08 jun

Spiritusfestival

14 aug

GUTTER ISLAND MEDLEMSKAB

Spiritusfestival 2024

Vi er glade for at kunne invitere jer allesammen til Spiritusfestival for tredje år i træk! Det vil som altid finde sted på Slotstorvet i hjertet af Vordingborg. 

I år afholdes Spiritusfestival:
Lørdag d. 8. juni
Kl. 14:00-19:00
 

Efter sidste års utrolige succes er vi tilbage med endnu flere spændende muligheder og oplevelser! Det bliver et brag af en fest med noget for enhver smag, og vi glæder os til at have en fantastisk dag med jer allesammen!
 

Igen i år har vi fundet andet end blot den hårde spiritus frem, og du kan derfor også besøge champagnebaren, vinbaren, rosébaren eller få en kold øl fra et af bryggerierne. 
 

Bliver du sulten undervejs vil der være mulighed for, at besøge nogle af vores lækre madboder. 


Forsalg: 190 kr. + ordregebyr
Dørsalg: 250 kr.

Med i billetten får du 5 poletter, som du kan bytte til lækre smagsprøver i baren. Når du løber tør for poletter, kan du altid købe flere.

Drinks og dyrere varianter af spiritus, kan koste mere end én polet. Har du brug for en pause er der også mulighed for, at bestille en kold sodavand eller vand.


I 2023 mødte 550 mennesker op på Slotstorvet. I år håber vi på at blive endnu flere! 

Spiritusfestival

Lørdag // 08.06.2024

Showstart kl. 14:00

Slotstorvet

Forsalg: 190,-

Køb billet

Gutter Island er ikke bare verdens bedste festival, det er også en forening.

Hvert år, på generalforsamlingen, vælger foreningen blandt andet Gutter Islands bestyrelse.

Som medlem får du mulighed for at engagere dig i at gøre den festival, vi alle sammen elsker, endnu bedre. Vi prøver også at lave gode rabatter på merch-salg og holde en fest en gang imellem. Det er gået mindre godt under corona, men det kan jo være, at det er dig, som skal være vores næste festarrangør? Vores medlemsskaber løber ‘fra festival til festival’

GUTTER ISLAND MEDLEMSKAB

Onsdag // 14.08.2024

Showstart kl. 23:59

GUTTER ISLAND

Forsalg: 210,-

Køb billet