Gå til hovedindhold
  • FOR BØRN

01 apr

Svøbsk

  • FÆLLESSPISNING

01 apr

Swan Lee

06 apr

SMALLSTARS JAMSESSION #6

07 apr

Fuld Effekt

  • + AFTER PARTY

08 apr

Smukke Møller

12 apr

Quizzeriet #16

  • COMEDY

13 apr

Carsten Eskelund

13 apr

Heartz Hygge: Musikbanko

14 apr

SMALL's Ølklub #49

14 apr

Kasper Winding

  • FÆLLESSPISNING

15 apr

Anne Linnet

18 apr

Sing-A-Long på SmallStars #1

19 apr

Lydmor

21 apr

Marc Facchini

22 apr

The Sandmen

23 apr

RioJAZZ4 & Edu Neves

25 apr

Quiz mig i øret #34

27 apr

SmallStars Songwriters #33

29 apr

Mads Christian

  • FOR BØRN

30 apr

Munchhausen

30 apr

The Gallery

05 maj

Dopha

  • FÆLLESSPISNING

06 maj

Caroline Henderson & Nikolaj Hess

10 maj

Quizzeriet #17

12 maj

SMALL's Ølklub #50

12 maj

Voodoo Saints

16 maj

Sing-A-Long på SmallStars #2

25 maj

SmallStars Songwriters #34

27 maj

Nashville Nights

30 maj

Quiz mig i øret #35

02 jun

M.C. Hansen

14 jun

Quizzeriet #18

30 sep

L.I.G.A - Akustisk

21 okt

Fallulah

04 nov

Per Vers & Benny Andersen

05 nov

Plademesse 2023

25 nov

JJ Paulo

07 feb

Torben Chris

06 mar

Thomas Warberg

Koncert for de 5-8 årige og deres familie

Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller koncert. Violin, harmonika, klaver, trommer … og så går den vilde og forførende folkemusik, der griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille. Musikken er en blanding af traditionel og moderne folkemusik, virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl. Undervejs indtager Svøbsk publikum med sang, rytmelege og dans, så de mærker hvordan musik og sang skaber glæde og fællesskab. Svøbsk har de sidste ti år spillet et hav af koncerter i ind- og udland.

Svøbsk

Lørdag // 01.04.2023

Showstart kl. 13:00 // Døre kl. 12:30

Hårbøllehuset

Forsalg: 75,-

Dørsalg: 95,-

Køb billet

De fløj deres helt egne veje i dansk rock – farvede den, med et stilsikkert, drømmende udtryk og en pallet af sange, der blev lige så store, som deres fængende pop-univers. Efter 17 år er der endelig nyt på vej fra Swan Lee!

De bragede ind i danskernes hjerter med den anmelderroste debut, ’Enter’, fra 2001. Swan Lee’s første store hit kom med Bond-hymnen, ’Tomorrow Never Dies’, der vidnede om et nyt dansk navn, der turde drømme stort. Det selvbetitlede andet album gik direkte ind som nr. 1 på den danske hitliste i 2004. Det samme gjorde singlen, ’I Don’t Mind’, der fik følgeskab af kæmpehits som ’Love Will Keep You Warm’ og ’What Is Love?’. Selvom Swan Lee blot udgav to albums, står deres navn unægteligt skrevet som et af de mest elskede og betydningsfulde bands i 00’erne og i dansk musikhistorie.

Derfor kom det nok bag på de fleste, da Pernille Rosendahl, Emil Jørgensen og Jonas Struck, få dage inden, de havde takket ja, til at give koncert i Operaen ved Kronprinsparrets Kulturpris, med ét gik hvert til sit. 

”Vi har desværre måtte konstatere, at vi er vokset fra hinanden,” skrev Swan Lee, dengang i 2005, på deres hjemmeside. Den dynamiske trio havde altid gjort en dyd ud af at gøre tingene på deres egen måde og fik tilmed et folkeligt gennembrud, helt uden at gå på kompromis med musikken på deres selvudgivne albums. Men gnisten, i det kollektive samspil, var gået ud, mens de tre musikeres årelange venskab, ganske enkelt, var slidt op. Pernille, Emil og Jonas traf det svære, men nødvendige valg om, at opløse deres band. 

”Nu skriver vi 2022. I de sidste to år, har vi forsigtigt nærmet os hinanden igen musikalsk. Legen er blevet sjov. Og inspirerende. Vi har opdaget at den gamle telepati og den kreative nysgerrighed er intakt. Vi har været i øvelokalet og er, netop nu, i gang med at udvikle og forfine både sangskrivning og udtryk. Materialet emmer af den oprindelige Swan Lee-DNA, men bærer også præg af, at vi er tre forskellige mennesker, der har udviklet os siden, vi splittede op. Nu er der kommet så mange flyveklare sange ud af samarbejdet, at vi har besluttet, at det giver kunstnerisk og personlig mening, at udgive vores tredje album og tage på turné sammen igen,” fortæller Swan Lee. 

Hvornår den nye musik udkommer, lover Pernille Rosendahl, Emil Jørgensen og Jonas Struck, at fortælle mere om meget snart via Swanlee.dk og bandets sociale medier. Billetterne til de første Swan Lee-koncerter i mere end 17 år, går i salg på www.swanlee.dk onsdag den 4. maj kl. 10:00

De fløj deres helt egne veje dengang – og det gør de stadig. Swan Lee er tilbage!

Support: Øyunn (NO/DK)

 

Fællesspisning kl. 18:30 på Smallstars. Dørene åbner kl. 18:00

> > FÆLLESSPISNING ER UDSOLGT < <

Swan Lee

Lørdag // 01.04.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Stående

Forsalg: 380,-

Dørsalg: 400,-

Køb billet

Aftenens vært: Ronni Øhlers

SMALLSTARS JAMSESSION #6

Torsdag // 06.04.2023

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SmallSTARS

Siddende

Køb billet

Kendt for deres undergrundshits Fransk Pige og London, Paris Eller Prag, er gruppen Fuld Effekt nu klar til slå basaramen gennem taget og tage dansk ravekultur til nye højder! Efter at have givet Hr. og Fru. Danmark en kærlig knytnæve i bedste sendetid med singlen Rave Med De Hårde Drenge har Fuld Effekt pakket tourbussen med de tungeste beats og hurtigste briller, for at tage landet rundt og sparke gang i festen! i 2023 er der kun ét mål: at skrue op for energien og tage hele Danmark med til rave!

Fuld Effekt

Fredag // 07.04.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Stående

Forsalg: 155,-

Dørsalg: 175,-

Køb billet

+ AFTERPARTY

Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retrorock, og hvor selv Fru Sauterne ma? sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig ga?r ud.

Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, sa? er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, sa? kom og ta’ mig!”

Koncerten er stående.

Smukke Møller

Lørdag // 08.04.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Stående

Forsalg: 225,-

Dørsalg: 245,-

Køb billet

Velkommen til Quizzeriet med professoren.

Quizzeriet er vores quiz for alle jer, der elsker at spille Trivial Pursuit, Bezzerwizzer eller lignende og dyste med masser af spørgsmål i almen paratviden. Der vil være spørgsmål om historie, biologi, teknik og videnskab, religion, sport og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der vil være spørgsmål, hvor alle i princippet kan være med og der vil være spørgsmål, som de fleste kan svare på, og så vil der naturligvis være de spørgsmål, hvor nørderne, eksperterne eller dem der bare er gode til at gætte kan brillere.

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold. Professoren (Steen Djuurhus) glæder sig til at se jer!

Quizzeriet #16

Onsdag // 12.04.2023

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SmallSTARS

Siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

I en tid, hvor Svend Brinkmann tjener styrtende på at fortælle folk de ikke skal jagte succes, kommer her et nyt show fra en, der har undgået den i 22 år.

I ”BEGRÆNSET UDSYN” får du tankerne fra en mand midt i livet, der med en kombination af overtænkning og underhandling prøver at finde rundt i en verden, der forsøger at løse alle problemer på én gang.

Et show om balancen mellem progressivitet og forstokkelse. Om at mene så meget og vide så lidt og holde humøret oppe på trods. Lige før var der blind tro på evigt fremskridt og vished om, at mennesker på løbehjul var børn. Det er slut nu. Så hvad gør vi så?

Eskelund er slet ikke et stort nok navn til at have et show med så relativt løs en præmis, men det går nok”, siger Carsten Eskelund om sit eget show for at bibeholde illusionen om, at han ikke selv har skrevet denne tekst.

Han kunne senest opleves pa? DR1 i programmerne "Spritnyt" og ”Gintberg, Eskelund og den dybe tallerken" og nu er han klar med sit første one-man show i 10 år. Vi ses!

Carsten Eskelund

Torsdag // 13.04.2023

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS

Siddende

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Køb billet

Kom med når vi åbner dørene op for det allerførste Heartz Hygge!

Heartz Hygge er skabt for fælleskabet, og hyggen. Første arrangement bliver musikbanko som er torsdag den 13. april på SmallStars.

Vi skifter tallene på bankopladen ud med sangtitler fra 80’erne, Disney og Året der gik 2022! MEN præmier som i kender det fra banko, er stadig med!

Så find din indre Whitney Houston frem, tag Elsa-parykken på og skynd dig hjem fra fabrikken!
Skrål med, og se om du er den heldige vinder af vores præmier!

PROGRAM:
19.00 - Dørene åbner
19.30 - Musikbanko starter
22.30 - Vi siger tak for i dag og SmallStars lukker

Alle er velkomne, men du skal være fyldt 18 år for at kunne købe alkohol, så husk ID!

Grib din nabo, din ven, din kæreste, din kollega eller kom selv og vær med til at sætte gang i Hyggen, sangen og fælleskabet!

BILLETSALGSSTART TIRSDAG 28. MARTS KL 11.30, DET KOSTER 50 KR! VI SES!

Heartz Hygge: Musikbanko

Torsdag // 13.04.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SmallSTARS

Forsalg: 50,-

Dørsalg: 70,-

Køb billet

Ølstævnerne afholdes én gang månedligt - på en fredag i hver måned, klemt ind i to timer lige mellem karriere- og familieræset :-) Du kan bla. lære nye bryggerier at kende og høre spændende talks. Det er billigt, det er sjovt, og øllene samt selskabet er fremragende!


Præsenteres af Small's Ølklub

SMALL's Ølklub #49

Fredag // 14.04.2023

Showstart kl. 16:00 // Døre kl. 15:30

SmallSTARS

Forsalg: 130,-

Dørsalg: 150,-

Køb billet

Kasper Winding tager i foråret 2023 på tour med et lille band. Om koncerterne udtaler Kasper selv:

”Sidste gang jeg spillede live var i 2019, det var også første gang jeg for alvor turneret i næsten 10 år. Det var solo, med mit lille studio, for at teste mig selv og at vække musikeren og sangeren i mig, efter mange år som film komponist og producer. Jeg tænkte også “ Er der nogen som gider komme til de her koncerter”. Svaret var et rungende JA, med mange publikummer hele vejen rundt. Meget af tiden sad nerverne i halsen på mig, med alt det jeg skulle spille og huske, uden sikkerheds net og uden hjælp fra andre end min lydmand. Men som turen skred frem faldt mine nerver lidt til ro, og endte med at nyde hvert et minut på scenen.

Planen var et jeg skulle have fortsat, men så kom corona og lukkede den drøm. Til gengæld gav det plads til at jeg kunne indspille min albummet “The Test Of Time part 1”, som bar præg af den legesyge og lethed jeg følte til sidst på solo turneen. På den tour fandt jeg også ind til nogle af de ældre numre igen.

Nu er jeg ved at færdiggøre “The test Of Time part 2” og i den anledning tager på en lille turne i Danmark til april 2023. Jeg glæder mig og kan mærke nerverne melde sig igen. Men denne gang har jeg et mindre band at lege med. Håber at se jer ude til koncerterne.”

Kasper Winding

Fredag // 14.04.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Siddende

Forsalg: 275,-

Dørsalg: 295,-

Køb billet

"Sange Til Livet"
Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister. Hun er udover at være kendt for en stribe af store hits og klassikere mindst lige så kendt for sine ærlige tekster og lyst til at eksperimentere med musikgenrer.
Til foråret kan publikum opleve hende i en intim opsætning i trio-format, når hun besøger STARS

 

FÆLLESSPISNING 
Inden koncerten er der mulighed for at varme op med dejlig mad og hyggeligt samvær til fællespisning på Smallstars. Der serveres en ret med kød eller grøntsager og der vil være tilbehør i form af brød og salater/grønt. Der kan desværre ikke tages specielt hensyn til allergier eller lign.

Spisebilletten koster 150 kr. og købes som tilkøb til koncertbilletten. Du kan vælge at gøre det samtidig med at du køber koncertbilletten, men du kan også tilkøbe den senere. Det gør du ved at klikke her og vælge den dato du har købt koncertbillet til. 

Salget stopper to dage før arrangementsstart. Begrænset antal pladser.

Ps: Hvis I er mange, der gerne vil sidde sammen og billetterne er købt enkeltvis, skal I sørge for at give os besked på billetter@stars.dk

Anne Linnet

Lørdag // 15.04.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Siddende

Forsalg: 355,-

Dørsalg: 375,-

Køb billet

Sing-A-Long på Smallstars med trioen Trinity. 

Aftenen er for alle, der har lyst til at få rørt stemmebåndet og høre noget dejlig musik, denne aften er der fokus på sange af The Beatles.

Du behøver ikke at kunne hverken noder eller tekster, for trioen ”Trinity” sørger for musikken og synger for, og der udleveres sangark med alle de skønne sange.

Der er lagt op til en hyggelig aften med god stemning for alle sangglade mennesker!

 

Sing-A-Long på SmallStars #1

Tirsdag // 18.04.2023

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SmallSTARS

Siddende

Forsalg: 80,-

Dørsalg: 100,-

Køb billet

LYDMOR har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop- show, og drager nu på tour i en anderledes og mere afdæmpet  udgave. Den anmelderroste musiker skifter neon malingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang. 

Med dette greb ønsker multikunstneren LYDMOR med det borgerlige navn Jenny Rossander, at vække et anderledes liv i sine maleriske sange. 

LYDMOR har altid flirtet med formatet, at optræde alene med sit klaver. I 2018 inviterede ROSA hende til at være en del af deres ”Naked Sessions” under SPOT FESTIVAL og hér viste Jenny Rossander at hendes sange, i dette simple format kunne noget helt unikt.

Kombineret med LYDMORS ligefremme historiefortællinger om sin karrieres, op- og nedture som artist, sit ophold i Shanghai, og det hektiske liv i kunst-orkanens øje, får publikum et indblik i en unik musiker og kunstners krøllede verden.

Lydmor

Onsdag // 19.04.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Siddende

Forsalg: 185,-

Dørsalg: 205,-

Køb billet

Marc Facchini er en ener på den danske musikscene. I starten af 2010’erne var den dansk/italienske sangskriver frontmand i det KarriereKanon-vindende rockband Mescalin Baby, og senere i det genrebrydende artpop-projekt Mother Lewinsky. Siden 2015 har han turneret land og rige rundt, med sit dansksprogede soloprojekt, hvor Facchini’s psykedeliske neo-folk har fortryllet publikum på alt fra store festivalscener til tætpakkede dagligstuer.

“For det er her, i hans kød, i hans inkarnation af nedgriflede sange, som en strålende performer med rødder i fortiden og topskud i nutiden, at det hele giver mening. Et menneske ytrer sig og mener hvert et fucking ord. Så er det, at det er tid til at spidse ører”. 
Ralf Christensen, Dagbladet Information, Anmeldelse af Mørk Mandala (2016)

Bosat i København, opvokset på en teaterskole i Bakkebølle (hvor kragerne vender), og med en slægt bestående af alt fra håndværkere og læger til skuespillere og svindlere, bruger Facchini sin baggrund og sine omgivelser, til at skrive sange der kræver fordybelse. Sange om krop, finanser, forvandling, filosofi, religion, seksualtiet, spiritualitet og død. Sange skrevet ud fra forfatteren og forbilledet Hunter S. Thompson’s tese om, at man nogle gange er nødt til at fortælle en løgn for at komme tættest muligt på sandheden.

“I en afbalanceret vekselvirkning mellem bragende agitation og intim minimalisme viser Marc Facchini med sin tredje plade, at han er en sangskriver  af høj karat. Sjældent har dansksproget folk lydt så nærværende og nødvendigt.”
Lousie Rosengreen, Dagbladet Information, Anmeldelse af Himmelmekanik (2018)

Selvom Marc Facchini endnu ikke har slået igennem til et bredt publikum, så har han alligevel et støt voksende og særdeles trofast følge, blandt andet på grund af hans helstøbte albumudgivelser og medrivende koncertoplevelser. Hans sange er blevet spillet på radio i Danmark, men også i USA og Italien, og han blev DMA-nomineret både i 2015 og 2020. I 2022 er Facchini aktuel med et nyt album, ‘Breve Fra Babylon’, indspillet sammen med nogle af landets mest anerkendte musikere. Et album, der igen bringer Facchini ud på de danske landeveje, med traditionen i den ene hånd, og innovationen i den anden.

“Der er noget særegent nordisk over tonen på Ind i Evigheden, og det selvom albummets 11 sange ofte lyder som en togrejse gennem et forenet Europa med et folk-ensemble som selskab. Tonen er lige så lys som en midsommernat.”
Esben Suurballe Christensen, GAFFA, Anmeldelse af Ind i Evigheden (2020)
 

SUPPORT:  Stephanie Meincke
Stephanie Meincke laver musik til over-tænkeren. Det er popmusik med en folk-rygsøjle, der har til formål at trække indre larm ud i en form, der er nemmere at forholde sig til. En form der på den ene side rummer mere end det talte ord, og på den anden side sikrer at den ikke fylder mere end den burde; et slags "over-tænkerens helle". I 2021 udgav Stephanie Meincke debutalbummet "Time" og har sidenhen været på turné og spillet support for kunstnere som Mina Okabe, Patrick Dorgan og Konni Kass.

Marc Facchini

Fredag // 21.04.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Forsalg: 150,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

The Sandmens kærlighed til live-optræden har altid stået i et særligt vigtigt og inspirerende centrum. Både for udviklingen af ny musik, og for kammeratskabet, men især for at høste den energi mellem scene og publikum, som er en fuldstændig uvurderlig del af den benzin, bandet bruger i alt videre arbejde. 

Fortællingen om The Sandmen som et helt særligt stærkt live orkester fortsætter, og koncerterne er igen den gyldne mulighed for at opleve musikken leveret på The Sandmens kompromisløse, groovy, hårde og direkte måde. Sandmen siger selv: ”Det er det her vi gør. Det vi elsker mest. Klart mest. På en scene foran et publikum. Direkte levering og direkte afregning. Levende musik. Spænding og energi. Den lækreste og vildeste energi. At lykkes med at overgå os selv når vi spiler live. Nå helt derud hvor bandet bliver én flydende størrelse. Spille sammen. Lade det utilsigtede ske, elske mislyde, små fejl, alle farverne… og så det ultimative af det hele, nemlig når publikum rejser helt med hele vejen

Koncerten er stående.

 

SUPPORT: HOWL BABY HOWL

Den legendariske københavnske garage rock duo Howl Baby Howl er tilbage efter 10 års pause med albummet “Heavy on the Tongue”, som udkommer 20. april på Midnight Confessions.

HBH har tidligere udgivet de 2 anmelderroste fuldlængde albums “There is no team in fuck you” og “Now the world belongs to us” foruden de tre EP’er “Kids of Chaos”, Mountain of pounding pop” og “Summer of shame”, som så dagens lys i 2013. Kort tid efter måtte de for en stund trække stikket i det mangeårige venskab for at afsøge nye musikalske samarbejder. De har siden arbejdet med artister som The Raveonettes, Trentemøller, Kira Skov, The Asteroids Galaxy Tour, Nikolaj Nørlund og mange andre.

De nye sange er skrevet i deres studie på Frederiksberg og er opstået ud af en umiddelbar og legende tilgang til kompositionerne:

 “Musikken er tilgængelig konstant, når vi spiller sammen. Som om den bare venter på vi tager os sammen, og får den ned på bånd” udtaler Jeppe Brix.

Sangene har umiskendeligt lyden af HBH med deres hookede riffs, energiske trommer og Jeppe Brix` flabede vokal. Der er støj og vildskab, men samtidig en optimisme. “Vi har forsøgt ikke at over-tænke sangene, men at lade musikken føre an. Det resulterer i en lyd som er ensartet og et øjebliksbillede, som dog stadig lyder meget af HBH. Vi har tydeligvis en sound sammen og det føles unikt.” siger Silas Tinglef.

Albummet er mixet af Greg Saunier fra San Francisco bandet Deerhoof og han har holdt fast i den umiddelbare og rå energi som kendetegner duoen.  

Teksterne på albummet omhandler tiden vi er i, og hvordan man kan forsøge at bevare optimismen, når ens eget liv er i en oprivende udvikling og vores verden er på vej ud af en helt skæv tangent.

1st single Get Back To You out digitally on February 10th, 2023 (Midnight Confessions)

2nd single Walking a Lot out digitally on March 10th, 2023 (Midnight Confessions)

The Sandmen

Lørdag // 22.04.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Stående

Forsalg: 275,-

Dørsalg: 295,-

Køb billet

RioJAZZ4 feat. Edu Neves (DK/BR)
Brasiliansk Jazz/Bossa Nova i verdensklasse

Christina von Bülow (Sax/Fløjte)
Edu Neves (Fløjte/Sax)
Caio Marcio Santos (Gui)
Morten Ankarfeldt (b)
Cassius Theperson (dr)

Hop i sommer-sandalerne og dans en tur med rundt i hjertet af eksotiske Rio de Janeiro

Jazzbassist, Morten Ankarfeldt og den brasilianske guitar virtuos Caio Marcio Santos har igennem 10 år haft et stærk og enestående samarbejde over Atlanten. 

Sammen med den danske lyriske saxofonist Christina von Bülow og den sprudlende nordbrasilianske trommeslager Cassius Theperson har RioJAZZ4 de seneste år opnået en nærmest magisk forbindelse gennem en lang række koncerter, hvor kvartetten har udfordret hinandens musikalitet i såvel Danmark som Brasilien. 

RioJAZZ4 har på denne jubilæumsturne inviteret en af Brasiliens største saxofonister/fløjtenister, Edu Neves, med sig. Edu Neves er udover en delikat og finurlig solist også komponist og arrangør. Han har spillet med stort set alle de største brasilianske artister, bla Elza Soares, Hermeto Pascoal, Gilberto Gil og Milton Nascimento.

Med musikalsk overskud og et legende sammenspil spiller de originale kompositioner og raffinerede fortolkninger af musik fra den sanselige brasilianske sangbog. Et mix af nyt og gammelt på et fundament af Bossanova og samba krydret med Jazz.

Forvent en smuk og energisk koncert, hvor de 5 musikere spiller direkte til hjertet og med en energi der kan være svær at sidde stille til.

 

Live from Jazzclub Divino:
https://www.youtube.com/watch?v=enKiAVfuvhQ

Deixa (by Baden Powel):
https://www.youtube.com/watch?v=2V9Sh1ctLU0

"Vai que é Gostoso ... (by Edu Neves) Duo version
https://www.youtube.com/watch?v=1L8EBqBhzH4

"Transperente" (by Caio Marcio Santos):
https://www.youtube.com/watch?v=48A7C6oTf6M&list=PL7i6DO-WgyE77i-JaLP8d_Om7BUNsGW6o&index=11

RioJAZZ4 & Edu Neves

Søndag // 23.04.2023

Showstart kl. 15:00 // Døre kl. 14:30

SmallSTARS

Siddende

Forsalg: 155,-

Dørsalg: 175,-

Køb billet

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!


Quizvært er Jacob Lynard Duvier

Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander.

Quiz mig i øret #34

Tirsdag // 25.04.2023

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine egne sange med publikum og andre sangskrivere.

Aftenens gæst: DANIELLE
Kan du huske lyden af dansk 80’er pop? Hvis du krydrer den med soul, har du lyden af
Danielle. Teksterne beskriver, hvordan det føles at udlevere sig selv, at blive trådt på, at
føle sig alene og at elske. Og melodierne er lige til at synge med på – altså lige indtil
Danielle skruer op for volumen og ender i det høje C eller noget i den dur.

________________

Alle, der selv skriver sange, er inviteret til at komme forbi og spille et par stykker, uanset om de lige er blevet færdige, eller de har ligget i skuffen et stykke tid. Vi har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.

I spidsen for SmallSTARS Songwriters står den erfarne sangskriver Andy Goggin, der hele året arbejder med at skrive sange og arrangere sangskriver workshops i ind- og udland. Andy Goggin har et kæmpe netværk inden for dansk sangskrivning, og hver gang vil han invitere en erfaren sangskriver, som vil åbne aftenen med at dele nogle sange. Derefter bliver scenen givet fri, og alle er velkomne til at komme op og dele en sang. Hvis du vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til andy@stars.dk, eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. Hvis du spiller, er der masser af plads blandt publikum til at nyde de gode sange.

ENTRÈ: 20 kr.

SmallStars Songwriters #33

Torsdag // 27.04.2023

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SmallSTARS

Siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

22-årige Mads Christian spænder musikalsk over både de bløde akustiske popballader og de hurtigere rytmer til dansegulvet, men uanset stilarten er der en klar rød tråd: UNG KÆRLIGHED – i alle former og afskygninger. Han skriver sine egne sange og formår at levere budskaber om fænomenet at være ung og kærlighedens udfordringer på bedste popstjernevis. Et godt eksempel herpå er hans seneste single ’Ringer om Natten’, hvor han med stor intensitet beskriver følelsen af savn efter et brud med én man elsker. Og mon ikke at de lange vinteraftner i studiet vil betyde, at Mads Christian har flere nyheder fra samme kant klar til forårets tour.

Til sine koncerter er Mads Christian kendt for at møde publikum med nærhed, charme og humor. Han trækker ofte timelange køer til sine populære meet & greets, hvor han bliver ved til alle har fået et billede, en autograf eller en highfive. Det er ekstremt vigtigt for Mads Christian aldrig at glemme, at hans fans er grunden til at han får mulighed for at udleve sine vildeste drømme, herunder at spille store koncerter for fyldte sale.

Jeg glæder mig for sygt til at spille den her forårsturné med mit fantastiske band, og jeg stiller med intet mindre end Danmarks varmeste hold bestående af Unge Jens, Felix Diarra, Mads Ebbesen og Asta Nohr. Det er første gang vi kommer ud til så mange byer, det er super fede venues og jeg glæder mig til at se en masse nye og også en masse kendte ansigter. Jeg kan love en spændende musikalsk cocktail af dansksproget popmusik med et strejf af R&B, en masse hjerte og forhåbentlig en stor oplevelse for alle. Det bliver en kæmpe ting

Mads Christian

Lørdag // 29.04.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

Koncert for de 5-8 årige og deres familie

Den unge Mustafa har inviteret Baron von Münchhausen til Tyrkiet for at hjælpe med en særlig opgave. Storsultanen har nemlig udskrevet en storslået konkurrence: Den person, der kan finde verdens bedste flaske vin, vil få fri adgang til paladsets skatkammer – og måske endda blive kåret som den nye sultan. Sammen drager Münchhausen og Mustafa ud på en lang rejse, hvor de møder Lytteren fra Libanon, Hvirvelvinden fra Wien og Jægeren fra Yemen. Hvem ved, måske kan de hjælpe dem i jagten på verdens bedste flaske vin? Musikken (sang, keytar, violin og slagtøj) er komponeret af Mathias Madsen Munch.

Munchhausen

Søndag // 30.04.2023

Showstart kl. 13:00 // Døre kl. 12:30

STARS

Forsalg: 75,-

Dørsalg: 95,-

Køb billet

”THE GALLERY” er et nyt dansk band der spiller selvkomponeret fusionsmusik med inspiration fra jazz, funk, latin og nordiske toner.

”THE GALLERY” lægger vægt på den gode melodi, doserede soli og udadvendt approach. Bandet består af garvede musikere, der alle har gjort sig gældende i en lang række sammenhænge.

”THE GALLERY” har i øvrigt lokalt islæt, idet tangentspilleren Henrik Christiansen er daglig leder af Vordingborg Musikskole.

Bandet er i dette forår i studiet for at færdiggøre sin første udgivelse.

Publikum bliver taget igennem et ”galleri” af stemninger og farver, blandt andet inspireret af en gade i New York, caféliv i Oslo, kærlighed, resignation og … haveplanter.

Svend P: trompet og flygelhorn
Michael Harbo: guitarer
Henrik Christiansen: keyboards
Anders Olsen: elbas og kontrabas
Jens Ulrik Simonsen: trommer, percussion og gadedrengefløjt.

The Gallery

Søndag // 30.04.2023

Showstart kl. 15:00 // Døre kl. 14:30

SmallSTARS

Forsalg: 125,-

Dørsalg: 145,-

Køb billet

+ SUPPORT: CHILI

Dopha’s sommer har budt på mange vilde oplevelser, herunder en debut på dette års Roskilde Festival, hvortil Soundvenue kvitterede hendes triumf af en optræden med 5 stjerner og følgende udtalelse:

”Rendyrket poptriumf på Roskilde Festival: Dopha var i ekstraordinær topform.”

Til foråret 2023 fortsætter triumfen når Dopha og hendes band spiller hendes største hits fra debutalbummet, så som ’The Game’ og ’Happy For Me’, samt sange fra det kommende album. Publikum kan glæde sig til at opleve Dopha’s mix af rørende ballader fyldt med storhed og legende melodier, som man ikke kan lade være med at danse til, og Dopha og band leverer et råt og rocket lydbillede, der går perfekt i spænd med hendes nærvær, energi og fantastiske vokal. Dopha udtaler:

”Jeg glæder mig helt enormt til den her tour og især til at kunne præsentere mine nye sange i et live-format, for allerede, da jeg sad med dem i studiet, kunne jeg mærke, at de her sange er lavet til at blive spillet på en scene. Jeg vil skabe koncerter med både plads til min energiske headbanging-energi, mens sangeneogså lægger op til nogle mere inderlige øjeblikke. Og så glæder jeg mig til alt det uforudsigelige - som også skaber ægte live-magi.”

Dopha har siden sin debut i 2021 vundet prisen for ’Årets talent’ ved Carl Prisen, som udpegede hende som "En seriøs kandidat til Danmarks næste store internationale superstjerne”, spillet succesfulde koncerter på de to store, internationale festivaler by:Larm i Oslo og Reeperbahn Festival i Hamborg, samt høstet nomineringer for ’Årets sang’ på Steppeulven og ’Årets nye danske livenavn’ ved Danish Music Awards. Hendes debutalbum fra samme år fik intet andet end 5-stjernede anmeldelser og adskillige af sangene kom i heftig rotation på radio, hvoraf singlen ‘Happy for Me’ toppede som #2 på radio airplay-charten.

Dopha er nu i færd med at færdiggøre sit andet album, hvorfra radiohittet ´Pity Party´ gav lytterne et smugkig ind i processen, samt lyden som præger hendes kommende album, hvor lytterne kan forvente en modigere og mere rå Dopha end nogensinde før. Dopha’s seneste single ’Frenemies’, der blev udvalgt som ’Ugens Uundgåelige’ på P3, formår både at omfavne hendes pop-rock- og singer-songwriter-egenskaber og er i den grad med til at bekræfte, at man kan forvente en kraftfuld udforskning af pulserende, melankolsk poprock.

Dopha

Fredag // 05.05.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

Danmarks jazzdiva nr. 1 er tilbage og i foråret 2023 besøger hun STARS akkompagneret af pianisten Nikolaj Hess i et længe savnet duo-setup, hvor jazz’en er i hovedsædet.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til foråret, hvor de igen kan opleve Caroline Hendersons fantastiske stemningsfulde koncert. På scenen kan hun opleves i duoformat, for første gang siden 2019, sammen med den anerkendte jazzpianist og sin trofaste følgesvend gennem mange år Nikolaj Hess. Duokoncerten giver endnu mere plads til Hendersons fantastiske vokal og til anekdoter og snak mellem numrene i disse mere intime omgivelser. Koncerten kommer bredt rundt i Hendersons repertoire af berusende og inviterende jazz. 

Jeg glæder mig sådan til at komme ud og spille min duo-tour sammen med Nikolaj igen! Det er en del år siden vi sidst har spillet med denne opsætning og jeg ser frem til sammen med mit publikum at opleve nærværen og det intime rum” udtaler Caroline Henderson.


Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. CV’et byder på alt lige fra sanger, skuespiller på både teaterscenen og i tv-serier både i ind- og udland.

 

FÆLLESSPISNING 
Inden koncerten er der mulighed for at varme op med dejlig mad og hyggeligt samvær til fællespisning på Smallstars. Der serveres en ret med kød eller grøntsager og der vil være tilbehør i form af brød og salater/grønt. Der kan desværre ikke tages specielt hensyn til allergier eller lign.

Spisebilletten koster 150 kr. og købes som tilkøb til koncertbilletten. Du kan vælge at gøre det samtidig med at du køber koncertbilletten, men du kan også tilkøbe den senere. Det gør du ved at klikke her og vælge den dato du har købt koncertbillet til. 

Salget stopper to dage før arrangementsstart. Begrænset antal pladser.

Ps: Hvis I er mange, der gerne vil sidde sammen og billetterne er købt enkeltvis, skal I sørge for at give os besked på billetter@stars.dk

Caroline Henderson & Nikolaj Hess

Lørdag // 06.05.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Siddende

Forsalg: 350,-

Dørsalg: 370,-

Køb billet

Velkommen til Quizzeriet med professoren.

Quizzeriet er vores quiz for alle jer, der elsker at spille Trivial Pursuit, Bezzerwizzer eller lignende og dyste med masser af spørgsmål i almen paratviden. Der vil være spørgsmål om historie, biologi, teknik og videnskab, religion, sport og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der vil være spørgsmål, hvor alle i princippet kan være med og der vil være spørgsmål, som de fleste kan svare på, og så vil der naturligvis være de spørgsmål, hvor nørderne, eksperterne eller dem der bare er gode til at gætte kan brillere.

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold. Professoren (Steen Djuurhus) glæder sig til at se jer!

Entré 20 kr. ved indgangen

Quizzeriet #17

Onsdag // 10.05.2023

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SmallSTARS

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

Ølstævnerne afholdes én gang månedligt - på en fredag i hver måned, klemt ind i to timer lige mellem karriere- og familieræset :-) Du kan bla. lære nye bryggerier at kende og høre spændende talks. Det er billigt, det er sjovt, og øllene samt selskabet er fremragende!


Præsenteres af Small's Ølklub

SMALL's Ølklub #50

Fredag // 12.05.2023

Showstart kl. 16:00 // Døre kl. 15:30

SmallSTARS

Forsalg: 130,-

Dørsalg: 150,-

Køb billet

Voodoo Saints
- Thorbjørn Risager, HP Lange og Esben Just

Hvis du tager en bonderøv, en præstesøn og en storbybluessanger, blander dem en nat i fuldmånens skær og smider dem i et stort lokale med rigeligt øl, vin og samtlige køn i alle aldre, fa?r du noget magisk: Voodoo Saints.
Tre personligheder fra de danske og udenlandske scener, der til fulde behersker kunsten at fa? opmærksomhed fra et publikum, der er godt vant: en bonderøv, der kan skyde sin egen aftensmad og efterfølgende spille pa? banjo og synge om det, en præstesøn, som har set lyset i form af alt godt fra New Orleans og en storbybluessanger, der kan tumle et publikum, hvad enten de kommer fra Birkerød eller Berlin.

Tre egoer, der har svoret en hellig og konsekvent ed:
Vi vil underholde med al den voodoo vi kan drive frem og undga? at blive hverken uvenner eller magelige undervejs. Vi vil derimod banke stemningen op under taget, mens vi har fødderne solidt plantet i jorden. Pa? rørende, ra?swingende og veludført vis, vil vi vække de døde til live, sa? na?r the saints ga?r marching in, er det Voodoo Saints, der ga?r forrest. Ikke et øje er tørt. Amen.
Ritualet bedrives med ba?de klassikere og egne sange - og det bliver sgu pa? ba?de dansk og engelsk.

Thorbjørn Risager, HP Lange og Esben Just er Voodoo Saints. Et helligt evangelie skrevet med blues og rock’n’roll, stavet med gospel og sat sammen med hjertet. Et langt liv pa? scenen kogt ned til 2 x 45 min. plus det løse og et ekstra nummer.

Hvad kan ga? galt, når Voodoo Saints er i huset?

Voodoo Saints

Fredag // 12.05.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Forsalg: 205,-

Dørsalg: 225,-

Køb billet

Sing-A-Long på Smallstars med trioen Trinity. 

Aftenen er for alle, der har lyst til at få rørt stemmebåndet og høre noget dejlig musik, denne aften er der fokus på sange af KIM LARSEN

Du behøver ikke at kunne hverken noder eller tekster, for trioen ”Trinity” sørger for musikken og synger for, og der udleveres sangark med alle de skønne sange.

Der er lagt op til en hyggelig aften med god stemning for alle sangglade mennesker!

Sing-A-Long på SmallStars #2

Tirsdag // 16.05.2023

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SmallSTARS

Siddende

Forsalg: 80,-

Dørsalg: 100,-

Køb billet

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine egne sange med publikum og andre sangskrivere.

Aftenens gæst er Vibeke Mark-Hansen

Sangskriver, komponist og sanger Vibeke Mark-Hansen, har siden 2018 spillet koncerter i eget navn.

Med sit nye musikprojekt ”Rank”, hvor hun har arbejdet sammen med producer Rasmus Glendorf (Tobias Trier, Nana Jacobi m.fl.), er der kommet mere fokus på melodi, fortællinger der udvikler sig og mere genkendelighed i sangene.

Stemningen i de dansksprogede sange er både melankolsk, alvorlig og drilsk og sangene er besjælet af døre, der binder, krympede sweatre, løbske karusseller og en slugt seismograf. Inspirationen kommer fra kunstnere som Lana Del Rey, Kate Bush og Tori Amos og fra den klassisk klavermusiks gentagelser og variationer over et tema.

”Minder om Agnes Obel”
”Blev draget ind i musikken”
”Meget lyrisk!”

Det er nogle af de tilbagemeldinger, Vibeke Mark-Hansen har fået, når hun har været ude at spille.

Det gør mig superglad, lettet og varm i kinderne, at folk giver sig tid til at give deres oplevelser videre til mig. Det bekræfter mig i, at andre godt gider at lytte til min musik”.

________________________

Alle, der selv skriver sange, er inviteret til at komme forbi og spille et par stykker, uanset om de lige er blevet færdige, eller de har ligget i skuffen et stykke tid. Vi har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.

I spidsen for SmallSTARS Songwriters står den erfarne sangskriver Andy Goggin, der hele året arbejder med at skrive sange og arrangere sangskriver workshops i ind- og udland. Andy Goggin har et kæmpe netværk inden for dansk sangskrivning, og hver gang vil han invitere en erfaren sangskriver, som vil åbne aftenen med at dele nogle sange. Derefter bliver scenen givet fri, og alle er velkomne til at komme op og dele en sang. Hvis du vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til andy@stars.dk, eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. Hvis du spiller, er der masser af plads blandt publikum til at nyde de gode sange.

ENTRÈ: 20 kr.

SmallStars Songwriters #34

Torsdag // 25.05.2023

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SmallSTARS

Siddende

Køb billet

Nu kan du igen opleve en aften med nogle af de bedste sangskrivere på den internationale countryscene

Knapt har støvet lagt sig i Odense efter et brag af en Nashville Nights Festival, før arrangørerne og de amerikanske sangskrivere er klar til at trække i cowboystøvlerne igen. I maj ’23 tager Nashville Nights på tour rundt til 8 danske spillesteder.

”Oplevelser i særklasse” skrev Fyens Stiftstidende om den netop overståede festival. ”Nashville Nights viser igen international klasse” lød det fra GAFFA

Nashville Nights er præcis det: musikalske oplevelser af høj klasse. Både i festival- og turnéformat giver Nashville Nights publikum mulighed for at møde sangskrivere og sangere, der ellers aldrig er mulighed for at se på livescenen i Danmark.

Nashville Nights turneen kom for første gang til Danmark i efteråret 2020, og blev en stor succes med en række udsolgte aftener og udelt begejstring hos publikum og anmeldere. I maj ’23 vender de internationalt anerkendte sangskrivere tilbage med en række ”Writers Rounds”, hvor de præsenterer og spiller sange, de har skrevet til sig selv eller andre.

Aftenerne bygger på konceptet ’Writers Round’, som stammer fra Nashville – og det gør langt de fleste optrædende også. ’Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, hvor sangskrivere går på scenen i en intim, akustisk setting og underholder publikum og hinanden med at spille og fortælle historier om deres sange.

Succesoplevelsen efter en aften i nært selskab med levende musikere og deres fortællinger, stod klar allerede på første turné i 2020:

”publikum var med, de var på, de grinede og de græd, sammen med nogle virkelig stærke sangskrivere inden for country genren. Et hold af fantastiske mennesker, der var til stede for alt og alle, også i de tre indlagte pauser, hvor backstage områderne var mennesketomme, fordi artisterne i stedet var i salen” (side 33).

Nashville Nights koncertrækken har vokset sig lidt større for hver gang, den har været her, og siden september 2021 har den også udviklet sig til en festival over en hel weekend i Odense i september, Nashville Nights International Songwriters Festival. Men den årlige forårstour rundt i Danmark fortsætter og i maj ’23 får publikum igen mulighed for at høre sange – mange indspillet af store stjerner – leveret af de sangskrivere, som oprindeligt skrev dem.

 

KINSEY ROSE

Kinsey Rose er en eminent singer/songwriter fra Nashville, TN, hvis kraftfulde vokal og gribende tekster har vundet publikum over hele verden, og sikret hende en plads på Kelly Clarksons team på The Voice i USA. Kinsey optrådte sidste år på en af countrymusikkens største festivaler i Frankrig, Festival Country Rendez Vous, og har tourneret flittigt i Storbritannien, Skotland, Danmark, Frankrig og Norge de seneste år. I 2022 har hun spillet fra Alaska til Californien, Texas, Pennsylvania og overalt derimellem og vi glæder os som små cowgirls and boys til at velkomme Kinsey til Nashville Nights Spring Tour ’23.


 

RICHARD ALEX

Richard besidder evnen til at mixe fortidens mørke med nutidens lys i en moderne sound. Richard Alex har brugt mere end femten år som touring musician og har mere end totusinde liveoptrædender på cv’et. De sidste par år har Alex brugt på at skrive sange og producere for artister som Jamie Grey, Sophie Hanson, Gary Quinn, Kezia Gill med flere. I 2022 skrev og producerede Richard sangen Brother for Sophie Hanson, en sang som senere samme år vandt International song of the year ved Texas International Music Awards i USA. I maj 2023 kan du opleve Richard Alex som en del af Nashville Nights Spring Tour. Det er første gang Richard spille live i Danmark

 

SOPHIE HANSON

Sophie Hanson er en fantastisk Country-Pop artist med et nordisk melankolsk tvist.

Hendes debut single So Long blev den mest spillede sang på svensk national radio i sommeren 2018. I 2021, blev Sophie nomineret til British Country Music Awards (BCMA) med sangen Pour me up a drink.  Hansens musik har gennem årene fået airplay i mange foreskellige lande på i og udenfor Europa. I oktober 2022 vandt hendes seneste sang Brother, Original song of the year ved Texas International Country Music Awards i USA.

Til maj kan du opleve Sophie Hanson til enkelte Nashville Nights Spring Tour shows.

 

STIKO PER LARSSON

Stiko Per Larsson er svensk singer/songwriter fra Leksand, Dalarna. Han debuterede i 2008 og har udgivet i alt 7 album, hvoraf det seneste “Fri fågal” udkom i januar 2021. Stiko har en bundsolid fanbase i hjemlandet, som kun blev stærkere under pandemien i 2020, hvor Stiko streamede koncerter ugentligt. Stikos varemærke er hans melodier, som kombinerer akustisk americana med folk, roots og hans egne musikalske Dalarna-rødder. Hans tekster har ry for at være nogle af hans generations bedste. I 2007 startede han sin gående turné, hvor han hver sommer frem til 2018 har tilbagelagt næsten 1000 km til fods og spillet 500 koncerter undervejs i Sverige, Norge og Danmark. En temmelig imponerende bedrift, som han brugte til at rejse over 2 mill. svenske kroner til et hjem for sårbare og kræftramte børn i Ukraine.

 

STEFAN MØRK

Stefan er egentlig uddannet Screen Sound Designer fra filmskolen i London, men har siden 2008 primært arbejdet med musik. De seneste syv år har Mørk skrevet sange med og til nogle af Nashville’s mest lovende navne, samt en række danske bands bl.a. Sing Sing Sing og Chasing Grace. Mørk er manden bag Nashville Nights konceptet, som nu består af en årlig tour i Danmark og en stor og ganske særlig festival i Odense hver september. Udover at være arrangør og drivkraft bag Nashville Nights, er Mørk er også singer/songwriter i egen ret. Hans sang Rise, som han udgav under coronanedlukningen, samlede mere end 10.000kr ind til udsatte børn, og i den tilhørende video, som kan ses på Youtube, deltager bl.a. Alex Nyborg Madsen, Keld og Hilda, Silas Holst, Camilla Andersen, Kenneth Carlsen, Nina Munch Perrin og mange flere. Mørks seneste EP, Nashville Sessions #1 er indspillet og produceret i Nashville.

 

Nashville Nights

Lørdag // 27.05.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Siddende

Forsalg: 205,-

Dørsalg: 225,-

Køb billet

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!


Quizvært er Jacob Lynard Duvier

Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander.

Quiz mig i øret #35

Tirsdag // 30.05.2023

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

M.C. HANSEN er aktuel med sit nye album SPEKTAKEL, det første siden debuten på dansk fra 2019. Fokus er igen på historiefortællingen og skildringerne af de arketyper, vi kender fra hverdagens særlige øjeblikke og livets små mirakler. SPEKTAKEL udkommer d. 2. juni 2023, samme dag som M.C spiller en særligt tilrettelagt koncert på STARS i Vordingborg med en masse gæster på scenen.
Aftenen vil byde på både historiefortælling, regulær koncert og spoken word

Om M.C. Hansen

Prisvindende singer-songwriter og historiefortæller

“Forestil dig John Steinbeck der læser højt på Benny Andersens terrasse, mens Niels Hausgaard fortæller jokes til Carl Nielsen, der spiller på klaveret”. Omtrent sådan er en koncert med M.C. Hansen

Historiefortæller, sangskriver og guitarist M.C. Hansen udstikker med sit nye orkester SPEKTAKEL en ny retning for sine musikalske fortællinger mættet med billedsprog og referencer til hverdagen og den landsby vi kalder "Danmark"

Mættet af billedsprog og med fokus på den musikalske iscenesættelse af historiefortællingen er en koncert med M.C. Hansen et spejl af hverdagens mirakler og persongalleri

Årets sangskriver i Danmark i 2017 ved Danish Music Awards

M.C. Hansen

Fredag // 02.06.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Siddende

Forsalg: 175,-

Dørsalg: 195,-

Køb billet

Velkommen til Quizzeriet med professoren.

Quizzeriet er vores quiz for alle jer, der elsker at spille Trivial Pursuit, Bezzerwizzer eller lignende og dyste med masser af spørgsmål i almen paratviden. Der vil være spørgsmål om historie, biologi, teknik og videnskab, religion, sport og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der vil være spørgsmål, hvor alle i princippet kan være med og der vil være spørgsmål, som de fleste kan svare på, og så vil der naturligvis være de spørgsmål, hvor nørderne, eksperterne eller dem der bare er gode til at gætte kan brillere.

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold. Professoren (Steen Djuurhus) glæder sig til at se jer!

Entré 20 kr. ved indgangen

Quizzeriet #18

Onsdag // 14.06.2023

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SmallSTARS

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

L.I.G.A - Akustisk Tour 2023

L.I.G.A drager i efteråret rundt i landet i et unikt akustisk setup. L.I.G.A har det sjovt, og dét kan du mærke, når de vælter scenen og spreder festen.

L.I.G.A’s altid eksplosive humørbombe af energi har været kendt siden 2013, hvor de succesfuldt slog sig fast på det danske musikmarked med en pop, funk, soulet og ambitiøs lyd. Når Nicky Russells eksplosive vokal møder Ihan Haydars mesterlige trommer, er festen allerede begyndt at rulle.

Til efteråret 2023 står duoen klar til igen at præsentere musikken indendørs efter sidste års succesfulde koncertrække. I et akustisk setup udfolder L.I.G.A sit bagkatalog med hits som ‘Skylder Dig Ik’ Noget’ og ‘Julia’ i helt friske genfortolkninger, der også vil være fyldt med duoens nye udgivelser, heriblandt ’Far’ og ’Kun For At Danse’.

Der er tale om en siddende koncert med helt nye rammer for duoens musik. Du kan dermed forvente en unik aften med intimitet. 

L.I.G.A - Akustisk

Lørdag // 30.09.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Forsalg: 275,-

Dørsalg: 295,-

Køb billet

En af landets mest nyskabende og originale stemmer tager på tour.

Oplev en formidabel koncert med Fallulah og hendes genreflydende numre vævet sammen til én aftens musikalsk kulmination med store fællessangøjeblikke, rå power, smukke klange, punket energi og intime stunder, hvor vi kommer helt tæt på musikken og Fallulah.

Der bliver både spillet de største hits fra sangerindens karriere samt helt nye numre. Med sig på scenen har hun nogle af Danmarks bedste musikere.

Fallulah skaber et ganske særligt rum med sin unikke musik og tilstedeværelse. Det skal opleves - live.

Fallulah

Lørdag // 21.10.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Forsalg: 225,-

Dørsalg: 245,-

Køb billet

SIDSTE OMGANG TOUR er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk. 

Per Vers er en performer med power, poesi, personlighed og en helt særlig publikumstække. Med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger har Per den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på pladespillere såve som piano.

Og som et kæmpe scoop har Per fået to-mands-teatertruppen DON GNU med på touren. Jannik “Don” Elkjær og Kristoffer “Gnu” Andrup er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

Det hele er pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mad Es  som den usynlige men supervigtige medspiller. På denne måde får publikum bl.a. mulighed for at møde en animeret udgave af Benny Andersen der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers, når vi skal høre de nye, fantastiske numre som Per og Benny lavede sammen få måneder før Benny Andersens død. 

SIDSTE OMGANG udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums.

Se frem til en aften i selskab med denne nyklassiker, en række af de stærkeste sange fra Pers snart 20-årige pladeproduktion i kombination med hans legendariske improvisatoriske freestyle-evner. Det kunne godt gå hen og blive en koncertoplevelse fra sæsonens allerøverste hylde. 

Per Vers & Benny Andersen

Lørdag // 04.11.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Forsalg: 275,-

Dørsalg: 295,-

Køb billet

FRI ENTRÉ

Traditionen tro bliver der igen i år holdt plademesse på STARS den første søndag i november - i år søndag den 5. november.

Der kommer pladesamlere fra nær og fjern for at dele ud af deres viden, købe og sælge, og dørene er åbne med gratis entré for både plade-aficionados og almindeligt nysgerrige. Det er efterhånden alment kendt at vinylpladen med sit fysiske format, flotte covers og særegne knitren har fået sit comeback, og formatet inviterer til at læne sig tilbage og lytte koncentreret. Vi nørder helt ned i rillerne på STARS, og du er inviteret til at gøre det samme.

Standene vil være fyldt til randen med et stort udbud af vinyler og cd’er i alle formater fra 50’erne og frem til i dag. Det vil også være muligt at spotte sjældne samlerobjekter til salg på messen, hvor der potentielt er standholdere fra Danmark, Sverige og Tyskland. 

Arrangementet er fra kl. 10 til 15 og der er fri entré.

Kontakt: plademesse@stars.dk

Plademesse 2023

Søndag // 05.11.2023

Showstart kl. 10:00 // Døre kl. 09:30

STARS

Køb billet

Blodet er afrikansk, sindet er midtjysk – og det musikalske udtryk og showmanship på scenen er af så høj international kvalitet, at den anerkendte BBC RADIO vært Raffaella Coleman udtrykte: “JJ, you are an absolute star and when you blow up don’t forget about us”.

JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst utrættelige energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne hos publikum. At være til en af JJ Paulos koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur - en kultur Paulo ønsker at sprede i hele verden. 

Paulo har netop selvudgivet sin tredje ep ”JORAM”, som er blevet modtaget med et væld af roser fra blandt andet BBC Radio, MTV Africa og KEXP som også sikrede ham en GAFFA forside. 

I Danmark er JJ Paulo gået fra at være en upcoming musiker til at blive en etableret musiker. 

Vejen hertil gik via et udsolgt Lille Vega i 2021, samt koncerter på Roskilde festival 2022, Go' morgen Danmark og en optræden til FIFAe nationscup finalen i Bella Arena. 

Højdepunktet kom dog i efteråret 2022 hvor JJ Paulo på egen hånd formåede at fylde Store Vegauden endnu at have fået opbakning fra de danske radioer og TV-shows. 

JJ Paulo har allerede fået international anerkendelse for sin musik i form af et interview og optræden på det Seattle baserede KEXP. Derudover er han blevet interviewet og spillet på BBC RADIO ad flere omgange  og i januar var JJ Paulo booket til at spille ved Eurosonic festival (europas største branche festival). 

Afrikansk musik nyder en enorm popularitet i hele verden og det er kun et spørgsmål om tid før JJ Paulo gør det samme. – Velkommen til lyden af Afrika.

JJ Paulo

Lørdag // 25.11.2023

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS

Stående

Forsalg: 175,-

Dørsalg: 195,-

Køb billet

TORBEN CHRIS–GALning–2024

Igennem sine 20 år i dansk comedy har Torben Chris bevist, at han hører til blandt toppen af hårdtslående komikere i Danmark, og med det nyeoneman-show “GALning” bliver denne placering banket fast med syvtommersøm.

Når den 45-årige midtjyde lader sine holdningsfyldte jokes flyde ud over scenekanten i kaskader af mundvand, så er man til tider i tvivl om, hvorvidt man skal nøjes med at dø af grin eller tilslutte sig Torbens revolution hen imod en bedre og sjovere verden.

Logik har altid været hjørnestenen i Torben Chris’ humor, og den er også omdrejningspunktet for dette oneman-show. Men i en verden, hvor der bliver taget stadig mere hensyn til følelser end til logisk argumentation, kan man med sine humoristiske holdninger let komme til at fremstå både gnavenog lettere vanvittig. Derfor har showet selvfølgelig fået den passende titel “GALning”.

Du kender Torben Chris’ logiske humor fra showet “Jydelogik”, ZULU-programserien “Giver Det Mening ifølge Torben Chris”, Jysk For Begyndere, samt et utal af temalørdage, hvor Torben har været fortaler for alt fra billigere begravelser til retten til at være nøgen i offentligheden.

Som Torben Chris selv siger det: “Jeg gør jo bare grin med ting, der er til grin, og hvis folk ikke kanlide at være til grin, ja, så må de lade være med at være så dumme at høre på”.

Med showet GALning bliver hele undskyld-kulturen og samfundet, der tager hensyn til følelser, ikke blot spiddet satirisk, det bliver dolket i ansigtet på den mest humoristisk tænkelige måde.
Én ting står i hvert fald fast med dette show-Torben Chris kommer aldrig til at sige undskyld for sine jokes.

Torben Chris

Onsdag // 07.02.2024

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS

Forsalg: 275,-

Dørsalg: 295,-

Køb billet

Du har det ikke fra mig 

Thomas Warberg 

Så er det tid til et nyt show! 
 
Der er gået over to år siden sidst, og hold nu fast, der er sket meget!  
Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal. 
Ikke alene dét, men han har gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, er begyndt at se reality, har været på Noma, fået nyt badeværelse, og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet, og er alting egentlig blevet som det skulle? Hvad er meningen?! Er han den bedste udgave af sig selv?!? Er samfundet?!?! BURDE DET HELE I VIRKELIGHEDEN VÆRE MEGET BEDRE?!?!??ÅH GUD!!? 
Vent!? 

Er det måske ikke bedre, at vi bare mødes og får grinet lidt af det hele?? 
Og nå ja… Så er han vist også blevet far.? 
 

’Du har det ikke fra mig’ bliver Warbergs femte onemanshow i rækken, og følger i kølvandet på ’Et storslået menneske’, ’Perfektion, overskud, og andre lorteord’, ’Comedy Tour 16’ og ’Comedy Tour ’14’, der alle høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser. Seneste onemanshow udløste også en velfortjent nominering af Thomas Warberg som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla 2022.  

Thomas Warberg

Onsdag // 06.03.2024

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS

Siddende

Forsalg: 300,-

Dørsalg: 320,-

Køb billet