleko. Du har en stemme, der fortjener at blive hørt”.

I kølvandet på debutalbummet blev Barbara Moleko nomineret til flere af de største musikpriser ved Danish Music Awards, Steppeulven, Gaffa Awards og Zulu Awards, og hun har efterfølgende, som tidligere skrevet, givet til et væld af udsolgte koncerter såvel som optrådt til flere tv-shows og landsdækkende arrangementer, såsom Dronning Margrethes 75-års fødselsdag.

Efterfølgeren til debutalbummet blev ”Bapsz” fra 2015, et album som portrætterede Barbara Moleko som en mere moden artist med masser af nærværende og personlige sange skrevet med en veldoseret mængde af hjerteblod. Også dette album blev modtaget med stor applaus fra den brede musikinteresserede skare og med hits som ”Gør mig lykkelig”, ”Tag min hånd” og ”Paranoia” var hun en af de mest afspillede danske artister på dansk radio i den periode.

Årene efter i 2017 var Barbara Moleko bl.a. vært til DR’s Melodi Grand Prix for børn med mere end en million seere, og hun havde en af hovedrollerne i Peter Langdals musicalopsætning af Susanne Biers ”Efter Brylluppet”.

Barbara Moleko

Akustisk

Lørdag // 28.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Spisning: 120,-

Køb billet

03.12

SMALLSTARS BLUES JAM #52

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr. i døren.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Small Stars Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Varierende trommeslagere

SMALLSTARS BLUES JAM #52

Torsdag // 03.12.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

23.01

Babylove & the van Dangos

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 140,- // Dør: 160,-

Et af verdens allerbedste ska- og rocksteady bands skal opleves live
Det har strømmet ind med lykønskninger og rosende ord fra hele verden siden Babylove & the van Dangos i efteråret 2019 udgav deres sjette album, The Golden Cage. Singlerne spilles på radiostationer så langt væk som i Venezuela og Mexico, og de største profiler inden for ska- og rocksteady genren har stået i kø for at give bandet deres testimonals - blandt andet Coolie Ranx, Dr. Ring Ding og Victor Rice har meldt sig i koret af begejstrede stemmer.

Babylove & the van Dangos er et band, der skal opleves live. Forsanger Daniel Broman forklarer det således: ”Som turnerende band forlader vi familie og venner for at komme ud og møde publikum. Det giver et meget unikt bånd. Ikke bare med hinanden i bandet, men også med alle de mennesker, vi har mødt gennem årene. Vi får et helt specielt drive, når vi sætter os ind i bandbussen,  og vi forlader ikke scenen før sveden driver og alle danseskoene er blevet rystet. Vi er et liveband drevet af kærligheden til musikken".

Babylove & the van Dangos er blevet kaldt one of the best ska bands in the world af tyske Riddim Magazine og ligger ifølge Ox Fanzine i top-10 over verdens bedste skabands. Således placerer bandet sig i eliten inden for den jamaicanske genre ska og rocksteady. De seks musikere har for længst bevist deres værd som et sprudlende liveband med over 700 koncerter i Europa og Asien, herunder Roskilde Festival, Spot, Smukfest, This Is Ska, Berlin Ska og Dynamite Ska. 

Babylove & the van Dangos

Lørdag // 23.01.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 140,-

Dørsalg: 160,-

Køb billet

11.02

Søren Sko

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 245,- // Dør: 265,-

Vær’Sko’! 

Søren Sko – serverer for første gang sange på dansk. Solo-turné, forår 2021..! 

I starten af 2020 udgav jeg EP’en ‘Stærke Som Løver’ - mine første sange på dansk! Og i foråret 2020 skulle jeg have været på solo-tur med lydtroldmanden og keyboardspilleren Søren Møller som eneste backing, men pga. corona virus har vi været nødsaget til at rykke koncerten til forår 2021.

Turen samler sig om mine nye danske sange og mit efterhånden store bagkatalog af engelsksprogede solosange, der ikke har været ‘luftet’længe - Der er også et par sange fra min deltagelse i ‘Toppen af Poppen’, som fortjener at blive fortolket live..!
Jeg har lyst til at fortælle noget mere, både i mit musikalske udtryk og historierne bag mine sange... 

Min live tour vil blive en tur rundt i Skoens univers - på ‘engelsk/dansk’ og krydret med ufortalte historier og anekdoter om de mange rejser mine sange har taget mig på, både som sanger, sangskriver og menneske.

Hvorfor nu på dansk?
På et tidspunkt havde jeg sagt ja til DR1 til at sætte musik til et digt af August Schade, og genlæste i den forbindelse Emil Aarestrup og Jeppe Aakjær. Det starter en lavine, ordene kommer buldrende, og jeg bliver simpelthen nødt til at skrive min første sang på dansk. Det tager 20 minutter, og derefter skrev jeg 4 danske sange på en uge, som alle er blevet ret vellykkede. Hvis jeg selv skal sige det. Så derfor! 

Som Kim Larsen engang sagde: ‘Sangene hænger derude, de skal bare plukkes!’ 

Så længe jeg kan huske - fra jeg som helt lille hørte min far nynne til Nat King Cole, og til jeg skrev min første sang - har jeg næsten udelukkende lyttet til engelsksproget musik. Men i gymnasiet skrev jeg digte på dansk, og til afgangs- eksamen valgte jeg så at skrive et digt! Men mig som normalt fik topkarakter i dansk, måtte se mit digt blive haglet ned med et 5-tal (ovenikøbet efter den gamle skala!). Jeg var skuffet, lagde låg på, og siden har jeg intet skrevet på dansk. Jeg måtte ‘synge’ mine tanker på engelsk. Indtil nu. 

For første gang i min karriere er det ordene der er kommet før musikken - det har jeg aldrig prøvet før. Da jeg, sammen med min producer, lavede råskitsen til en af mine nye sange, ‘I al elskværdighed’, var jeg lige ved at græde, fordi musikken ramte ordene og virkelig løftede dem. Havde jeg bare læst teksten op ville det slet ikke have haft samme effekt... 

Jeg har genopdaget min glæde ved det danske sprog og de mange ‘greb’ man kan tage fat i som sanger og sang- skriver. Det danske sprog ‘synger’ på en anden måde end det engelske og skal også synges på en anden måde. Ordenes rytme og tonernes sprog...
At skrive og synge på dansk har også haft en effekt på mine gamle engelske sange, og måden jeg fortæller de sange på, har nu en helt anden intensitet! De er nyopfundne, og som sanger er det skønt at udfordre sig selv. 

Jeg glæder mig utroligt meget til denne intense live tour på ‘engelsk/dansk’. Og til at fortælle om mig selv, mine tanker og mit fantastiske liv i musikkens tjeneste – 

‘Vær’Sko’! 

Søren Sko

Vær’Sko’

Torsdag // 11.02.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:00 // Døre kl. 17:30

STARS // siddende

Forsalg: 245,-

Dørsalg: 265,-

Spisning:

Køb billet

20.02

Scarlet Pleasure

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 320,- // Dør: 340,-

Et varmt pust fra sydligere breddegrader strejfede din kind, da albummet ’Garden’ i sommeren 2020 ramte de virtuelle hylder og sommerens villige dansefødder. Få danske kunstnere har sat så solidt et aftryk på den danske musikscene, som den københavnske trio Scarlet Pleasure. Siden debuten i 2014 har Emil Goll (sanger), Joachim Dencker (trommeslager) og Alexander Malone (bassist) udsendt en lind strøm af hitsingler, krydset 200 millioner afspilninger på Spotify, spillet udsolgte koncerter og startet fester på de største festivalscener landet over.

Scarlet Pleasure vil noget, og både musikalsk og visuelt disker de op med et varmt univers, som man trygt kan lade dansekroppen slænge sig i, tættere på zen end nogensinde. Nu kan varmen for alvor forplante sig, når de i starten af 2021 vækker gader og stræder med en række ekstravagante koncerter og et spillevende bagkatalog, som bl.a. byder på sange fra det nye album ’Garden’. Scarlet Pleasure beskriver arbejdet med albummet som at træde ind i en lukket boble eller en hemmelig have, som er et mikrokosmos af de tre bandmedlemmers liv, deres venskab og deres kreativitet.

’Vi har været i en lukket have, hvor fantasien ingen grænser har, hvor det legesyge, håbefulde og naive får plads. Hvor alle farverne er skaleret op, og man tør sætte det mest geniale i sig selv fri. Sådan skal vores musik også føles. Det er ikke socialrealisme, vi jagter. Det har ikke føltes som et voksenjob at lave denne plade. Det har været som at være med i en sæson af Teletubbies.’

Næsten som en konsekvens af det til tider mørke og kølige skandinaviske klima, som Scarlet Pleasure er et produkt af, har de igen og igen vist et unikt talent for at sende sit publikum på en lang og smagfuld rejse til varmere himmelstrøg. Du kan godt begynde at gøre dig klar til næste års absolut hidsigste energiboost.

Billetsalget starter d. 25.06 kl. 10

Scarlet Pleasure

Forårstour 2021

Lørdag // 20.02.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 320,-

Dørsalg: 340,-

Køb billet

19.03

Esben Just

fre // 21:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

ESBEN JUST SOLO - The Second Coming -

The Second Coming er et soloshow med den musik og det budskab, som altid har kendetegnet Esben Just – den fra New Orleans og det fra hjertet!

Esben Just har altid foretrukket den gode historie fremfor den faktuelt korrekte historie. 
Men at han mindre end 2 måneder efter at have fejret 50 års fødselsdag på Mojo i København lå på rigshospitalet med brystkassen skåret op på langs og hjertet sat i stå, overgik selv den vildeste historie og kom da også virkelig bag på ham selv. 
Efter en 7 timers akut operation og derefter fire dage i koma, var Esben blevet nulstillet og de tre efterfølgende år har han brugt på at få den psykiske erfaring til at blive en force og en fordel, fremfor at kalde den hvad den virkelig var: røvsyg.
Solo showet hedder “The Second Coming” og det er, hvad det er. En opvågning til en tur mere i karrusellen, drej på rattet og tryk på speederen, så kører vognen. Men hvor kører den hen? 
I 2020 har menneskeheden små 10 år til at vænne sig af med at spise bøffer, flyve på charterferie, og ikke mindst hælde benzin på bålet, so to speak, så mon ikke det vil give mening at lade bilen stå i garagen, og i stedet tage med på den åndelige, musikalske, og underholdene fodrejse, hvor Esben Just som guide vil fortælle nyt fra de dødes land og ikke mindst prøve at besvare spørgsmålet: Er der et liv før døden?

Esben Just

Solo

Fredag // 19.03.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Spisning: 120,-

Køb billet

27.03

Rasmus Nøhr

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 240,- // Dør: 260,-

Rasmus Nøhrs seneste album ”Monas Butik” (udgivet 2018) indeholder 10 historier om skæbner, der fletter sig ind og ud af hinanden om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarter for mennesker der – hvis man evner at iagttage og give sig selv plads til eftertænksomhed og være et nærværende menneske.

Singlen Tænker For Meget – det første postkort fra albummet handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn. Sangen var blandt landets 20 mest spillede sange på P4 i 2018.

Til foråret 2021 kan du igen opleve Rasmus Nøhr med sit fantastiske band på de danske scener i hele landet. Kom og få en fantastisk oplevelse med gode sange, hits og historier.

Rasmus Nøhr

Lørdag // 27.03.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Dørsalg: 260,-

Spisning: 120,-

Køb billet

15.04

Miriam Mandipira, Per Gade, Kjeld Lauritzen & Søren Frost

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

I december måned 2019 havde vi fornøjelsen af at opleve MIRIAM MANDIPIRA for første gang på STARS. Hun var gæstesolist til SmallSTARS Blues Bands julekoncert, og hun sang simpelthen sokkerne af os alle sammen. Derfor har vi inviteret hende tilbage med top-line-up fra den danske jazzelite. KJELD LAURITZEN er orglets god- father her til lands, P E R G A D E er guitarvirtuos i DR Big Band, og vores kære ven SØREN FROST er nok blandt landets bedste trommeslagere. Yderligere præsentation burde ikke være nødvendig, så hop ind og snup en billet og lad os få den bedste torsdag i mands minde.

Miriam Mandipira, Per Gade, Kjeld Lauritzen & Søren Frost

Torsdag // 15.04.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

14.05

Søren Andersen

fre // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 200,- // Dør: 220,-

I dag står forstærkerne på 11. Søren Andersen – Danmarks guitarhelt nr. 1 – kendt fra Glenn Hughes band og ikke mindst Electric Guitars, har en soloplade ude. Her medvirker en perlerække af internationale stjerner, men selv om de ikke alle sammen kan komme med på tour, bliver det alligevel en stor oplevelse at se Søren Andersen udføre de klassiske rockdyder, han er så god en ambassadør for.

Guitarclinic

Som lidt ekstra guf for aspirerende ”superguitarister” og andre interesserede med billetter til aftenens koncert, vil Søren Andersen før arrangementet afholde en clinic. Her vil han nørde igennem med gear og røverhistorier, sammensætning af udstyr, livet som prof. musiker og meget, meget mere. Der vil afsluttende være en Q & A runde, hvor alle har mulighed for at stille spørgsmål. Guitarclinic starter kl. 18 og varer en times tid.

Søren Andersen

+ clinic

Fredag // 14.05.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet